payner_tv Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Добър е албума, но Без граници ми харесва повече. Може би липсва някоя по-бавна песен тип "Не те виня", бързите ми харесаха, фолклорната китка също, "Благодаря ти, Господи" не е мой тип песен(не харесвам рецитирането в песни). Между другите преоткрих и някои от познатите песни в албума. Очаквах малко повече като цяло, но и така е много добър, както вече казах. До понеделник, ако не е качен, ще го кача. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Има кадри от видеото на "Благодаря ти, Господи" в рекламата. <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Рекламата на албума Хубава реклама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Даже и изобщо да не се качи албума пак никой няма да си го купи. Слушайте си го 10-те фена на Ивана! Представете си какъв интерес има така или иначе, щом е излязъл преди 4 дни и още го няма в нета... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Даже и изобщо да не се качи албума пак никой няма да си го купи. Слушайте си го 10-те фена на Ивана! Не мисля. Има доста хора над 30, които със сигурност ще си го купят. Изпълнителите от старото поколение не страдат от липса на продажби. Успех на албума, като гледам концепцията за него е подобна като тази на "Без граници", бих го изслушал с интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Почти всеки фен, който познавам си го е купил. От музикалния във Варна като си го поръчах ми върнаха, че има голям интерес към диска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Почти всеки фен, който познавам си го е купил. От музикалния във Варна като си го поръчах ми върнаха, че има голям интерес към диска. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Поредният притежател на албума. Коя от новите песни ти хареса най-много? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Декември 19 Author Report Share Публикувано Декември 19 Вие все пак вземето го качете, защото не всички можем да си го купим. А и за бога, това е форум за теглене на музика, не за друго.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Завесите падат... https://www.facebook.com/ivana.fenove/video...e=3&theater Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Завесите падат... https://www.facebook.com/ivana.fenove/video...e=3&theater Това звучи много добре. Като някоя нейна ретро поп-фолк песен. От коя песен е това всъщност? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Това звучи много добре. Като някоя нейна ретро поп-фолк песен. От коя песен е това всъщност? "Пак на наш'то място" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 "Пак на наш'то място" Много добре звучи. В албума освен фолклор има и поп-фолк песни, нали? Предполагам тая е една от тях. А тия "Твойта майка" и "Ако си мъж", сигурно и те? От "Чаша живот" очаквам нещо подобно на "Хотел". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Много добре звучи. В албума освен фолклор има и поп-фолк песни, нали? Предполагам тая е една от тях. А тия "Твойта майка" и "Ако си мъж", сигурно и те? От "Чаша живот" очаквам нещо подобно на "Хотел". "Ако си мъж" е народна. "Чаша живот" беше изненадата за мен. Ще чуете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 "Ако си мъж" е народна. "Чаша живот" беше изненадата за мен. Ще чуете. И аз очаквам много от нея. До колкото знам още през лятото е снимала "Благодаря ти, Господи". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 И аз очаквам много от нея. До колкото знам още през лятото е снимала "Благодаря ти, Господи". Заедно със "Ало, мамо" и "Всичко е наред". За Коледа ще го пуснат сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 "Пак на наш'то място" Любимата ми ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Много стойностен албум! Само Ивана си позволи да пусне албум без Комерс в него! Евала! Повечето песни ми харесват... но "Без граници" си остава по-добрия албум Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 До понеделник, ако не е качен, ще го кача. Ще качиш ли и lossless рип? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Todorov Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И Благодаря ти, Господи ми стана фаворит...но искам клип и на Пак на нашто мястооо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 edit Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.