-A. Публикувано на Август 28 Report Share Публикувано на Август 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 Въй, принцесата на Мексико се завърна! Дай боже да стане хит. Харесва ми много. Клипа също е доста добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Песента от наградите. Въпрос на време беше да излезе и клипа. Не е нова за мен песента. Ама като не гледате наградите, не знаете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 Песента от наградите. Въпрос на време беше да излезе и клипа. Не е нова за мен песента. Ама кажи харесва ли ти песента, виждаш ли я като хит. За клипа какво мислиш ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ама кажи харесва ли ти песента, виждаш ли я като хит. За клипа какво мислиш ? Честно казано, песента не ми хареса още от наградите, затова и не съм си свалила песента. Тя не е просто моята певица. Maite ми харесва на мен. Oще като видя клипа и мога да разбера,че го е снимал същия режисьор, който е снимал клипа на Adrenalina и последните клипове на Wisin. Не очаквам да стане хит, но пък Wisin е много харесван и заради него може и да добие някаква популярност. Аз си чакам клипа на Wisin с Рики до месец някъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.