DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 И аз сега го гледах.... Луна- Да, за съжаление жената има наистина психични проблеми. Преди време моя позната полудя и все едно слушам нея. Адски подбни неща говореше, изобщо като държание, поведение и всичко. На мен ми е много забавно, но не знам дали трябва да се смея...но, да тя прави щоуто. Но до някъде Луна е права. ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ЛИЦЕМЕРИ!!!! Особено тая гнусна свиня Люси!! Такава гадна интригантка е, че не го дишам!! Радвам, че заухавия Богданов каза какво е чул за да видя хората какъв е Люси, нищо че се прави на добро прасенце... Изобщо тая групичка Люси, Ритона, Гъмов и ММА.. ММА също ми падна в очите, на какъв се прави?! Чак и възглавници мята...комплексарска работа. В миналия епизод говореше за Джино, сега и тая изцепка, типичен БГ индивид... Какво се правят на големите интелектуалци и звезди?? Та нали ако бяха такива изобщо нямаше да са вътре половината? Тоя Гъмов, къде се прави на интелигентен? Лицемери гадни.. Да, между другото това за Люси, което каза и Луна, аз съм сигурен, че е вярно. Толкова хора по форуми коментират за клипове и подобни неща. Няма да намесвам имена на певици, защото не тук е темата, но всички се сещат, предполагам. Точно това го каза много на място. А и нищо чудно да й е искал пари назаем. По-склонен съм да вярвам на нея в този спор, а той доста тактично и хитро се измъкна, като уж не се засегна, но пък имаше и наглостта да го отрече. Все едно постоянно не се коментира тази тема с чуждите идеи и копираните клипове. Това което Луна му го каза, също така го мислят и много фенове. Браво, наистина! Много на място. Може да не е съвсем ок понякога и да е комична и прави якото шоу, но за някои неща е доста в час и знае какво да каже. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Тия са много зле... Не ми го побира мозъка как сами се унижават като не смеят да й кажат нищо на оная побърканата Сталинка ... това, че от време на време и повишават тон нищо не е, пред вид че през останалото време я галят с перце. Представа си нямат колко лошо ще им изиграе това да се правят на самаряни ( като Ернестина,най-вече ) Беше забавно за мен, но след като вчера цял епизод й гледах изблиците на психично болната Луна ми дойде множко Да вкарват Киро във ВИПа. Не го понасям, но явно само той може да се оправи с откачалката. Преса е хитра. Харесва ми участието й, хубава е, но тя има предимството да излиза и да се запознава какво става. Никъде не се вре и не се обажда.. само се кикоти и забавлява... като изключим историята с БогданОв. Тя нали излиза от къщата... какво се прави на пророчица за другата къща? Много добре знае! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Тя нали излиза от къщата... какво се прави на пророчица за другата къща? Много добре знае! Хитрушата ми тя,прави се на Ванга. Затова каза "Ако няма паралелна къща аз ще се прекръстя на Пенка" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Обаче Луна май само с Преса не се е заяждала още - сигурно още й държи влага как Пете й се изсмя в лицето за случката с мухата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Обаче Луна май само с Преса не се е заяждала още - сигурно още й държи влага как Пете й се изсмя в лицето за случката с мухата Не настъпвай дявола за опашката. Иначе един подобен скандал би бил интересен за зрителя. – Наричай ме Сталинка, Бойка Борисова или г-це Бъдещ Президент! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Обаче Луна май само с Преса не се е заяждала още - сигурно още й държи влага как Пете й се изсмя в лицето за случката с мухата Тя Пете за всичко й се смее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 :D https://www.facebook.com/663935200311862/vi...e=2&theater Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Луна даже не ми е смешна вече. Жената е болна и трябва да се лекува според мен. Мои близък човек имаше психически проблеми и се държеше по подобен начин. Това с разхлабителното беше прекалено, но те като цяло са много търпеливи и доста й угаждат. Люси е много подъл и злобен човечец, абсолютен интригант. Богданов може би не постъпи правилно като каза на Моника, но другите прекалиха. Люси интриганства и злобее, а накрая всички го защитават. Освен това съм сигурна, че нещата, които каза Луна са истина. То изобщо някое от топ имената работи ли още с него? И къде видяхте Преслава да злобее и интриганства? На всички с повече от 10 поста трябва да им е ясно колко не харесвам Пресли и колко я хейтя принципно, но до момента в предаването е адски забавна и позитивна. И не само аз мисля така - коментарите на всички около мен са подобни, тези в нета - също. Колкото и да я мразите и плюете, Преслава удари десятката с Випа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 И къде видяхте Преслава да злобее и интриганства? На всички с повече от 10 поста трябва да им е ясно колко не харесвам Пресли и колко я хейтя принципно, но до момента в предаването е адски забавна и позитивна. И не само аз мисля така - коментарите на всички около мен са подобни, тези в нета - също. Колкото и да я мразите и плюете, Преслава удари десятката с Випа. При мен е същото. Мой колеги, приятели и познати се изказват супер положително за нея. И това са хора, които не са навътре в нещата и не следят всичко около нея. Наистина не съм чула до момента една лоша дума по нейн адрес, че дори и по време на скандала с Богданов. Всички коментираха, че тя едва ли го и познава... До момента извлича големи позитиви от това шоу и дано така си остане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Какво е казала Луна за работата на Люси, може ли линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Аз съм сигурна, че договорът на Преслава е железен и няма никаква вероятност да се изложи по някакъв начин или продуцентите от своя страна да я злепоставят. Преслава според мен е вкарана като една от най- известните и интересни личности и не разчитат на скандала в нейно лице точно. За сметка на това Луна се излага нон стоп, човек да се чуди да се смее ли, да я съжалява ли. Те и затова са я извикали. Всичко си е предвидено и режисирано предварително. Иначе изгледах влизането на приятеля на Анита, голям смях. Богданов щеше да напълни гащите :roll1: А Анита е толкова инфантилна, че няма накъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Аз имам теория защо Преса продължава да се харесва. Тя вече 10 години никак не се промени като поведение. Все още си е същата лигла и повечето момичета се асоциират с нея. Подскача като 13 годишна и се радва, че е направила пакост на възрастните. То и затова не може да намери нищо сериозно в личен план. Тя просто е едно недорасло дете. Гледах клип, в който се смееше и имитираше Иво Танев, но смехът й беше толкова фалшив. Всъщност, не мисля, че е престорен човек, по-скоро търси внимание през цялото време. Затова се смее инфантилно, за да привлече мъжките погледи или въобще очите на цялата компания. Ужасяващо обича вниманието и без него не може. Затова и не й омръзва 10 години да взима статуетки, да е навсякъде, да събира първи места от класации. Тя се храни с тази емоция. Това мога да кажа като забележки до момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Добре Луна ако няма семейство, деца и мъж, от къде имаше тези милиони? И живееше в Австралия, Америка?? Много ми е чудно..явно е завъртяла някой чужденец. Наистина ми е жал за нея, защото виждам, че е интелигентен човек, но сериозно не е добре психически.Просто 1:1 с моята позната която полудя, а беше нормална и изведнъж почна да говори точно като Луна и се влушаваше все повече.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 "ЗВЕЗДИТЕ СА МНОГО, ЛУНАТА САМО ЕДНА !! " Звездите са много , ЛУНАта само една... Луна огря сезона на къщата, след виното на Гъмов май вече няма да е същата ! Изтрещела, изкуфела, мяса на във овулация вувузела... С тея зъби кат на кон яко свирки врътка, обича Джорджи и на Преса се търка! С тая снага и тея терлици, носи носия и гледа на Светлана големите цици ! Джорджано я обгрижва, Кичка я обижда, а на Луна земята малка и се вижда. Не чисти ! Не мие ! ...Ходи гола, боса..ше става президент,нищо че е кат кенгуро проста. Луна- жена без много, много акъл... а погледа и зад паравана на Кичка е пронизващ и зъл. Било квот било - критичната я треска, с русата коса мяса на скъпоплатена мутреска. Никито я хвали, Алекс и се смее, около нея общо взето и МУХА не вирее :Д:Д: Учете се деца от лудата глава, щото спрямо със сегашната ни политика- Луна е върха ! Без тва бежанците идват от Сумалия...кво по логично тогава от тва Луна да седне на престола на майка България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Добре Луна ако няма семейство, деца и мъж, от къде имаше тези милиони? И живееше в Австралия, Америка?? Много ми е чудно..явно е завъртяла някой чужденец. Наистина ми е жал за нея, защото виждам, че е интелигентен човек, но сериозно не е добре психически.Просто 1:1 с моята позната която полудя, а беше нормална и изведнъж почна да говори точно като Луна и се влушаваше все повече.. Нали се говореше, че Луна въртяла лихварски бизнес с някакъв турчин и изгоряла със 100тина милиона в КТБ? Ако е вярно, е съвсем нормално да изтряска. Това не са лев-два. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 "ЗВЕЗДИТЕ СА МНОГО, ЛУНАТА САМО ЕДНА !! " Звездите са много , ЛУНАта само една... Луна огря сезона на къщата, след виното на Гъмов май вече няма да е същата ! Изтрещела, изкуфела, мяса на във овулация вувузела... С тея зъби кат на кон яко свирки врътка, обича Джорджи и на Преса се търка! С тая снага и тея терлици, носи носия и гледа на Светлана големите цици ! Джорджано я обгрижва, Кичка я обижда, а на Луна земята малка и се вижда. Не чисти ! Не мие ! ...Ходи гола, боса..ше става президент,нищо че е кат кенгуро проста. Луна- жена без много, много акъл... а погледа и зад паравана на Кичка е пронизващ и зъл. Било квот било - критичната я треска, с русата коса мяса на скъпоплатена мутреска. Никито я хвали, Алекс и се смее, около нея общо взето и МУХА не вирее :Д:Д: Учете се деца от лудата глава, щото спрямо със сегашната ни политика- Луна е върха ! Без тва бежанците идват от Сумалия...кво по логично тогава от тва Луна да седне на престола на майка България. СУмалия, престола на майка България... :1000 (20): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Нали се говореше, че Луна въртяла лихварски бизнес с някакъв турчин и изгоряла със 100тина милиона в КТБ? Ако е вярно, е съвсем нормално да изтряска. Това не са лев-два. :1000 (29): Чудя се ако наистина е имала 100 млн и е изтрещяла затова... за какво са й толкова милиони??? За какъв чеп са й? Кво ще ги прави? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 ЛУНА Президент !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 ЛУНА Президент !!! И Момо вице :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Пичове, сериозно ли искате скандал между Луна и Преса!? Това ще е страхотно Ватерло за толбухинската "любимка на народа"! Може засега само да подскача насам-натам и да се хили инфантилно Преса, ама представа си нямате как ще се на$ере, ако Луна я почне. Та тя посмъртно не може да парира атаката, както Джорджано го направи! Обаче след снощния епизод Луна вече никак не ми е симпатична. В реалния живот, за такова поведение, като нейното в кухнята, какъв бой ще изяде, всеки може да си представи. Предполагам обаче, че цялото ѝ участие е режисура на продуцентите. "ЗВЕЗДИТЕ СА МНОГО, ЛУНАТА САМО ЕДНА !! " Звездите са много , ЛУНАта само една... Луна огря сезона на къщата, след виното на Гъмов май вече няма да е същата ! Изтрещела, изкуфела, мяса на във овулация вувузела... С тея зъби кат на кон яко свирки врътка, обича Джорджи и на Преса се търка! С тая снага и тея терлици, носи носия и гледа на Светлана големите цици ! Джорджано я обгрижва, Кичка я обижда, а на Луна земята малка и се вижда. Не чисти ! Не мие ! ...Ходи гола, боса..ше става президент,нищо че е кат кенгуро проста. Луна- жена без много, много акъл... а погледа и зад паравана на Кичка е пронизващ и зъл. Било квот било - критичната я треска, с русата коса мяса на скъпоплатена мутреска. Никито я хвали, Алекс и се смее, около нея общо взето и МУХА не вирее :Д:Д: Учете се деца от лудата глава, щото спрямо със сегашната ни политика- Луна е върха ! Без тва бежанците идват от Сумалия...кво по логично тогава от тва Луна да седне на престола на майка България. А тази рожба на човешкия гений я поставям редом до "Септември" на Гео Милев :1000 (10): "Лъжа е", че има някаква надежда за вас, преслинцата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Пичове, сериозно ли искате скандал между Луна и Преса!? Това ще е страхотно Ватерло за толбухинската "любимка на народа"! Може засега само да подскача насам-натам и да се хили инфантилно Преса, ама представа си нямате как ще се на$ере, ако Луна я почне. Та тя посмъртно не може да парира атаката, както Джорджано го направи! Глупости .. най-много да я изгаври като пак й се изсмее подигравателно в лицето и после иде да клюкари случката на другите и да се подиграват дружно на Луна :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Много антипатични коментатори са подбрали тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Почна Лудата .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Джино се сети кога да и върне леглото, след като се освободи ново за него, а уж му било гузно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари