mitak_94 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Добре бе, хората я питат това-онова, дават и някаква възможност да обясни нещо, тя заман наопаки. Ми аре духай бе, тъпанарка такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Джино пък къде се бута .. ми Луна е по-известна от него със сигурност, той специално е най-неизвестния там. Абсолютно. Покрай Джена се пишеше за него. Но и тази тъпата Светлана прекали. Окей, директна е, но Луна много по-достойно се държа в този момент. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 До кога с това лицемерие?? Мислите ли, че Кичка или Преслава готвят извън къщата??? Луна можеше да събере чашата, но не го направи напук!! Само и само да не е техното и да я унижават..Да я игнорират и толкова!! Защо трябваше постоянно да и се заяждат, "ще изчислиш ли", "айде измии сега това"! Това са нарочно зададени, провокативни въпроси!! Погледната малко по-далеч от носа си.. Айде, моля ти се... Хората се мъчиха да я заговарят, а тя се правеше на голяма звезда и ги обиждаше... Как може 15 човека да си помагат и да намират общ език, а някаква си Луна да се прави на голямата ВИП-аджийка. Те със сигурност не готвят всеки ден, но тук са в такава обстановка, че сами трябва да се оправят. Няма им ги ресторантите за да идат на готово и да се нахранят. Не ми я оправдавайте тая откачала... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Джорджано пък като някаква мишка се е скрил. Повечето очакваха/ме от него шоу... Скука до шия е това момче, но не го е срам когато трябва да взима пари за участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 На мен обаче ми стана жал за Луна. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Лелеее,Луна готви 💝💝 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Всъщност Луна сега май ще стане яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Изядоха баницата на мира.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Обеща баница на Катя и я направи. :1000 (29): :1000 (6): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 На Здравко една седмица му трябваше да си покаже рогата. Луна била туркиня. И к'во от това ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 На Здравко една седмица му трябваше да си покаже рогата. Луна била туркиня. И к'во от това ? Здравко е по-избухлив и това е ясно. Катя е по-уравновесена и готина от двамата. А това, че Луна е от Шумен, не означава, че непременно е туркиня. Много неподготвен се изказа Здравко в опита си да обиди ли, нарочно ли го прави. Няма как да знае каква е. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Ще ми кажете ли какво стана дотук? Гледах само момента, в който Преслава скочи на Луна и преди малко, като й държаха конско и тя им направи баница. Друго какво стана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Джордано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Джордано, ох милата ми тя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Луна е туркиня и истинското и име е Лухче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Луна е туркиня и истинското и име е Лухче. Не е " Лухче " ами - Чок Лухче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Луна е туркиня и истинското и име е Лухче. Сериозно ли се казва Лухче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Луна е доста странна, но пък и по-голямата част от останалите съквартиранти понякога са по-груби и подигравателни с нея. Тя здравата ги предизвиква, но знам ли, мисля че някои можеше да откликнат по друг начин... Важно е да се отбележи, че Луна все пак реши да направи опит да се промени, въпреки че цялостните й възгледи за живота са различни и нестандартни. Добре ще е и съквартирантите да направят някои промени в отношението си към нея. На мен ми е много чудно дали всички щяха да са толкова сплотени ако в къщата нямаше един главен дразнител като нея... Мисля, че за момента сезона се получава като добър социален експеримент, каквато уж е и целта на формата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Люси ме уби с гинеколога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Люси ме уби с гинеколога. Аз не чух добре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Сериозно ли се казва Лухче? Има такива слухове. Но дали е туркиня, няма как да знам..... ако има по-запознати, ок. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Аз не чух добре? По време на снимки на клип се наложило да викат гинеколог, за да й вади нещо забравено отнякъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Кали и Антония, макар че не ги харесвам, няма как да не ги похваля за много точните си коментари тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Искам Иво танев да излезне на номинация!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 По време на снимки на клип се наложило да викат гинеколог, за да й вади нещо забравено отнякъде Каза го с идеята, че си измисля точно както тя си измисля него.Далеч не е вярно това за нея, а за него ..напълно възможно. Луна има брилянтна стратегия! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари