French Kiss Публикувано на Август 26 Report Share Публикувано на Август 26 Бах, Вивалди, Моцарт, Уайтснейк, Михаела Филева и други известни поп, рок и класически изпълнители бяха обещани от кмета Иван Тотев при откриването на Пеещите фонтан. Тогава той категорично обяви, че недолюбваната от него поп-фолк музика няма да озвучава Цар-Симеоновата градина. Само няколко месеца по-късно от Пеещите фонтани, започна да ехти не кой да е, а един от символите на фолк музиката – Мария. Видеото, на което ясно се виждат как водните струи ритмично се изстрелват под звуците „Деца на нощта”, бе изпратено от наш читател. „Ако има лайт и хард чалага, то определено Мария е от хардлайнерите. Сега очакваме парчета на Кондьо и Амет да озвучат Пеещите фонтани”, заяви възмутеният ни читател. Той попита и дали кметът Иван Тотев знае за песента на Мара, която е вкарана в плейлистата на диджея на фонтаните, който се грижи за доброто настроение на пловдивчани от сутрин до вечер. Ето и въпросното видео: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Аахахаха, какво "падение" - фонтаните вече няма да са същите след като е звучала чалга...Кметът и анти чалга настроенията му - айде, няма нужда... Че и възмутени читатели има - що никой не се възмущава като клечат бабите с внучетата им и ги "чишкат" (така ли се казва?! хаха) по околните дървета?! Това се казва Двоен стандарт - да се разхождат пияници и да пикаят разни около дърветата може, но чалга не може... :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Много добре, но специален поздрав за кмета трябваше да е "Виждам те"!!!!!! Нека му е! Нямало да звучи чалга, а? Дано от всяка чешма в Пловдив да тече! :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 Край, опетниха фонтана - пловдивчани да подписват да го закриват! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 То добре, че някой запален чалгар разбра кой изпълнява песента, иначе едва ли щяха и да разберат. Аз не я знам, ама звучи приятно, неангажиращо, не е мазна и просташка, какво толкова. Нека "опетни" всичко чалгата, заслужават го, задето подвеждат всички под общ знаменател и налагат вкуса си над останалите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Тая песен я чувам за първи път...и тя звучи точно като стара естрада, не знам къде е проблема...или проблема е ЩОМ ГО ПЕЕ ФОЛК ПЕВИЦА-КРАЙ! Нищо, че някой от тях са по-талантливи от повечето естрадни и поп взети заедно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 Тая песен я чувам за първи път...и тя звучи точно като стара естрада, не знам къде е проблема...или проблема е ЩОМ ГО ПЕЕ ФОЛК ПЕВИЦА-КРАЙ! Нищо, че някой от тях са по-талантливи от повечето естрадни и поп взети заедно! Много е яка песента. Текста е смислен. Не знам защо протестират постоянно. Дано пак се излъжат да пуснат някоя, че честичко ходя да пия кафе в Morado. Оригинала е латино и няма нищо общо с чалга, ама само щото я пее Мария. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Някой доооста зарибен чалгар трябва да е пуснал сигнала, защото аз първоначално не успях да се сетя коя е тази песен, камо ли да позная Мария с това детско гласче. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 Мен много ме зариби песничката. Някой има ли я с хубаво качество? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Мен много ме зариби песничката. Някой има ли я с хубаво качество? http://dox.bg/files/dw?a=3f0c8f6deb Песента е страхотна, нямах представа, че не я знаете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Ето я песента и онлайн. Изобщо не е лоша, даже си е много яка! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 За първи път слушам песента, но веднага познах лигавия глас на Мара от едно време иначе... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Страхотна тема просто - фонтани пеят чалга! Ама модераторОт Ноле това не затваря. Христина също не е направила "модераторски" коментар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 ти защо се чувстваш като ментор на тоя форум и даваш наклон на модераторите.И на нас ни омръзна от безмислените ти теми за бездарната ,с интервюта които са еднакви с предходни,но темите ти стоят. Така,че слез на земята и спри да раздаваш правосъдие в тоя форум. Ако трябва да бъдем реални, причина за скандалите си в голяма степен и ти,значи трябва да те изгонят. По темата: Според мен някой се е объркал да пусне Мария...т.е едва ли е всекидневие това ,което чухме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.