Lelqtian Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Уф, въпреки че минавам за защитник на Кама, 1) туй интервю може и да е ново, ама звучи все едно от въпросния сайт са компилирали от цифра стари, а са чували и виждали Камелия само на емпетройка и снимка съответно 2) нашта уж казва няква нови неща, ама нищо съществено като цяло 3) и прескача най-важното - кога ще пуска нещо ново в крайна сметка. Клип ли ша е, песен без клип ли ша е все тая, ама е крайно време, дори учтиво пропускам да зачекна за нещо по-существено като албум, концерт или дори книгата, която уж готвеше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 В другато тема се искат съвети какво може да се направи, за да тръгне чалгата като преди, ако сте на мястото на продуцентите. Ами лесно е - чете се това интервю, прави се каквото пише в него и готово. Даже е доста сбито и няма да напряга със сложна материя мозъците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 поредното безсилие на тая жена.За какво дава интервюта като няма какво ново да каже. Нищо ново не казва,нищо не издава,пълен аутсайдер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Аз пък да попитам, понеже някой е казал, че нямало лошо да остане темата.. 1.Какво очаквате да пишем? Естествено, че няма как да стане друго, освен цирк, като всички теми за Камелия. 2.За всяко нещо на Камелия се прави тема и то само от Фокси, понеже няма други хора които се интересуват от нея.Направете раздел-Камелия и толкова..Не виждате ли, че на хората не им е интересно. 3.Колкото до самото "интервю"..По-банално и предвидимо нещо от интервю на Камелия-няма.Мрънкания, думи, думи и само думи. Никакви действия, никакви песни, хитове, липса на кариера.Като пусне песен или клип пуснете пак интервю. И един съвет към Фокси, нямаш ли и капка достойнство? Само ти правиш темите за Кама..поне помоли новия ти пратеник да я направи, да не изглежда толкова жалко..:Д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 И един съвет към Фокси, нямаш ли и капка достойнство? Само ти правиш темите за Кама..поне помоли новия ти пратеник да я направи, да не изглежда толкова жалко..:Д Не ми давай съвети половин час, след като съм видял с очите си, че и Емилия е на светлинни години зад Кама в тоя бизнес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Не ми давай съвети половин час, след като съм видял с очите си, че и Емилия е на светлинни години зад Кама в тоя бизнес. Едни оставят дискография, песни и респект ..други шунда,PLAYBOY и няколко втръснали песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Едни оставят дискография, песни и респект ..други шунда,PLAYBOY и няколко втръснали песни. Емилия има и талант, Кама къде, къде по-зле пее от нея, ами баладите на Емилия, Камелиевите не им стъпват и на малкият пръст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 3 Author Report Share Публикувано Септември 3 Едни оставят дискография, песни и респект ..други шунда,PLAYBOY и няколко втръснали песни. Емилия има и талант, Кама къде, къде по-зле пее от нея, ами баладите на Емилия, Камелиевите не им стъпват и на малкият пръст. Утре ще ви представя и на двамата всичкият талант на Емилия, а вие спокойно можете да я преоткриете в това интервю на Кама, като реален субект от матрицата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Оставете го Фокси..За него неща като талант, качествени песни, добро представяне за нищо. За него е важно, че във Видин, Камелия е ок, пее единствените си два хита за цялата кариера, подвиква за оргазми и задници и всичко е ок... Не смей да слагаш ПЕВИЦА с главно П като Емилия до клоун като Кама!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 От тоя сайт са трагични. 10 въпроса, при това дъвкани 15 хиляди пъти? Супер, заминавам да интервюирам Шононо и да я питам коя песен й е визитната картичка, какви са й отношенията с Гергана и на какви видове дели музиката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Интервютата на Камелия са ми винаги интересни и създават настроение. Искам по-често да пуска песни и клипове, защото на мен лично ми липсва. Отраснал съм с нейни песни като "Залеза и зората", "Къде си ти", "Ти си виновен", "Така ми липсваш" и първите хитове като "Луда по тебе", "Огън момиче", "Защо повярвах", "Истински мъж" и много други. Не знам за други, но аз лично, усещам липсата й. Сега като "свободен електрон" й пожелавам много успех, късмет и хитове! Без значение, че не ми е от най-големите любимки днес, преди сигурно след няколко други мои любимки съм я слушал точно колкото тях, така, че с нетърпение очаквам нови проекти. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Чак пък цяла тема за 5 дъвкани до безобразие въпроси... Но карай, да върви. Не живеела в миналото, ама като я гледам то я храни. Да спре да бръщолеви глупости и да пуска нещо свястно. Аман вече от Луда по тебе и Защо повярвах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Септември 4 Report Share Публикувано Септември 4 Не е казала нищо ново и съществено за да се прави тема. Затваря се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 9 Author Report Share Публикувано Ноември 9 Нещо като продължение на темата, че на някои хора им се бе сторило, че нищо ново не е казала, когато правих тази тема. Камелия: На никого не симпатизирам в моя живот Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Оф пак ли тая.Едно и също година вече... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Винаги напускащите обичат да влизат в ролята на жертви. И Деса беше така, но там натиска от страна на Пайнер беше виден, а тук са само празни приказки. Защо талантливите и успелите не напускат, ами всене особено талантливи с претенция, че били много велики... Сега тези, които напускат имат и готова утъпкана пътека отдруги. Едно време нямаше други телевизии и съдбите на самостоятелните бе много по неясна. Интернет не бе така развит... На Камелия не и ли е обидно последната година единствените въпроси, които да получава, да са вързани с Пайнер и бившите и колеги. Никой не се вълнува от проектите и. Сега ще разбира тепърва колко е трудно и след 12 години ще я попитам кой от какво се страхува... Защото прави подобни намеци за ДесиСлава вече в 2 интервюта. Деси първата година след като напусна издаде 2 албума (единия дуетен с Азис) и имаше 4-5 хита зад гърба си. Камелия ми се хвали, че пускала много клипове, но не пояснява, че са заснети преди година,когато още Пайнерса я изхранвали. Ще и видим стимула след 2-3 години, когато никой не я отрази ю, както и сега... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 10 Author Report Share Публикувано Ноември 10 Десовите, четете и не умувате. Ясно е казала Кама как8 е вътре в Пайнер и как навън. И не се оплаква, нито ще следва някакви схеми на бясно издаване, за да впечатлява някой. Много добре стоят двете интервюта в една тема, защото много се говореше за горната, че нищо новдо не казвала. Ето ви сега подробно обяснение кое и как стои в чалгата година, след като и свърши договора с Пайнер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Ноември 10 Report Share Публикувано Ноември 10 Ключ и пак траур за създателя й Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Ноември 10 Author Report Share Публикувано Ноември 10 Неприятно интервю, за форумската лумпениада. Четете, четете, ама внимателно. Щото всичко, което си фантазирахте, за Кама отиде в коша... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.