heartless Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Е, що да го прави, да ѝ се ебе още повече гласът ли. Хем си удовлетворява желанието за пушене, хем си вреди колкото може по-малко, познавам жена, която години наред така пушеше по свой избор, преди окончателно да ги спре. Точно това е, че като не гълташ дима, не си задоволяваш никотиновия глад, по-скоро не правиш нищо освен да хабиш цигарата. Няма никакъв смисъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Антон Стефанов е редовен коментатор при Гала, беше там още от началото и на Биг Брадър. Аха, и точно днес имаше нужда от уточнение, че този имал нещо общо с Джена, а не с Преса. Къде е Джена в цялата схема? Нея я няма в къщата. Там са този дришльо и Преслава. И какво, ако са лягали заедно? Нещо вреди на имиджа на Преса ли? Че пича е прав, здрав и корав, а според мен в пъти по-добра партия от онзи овчар Бирмата. Защо е този напън да се доказва, че нямат нищо общо след снощното клипче, в което и врабчетата около Нови хан разбраха за какво иде реч? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Точно това е, че като не гълташ дима, не си задоволяваш никотиновия глад, по-скоро не правиш нищо освен да хабиш цигарата. Няма никакъв смисъл. Не знам наистина, не пуша, не харесвам. Богданов интересно как като каза Преслава "Искам да съобщя..", тръгна да излиза и като продължи тя за тигана за палачинки, се върна. Май не е вярно. Иначе голям смях с Луна отново - царица на шоуто - и с Преслава също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Аха, и точно днес имаше нужда от уточнение, че този имал нещо общо с Джена, а не с Преса. Къде е Джена в цялата схема? Нея я няма в къщата. Там са този дришльо и Преслава. И какво, ако са лягали заедно? Нещо вреди на имиджа на Преса ли? Че пича е прав, здрав и корав, а според мен в пъти по-добра партия от онзи овчар Бирмата. Защо е този напън да се доказва, че нямат нищо общо след снощното клипче, в което и врабчетата около Нови хан разбраха за какво иде реч? Защото е лигльо и аудиторията не го харесва, оттам и коментарите, че Преслава им била паднала в очите, ако излизала сериозно с такъв мъж. Но или той си го е измислил, или са го накарали според мен, не е невъзможно, но не ми се вижда много вероятно да са имали връзка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не знам наистина, не пуша, не харесвам. Богданов интересно как като каза Преслава "Искам да съобщя..", тръгна да излиза и като продължи тя за тигана за палачинки, се върна. Май не е вярно. Иначе голям смях с Луна отново - царица на шоуто - и с Преслава също. Като я знам каква е интригантка и сеирджийката, аз също помислих, че ще го изцепи пред всички Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Защото е лигльо и аудиторията не го харесва, оттам и коментарите, че Преслава им била паднала в очите, ако излизала сериозно с такъв мъж. Но или той си го е измислил, или са го накарали според мен, не е невъзможно, но не ми се вижда много вероятно да са имали връзка. Ахааааааа, значи все пак имало нужда да се хвърлят журналисти на амбразурата? И как аджеба разбрахте, че Преса няма нищо общо с тоя, като всичко говори точно за обратното? Аз нямам и грам съмнени, че са имали нещо общо, защото този анонимко никога нямаше да бъде в къщата, ако не бе така. Чудно ми е как ще го използват, а не дали и кога, защото те вече го правят. И в крайна сметка защо разводняват нещата с Джена? Той има още 148 в актива си.... и са все от сой. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Фокси нищо не разбира, ама и тука се включи, та да плюе Преслава .. не е лесно Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Фокси нищо не разбира, ама и тука се включи, та да плюе Преслава .. не е лесно Защо неприятната истината за Преса винаги се оказва плюене? А да, защото го говоря от много години.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 има ли качено Преслава в изповедалнята от днесЍ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Защо неприятната истината за Преса винаги се оказва плюене? А да, защото го говоря от много години.... Цял ден ли мислиш Преслава с кого спи, какво прави, и като цяло само за нея ли мислиш? Мисли си, каквото искаш, не мисля, че някой изобщо ти слуша глупостите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Никак не ми е интересна драмата с Преслава и Богданов, напълно е възможно да са спали няколко пъти, може и да не са, грам не ме вълнува. Сензацията за мен е Луна!!! Размазва просто, дано не я махнат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ахааааааа, значи все пак имало нужда да се хвърлят журналисти на амбразурата? И как аджеба разбрахте, че Преса няма нищо общо с тоя, като всичко говори точно за обратното? Аз нямам и грам съмнени, че са имали нещо общо, защото този анонимко никога нямаше да бъде в къщата, ако не бе така. Чудно ми е как ще го използват, а не дали и кога, защото те вече го правят. И в крайна сметка защо разводняват нещата с Джена? Той има още 148 в актива си.... и са все от сой. Джена също може да се вмести добре, защото пък в другата къща е този, с когото са били сгодени две години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 А ние сигурни ли сме, че докато Богданов говореше за певицата наистина е вървяла песента на Преслава, а не е нагласено от Биг Брадър и това с физиономиите му в момента и търсенето на цигара, бягането да е тайната му мисия? Много нагледно прави всичко в момента, което е странно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 А ние сигурни ли сме, че докато Богданов говореше за певицата наистина е вървяла песента на Преслава, а не е нагласено от Биг Брадър и това с физиономиите му в момента и търсенето на цигара, бягането да е тайната му мисия? Много нагледно прави всичко в момента, което е странно. Той каза, че приятелката с която е, изпълнява песента "Аматьорка". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Той каза, че приятелката с която е, изпълнява песента "Аматьорка". Това не съм го чул. Значи ми е грешно предположението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Сценарий ли е, какво е, на мен ми е адски интересно, хората си постигат целта, щом всички гледате, независимо от коментарите тук. Богданов е мишка, "мъжката, мъжката", а излезе по-нисък от тревата Умря от страх, срам и притеснение тая вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Богданов е доста, доста глуповато момче, личи му още по физиономията. Нормално да го вържат във формата, но изобщо да не го държат вътр, особено след като излъга, айде стига са набутвали едни и същи образи, какъв вип пък е точно този, Джорджано е даже повече от него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Луна е всенародна любимка - навсякъде я обсъждат и, приятно изненадващо и за мен, предимно с положителен знак. Държи се на ниво. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 На ниво се държала... Тя не била миела и чистила?! Wtf? Какво по-нормално от това да си измиеш чинията след като си ял, никой не е длъжен да й ги мие и какви са тези претенции да е на "президентското място" и едва ли не да я смятат за най-голямата в къщата... Аз очаквах една весела, позитивна и приятна жена, а тя се оказа надувка. Забавна е с тази неадекватност, ама айде да не е идол Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 На ниво се държала... Тя не била миела и чистила?! Wtf? Какво по-нормално от това да си измиеш чинията след като си ял, никой не е длъжен да й ги мие и какви са тези претенции да е на "президентското място" и едва ли не да я смятат за най-голямата в къщата... Аз очаквах една весела, позитивна и приятна жена, а тя се оказа надувка. Забавна е с тази неадекватност, ама айде да не е идол Аз се чудя дали нямат някакви мисии, предварително раздадени? И тоя Пламен сякаш нарочно говори... А и странно, че до момента на никого не са дали тайна мисия пред зрителите? Луна преигра с това за мястото, облъчването и плача, но пак е забавна с тия странности. Иначе като комуникация се държи нормално, не обижда, не простее. Абе, Преслава винаги ми е приличала на циганка, но съвсем се е обострило това в нея. Може би покрай общуване с много мангали като Тони Стораро, Софи Маринова дори самите й мимики, реакции, погледи са супер мангалски... Прилича на импулсивна мангуста. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Моля някой да резюмира епизода, защото пак не можах да го гледам..:Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Моля някой да резюмира епизода, защото пак не можах да го гледам..:Д Луна не искаше да си измие чинията. Преслава, от името на Луна, помоли съквартирантите да си пускат водата след всяко сране, Луна плака защото не й отстъпиха президентското място на масата за хранене и каза, че се чувства "облъчена" от светлините в къщата, но съквартирантите са готови да се обзаложат, че по-скоро извънземните имат пръст я това. Джорджано има паразитен израз - "Като цяло" и го използва за всяко нещо, например: "Като цяло ме боли корема". По-безинтвресната част - Преслава видя записа с реплките на Богданов, че те са заедно и каза, че за първи път в тази къща е видяла това момче и се смееше. Поръчаха си тиган за палачинки. Преслава викна Богднов да си поговорят и ... Следва продължение! Утре от 20:00 по НОВА. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Богданов: "Аз май е време да си получа багажа" Преслава: "Е, хапни първо" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Защо неприятната истината за Преса винаги се оказва плюене? А да, защото го говоря от много години.... Пак си неподготвен. 1. Първо започна Биг Брадър с неизвестни хора. 2. Богданов, който е на 22, нееднократно се хвалеше, че има връзка с фолк певица... топ звезда, но не каза името. Описанието пасваше на Преслава. 3. Преса влезе във ВИП-а и понеже продуцентите са я договорили от 100 години, не излъчиха, когато Богданов е говорил това и се възползваха от ситуацията да вдигнат рейтинга. За Преса е негативен рейтинг, защото Богданов се свързва с мрънкане, караници и елементарност. Освен това и като жиголо. ЗА мен има 2 схеми: Богданов няма връзка с никоя, просто си вдигна позициите, за да се намърда във ВИП-а.. Богданов тъпче Джена, което за мен е непонятно тая жена как може да има нещо общо с него... Честно казано, очаквах Анелия да е връзката му. Щеше да е култ... двама души, ощетени от интелект да са се събрали. А как долно не обявиха, че реакцията на Преса е заради мисия. Тук направо си имаше монтаж як. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Пълни глупости, той няма от къде да знае, говорейки за Преслава, че ще бъде набутан във випа. Всичко е сценарий от предния сезон с него, който да продължи и в сегашния. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари