Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Олее .. Джино .. тоя нямаше ли да се жени за Джена? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Този не беше ли бившия на Джена ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Олее .. Джино .. тоя нямаше ли да се жени за Джена? почти .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тая Кристина никога не я бях виждал и чувал, но много ме кефи каква е. Супер яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 След малко остава и Джани да цъфне. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тая Кристина никога не я бях виждал и чувал Сериозно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Какъв ВИП е Джино? С какво, освен с Джена е известен? Още малко Гальо Вафлата и Бирмата да вкарат .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Джена много е добричка изпратила му е пръстена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тоя защо прилича на дърт циганин? Жалко, не му личи, че идва от Америка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тая Кристина никога не я бях виждал и чувал, но много ме кефи каква е. Супер яка. Е как няма да си я чувал, дуетите й с Орлин Горанов - "Тиии, летиии, летиии" Хора, къде живеете. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Думи нямам! Излишен е този! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Джена сериозно ли с тоя педераст е била ? :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тая Кристина никога не я бях виждал и чувал, но много ме кефи каква е. Супер яка. Не си слушал Детски спомен? :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Е как няма да си я чувал, дуетите й с Орлин Горанов - "Тиии, летиии, летиии" Хора, къде живеете. :1000 (29): Е, да, знам я тази песен, сигурно и други съм чувал, но просто не съм чувал името и не съм я виждал, като образ не я познавах. Но е ебахти яката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Е как няма да си я чувал, дуетите й с Орлин Горанов - "Тиии, летиии, летиии" Хора, къде живеете. :1000 (29): Ами не всички сме стари и знаем Ритони Кристини и т.н Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ооо този не може да повярва,че е в тази къща. хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Този се чуди къде са го изтърсили :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тоя май не знае на кой свят се намира. Доста неадекватен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Айдеее местят Богдааанов Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ами не всички сме стари и знаем Ритони Кристини и т.н Ми, то не трябва да си стар, че да знаеш толкова големи имена,обща култура се нарича, мойто момче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Богданка пак с жълтите боксерки. Драйфа ми се от тия. Никита ги е отрязала сигурно и са вкарали хейтваните от всички Катка и Кирцата. За 1000 лв. са се продали сигурно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 НЯМА ДА ИЗДЪРЖА ЦЯЛ СЕЗОН С БОГДАНОВ, КИРО И КАТЯ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тия май верно няма какво да правят в реалния живот. Богданов вече тотално замяза на детенце, Кирил му казва какво да облича. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Джена май ще влиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тоя Богданов малко се изложи с всичките истерии, дуела срещу Ирена, сега и Преслава ще го унижи в ефир. – Новият Пацо! + жълтите боксерки, който носи цял месец Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари