Georgieff. Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Изпълненията на кола можеше да ги спести Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Преслава е навсякъде. Всеки за нея говори. ИСКАМ ТОЧНО СЕГА ГАЛЕНА ДА ПУСНЕ НОВИЯ СИ АЛБУМ В момента всичко в поп фолка е Преслава. Галена да забави албума най-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Фенчетата на Преслава да не правят генерални изводи от постовете на Liderkata защото и аз предимно Галена харесвам, но се радвам супер много за Преслава и успехите й в момента и няма какво да се лъжем - в момента тя е ТОП :1000 (29): Страхотна е и го заслужава, много усмихнат и позитивен човек, кефи ме максимално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 В момента всичко в поп фолка е Преслава. Галена да забави албума най-добре. Прав си Даже и да пусне албума няма да се забележи толкова, защото малко или много Преслава всяка вечер е по национална телевизия и брадъра много ѝ се мазни така че и да пусне и да не пусне албума, все тая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Фенчетата на Преслава да не правят генерални изводи от постовете на Liderkata защото и аз предимно Галена харесвам, но се радвам супер много за Преслава и успехите й в момента и няма какво да се лъжем - в момента тя е ТОП :1000 (29): Страхотна е и го заслужава, много усмихнат и позитивен човек, кефи ме максимално! +1, много ме кефи, страхотен й е образа в къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 http://vbox7.com/user:vipbrother?p=allvideos Vbox както винаги е невъзможно бавен от чужбина. Така и не го оправиха вече 100 години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Аз гледах само до изгонването на Кристиян и се откзах, тук сеира ще е пълен. + и аз Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Преслава е страхотна. Мн е лежерна, лигава, супер мн ме кефи. С Деян много си пасват, btw. Луна е откачалка, противна е, ама прави цирка. Според мен трябва да я държат още, а не да я изгонят в понеделник. Джорджано е крайно невзрачен, а очаквах той да прави шоуто. Дано той е първият изгонен. Богданов е симпатяга, но е марионетка. Джина е доста добро момче, с много хубави впечатления съм от него. Като цяло най-много симпатизирам на Преслава, Ернестина и Деян. Гъмов също ми е доста интересен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 На Пресли й бяха дали дозата за кОпооона. Шегувам се. Голяма реклама й правят и до този момент трупа само позитиви и то яко. Освен това да ти промотират новата песен в прайм тайма по национална телевизия в най-гледаното шоу - хич не е зле. КОпооона беше забавен, аз си умрях от смях с Луда и Джорджано. Тая няма да я изкарат скоро - дори да я номинират ме съмнява продуцентите да се лишат от цирковете й. Аз не я понасям, но не може да се отрече, че е най-коментирана и по някаква причина - одобрявана... Богданов е голяма мишка и ми се струва, че бая бой го чака като излезе... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Засега е много яка Преслава, кефи на макс. Много е интересен този сезон на Випа. Луна е много дразнеща, няма такова превземане и претенции, направо си е за болнично заведение, както вика Гъмов :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Бум на черните шалове по битаци и молове след тоя момент... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (34): :1000 (34): :1000 (34): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Тея грозни мърли как може да се реват за гримьор и фризьор?! Някой хора няма какво да ядат..И с грим и без грим все са си грозни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Бум на черните шалове по битаци и молове след тоя момент... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (34): :1000 (34): :1000 (34): Сериозно ? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Сериозно ? :1000 (29): :notworthy: :notworthy: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 :notworthy: :notworthy: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 :notworthy: :notworthy: Тц,тц,тц откачалка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Луна е космическа - тя не е от тоя свят... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): (докато гледате гифа, си пуснете Облаче ле, бяло - в изпълнение на Луна естествено) :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Луна е космическа - тя не е от тоя свят... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): (докато гледате гифа, си пуснете Облаче ле, бяло - в изпълнение на Луна естествено) :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Направи още гифове! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Видяхте ли Катя РИтонката и Кичка Бодурката как се кефиха на "Бягайте крачета" :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Видяхте ли Катя РИтонката и Кичка Бодурката как се кефиха на "Бягайте крачета" :1000 (29): :1000 (29): Да Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Видяхте ли Катя РИтонката и Кичка Бодурката как се кефиха на "Бягайте крачета" :1000 (29): :1000 (29): Нормално. Няма човек в България който да не знае хита ''Бягайте крачета''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Като фенка на Преслава от Тази нощ безумна насам, не мога да си намеря място от кеф. Такава пропаганда като всеки делник в национален ефир да повтарят как си най-голямата звезда на България, топ 1 и какво ли още не, не може да се мери и с 5 мегахита. И това е сигурно най-гледаният сезон за всички времена. Да не говорим, че и последната песен се харесва много, а с такава реклама, е тотален мегахит. Признавам, че дори и аз се бях отказала да вярвам, че може да си спаси годината, а тя какво направи... Колкото до другите участници - почти всички ми харесват, освен Кичка, Луна и Джорджано. Катрин Вачева също не ми е никак симпатична, но те и изобщо не я дават - защо? Радвам, се че още малко може да се насладим на иконите от стария брадър, сигурна съм, че Киро и Анита са по-големи звезди от половината във "Вип" къщата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Вече съм абсолютен фен на Луна и ако ще гледам това шоу, то ще е заради нея. Снощи просто умрях от смях, когато се качи на втория етаж над останалите съквартиранти и започна да им пее такава през прозорчето. :1000 (29): Абсолютно не я слуша централният, но има нещо, което те привлича в цялата тази глупост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Епизодът снощи беше жесток. Преслава много се веселеше, супер естествена е, а не очаквах. Гъмов също ми е много забавен. Луна не е за коментиране, там положението е ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Бум на черните шалове по битаци и молове след тоя момент... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (34): :1000 (34): :1000 (34): Моля ви дайте ми линк да го видя това, не съм пропускала серия, но този момент ми се губи :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари