stereoto_ Публикувано на Септември 1 Report Share Публикувано на Септември 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Малеееееее. Супер е!!! Клипът е много готин и Татяна е в много яка форма! Песента просто много кефи! Музика и аранжимент: Йорданчо Василковски - Оцко. Текст: Татяна Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не ме грабна. Можеше и по-добре според мен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Повдига ми се вече от тоя оцков бийт...аман Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Много яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Яка е. Ще е хит в дискотеките каквато е и целта й предполагам. Изглежда уникално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Много изтъркано, клипчето евтино - не става, следващият опит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Чудя се колко години още ще го пеят този текст? :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Тъпо, тъпо, изтъркано, до болка пято - направо ми се подвига от тая чалга. Не знам как е възможно за една година да падне нивото толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Тъпо, тъпо, изтъркано, до болка пято - направо ми се подвига от тая чалга. Не знам как е възможно за една година да падне нивото толкова. В поста ти е Яница, а се възмущаваш от това? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 В поста ти е Яница, а се възмущаваш от това? Яница има характер, който отличава песните й от масата. И в случая само "Всичко чуждо" е с текст за другата жена, но за сметка на това е пълен със брутални и запомнящи се фрази. Не намесвай бъдещи лидерки в теми за Татяна. Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Отврат! Аман от Боцко! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Яница има характер, който отличава песните й от масата. И в случая само "Всичко чуждо" е с текст за другата жена, но за сметка на това е пълен със брутални и запомнящи се фрази. Не намесвай бъдещи лидерки в теми за Татяна. Мерси! Къв си смешен не е истина. Татяна пее много яко в последните си две песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Е каква е тая простотия? Писна ми няколко години да слушам негативизми за "другата", "кучката", "боклука", "мършата", "евтината". Все се карат тия певачки за некакъв мъж, не го разделиха вече сто години. Зарибяващ вокал както винаги! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 На Тотя и е време да си смени стила и композитора. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Отврат! Толкова е изтъркано и пято всичко, че е излишно да казвам, че прилича на 100 други. На тая жена всички песни и клипове в последните 3 години са толкова еднакви, че няма спасение просто. И не им ли стигаше гаврата с кръста в "Лоша" на Андреа, та и тук го направиха? Идиоти! Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не ми хареса този път, съжалявам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Песента е трагична, дори вокалите не зарибяват.Текста е толкова банален, че се чудя колко песни имаме само от последната година с подобен.Клипа изобщо няма да го коментирам, защото няма да успея да запазя добрия тон. Само ще кажа, че на Татяна щом Оцко не може да й помогне е време да се откаже. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Вокала е зарибяващ, текста не знам на кой е, но е супер прост и елементарен. Много под "Да се квит" като цяло. Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Вокала е зарибяващ, текста не знам на кой е, но е супер прост и елементарен. Много под "Да се квит" като цяло. На Тоци е текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Не ми хареса този път, съжалявам. +1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Омръзна ми от насилие и пак за другата жена да се пее как да бъде наказвана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 До болка познати музика, текст, клип и Татяна. Нищо ново и интересно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Мелодията е доста приятна всъщност, вокалите - също. Сигурна съм, че след няколко слушания ще ме зариби песента. Общо взето Татяна си кара в нейния си стил, веднага може да познаеш, че е нейна песен. Хубаво е да направи нещо по-различно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Повдига ми се вече от тоя оцков бийт...аман Наистина аман вече от рециклиране на този Оцков бийт. На 14-тата секунда от първо слушане се разбира, че е негова. Самата песен не е лоша, приятна е, но не бих си я пуснал пак само заради Оцко. Щом прави песни като Живей значи можело. Ама стига вече тъпкане на 1 място, драйфа ми се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.