DeanWinchester Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Хората, които не "следят" чалгата и певиците "отблизо" дори не знаят, че Преслава е дрогирана или пък, че въобще е имала проблеми с Бирмата. На мен ми се е случвало да си говоря с познати на тая тема и те с изцъклени очи ми отговарят "Да бе, Преслава наркоманка.... ". В шоуто имиджа й не е лош, напротив, дори мисля, че е за пример. Може Преслава да не е истинска, но в шоуто си създава имидж на въздържана, позитивна, весела, така че няма лошо да я гледа който си иска и да взима пример от нея, вярвайки, че тя си е просто такава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alexa1 Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Преслава ще влиза като гост звезда не като участник Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ами тъпо в такъв случай. Влизала е преди като такава, беше и участник, трябваше такъв да си остане, какво ще я натрисат като гост? Да бяха поканили друга звезда за гост... Да видим в All stars кои ше бъдат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 В All Stars влизат Ваня Червенкова, Людмила Захажаева и Kъци. Ще е мега скандално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Луна е аут като гледам... тая седмица й е последна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Не отнася хейт във фейсбук самата Преслава, още по-малко тя като играч. Критиките са към предаването, че прави постановки. А за образ на наркоманка - това е сред изключително тесен кръг от хора, беше си поразвалила образа по-скоро около скандалите с Бирмата, може би и заради това влезе. И сега хората от екрана я видяха точно като лъчезарен и неконфликтен човек. Само един път викна на Луна за чиниите, ама то не може без да се отстояват позиции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Луна е аут като гледам... тая седмица й е последна. Дано не. Искам Ритон да изгонят, но едва ли... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ох, клетата Лухче. Не мога да повярвам, че това е нейната последна седмица във Випа. Дано ги подлуди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ако се има предвид мнението на публиката, хората искат "Ритон" да си ходят, не ги харесват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ритон са готини, но за съжаление покрай конфликтите с Кичка много олекнаха. Здравко още от Академията си го знам, че е сприхав. В крайна сметка Кичка си има своите успехи - може да са били в миналото, но тя всяка година може да си позволи да напълни НДК, освен това онзи концерт се е състоял, обаче брадъра не направиха нищо по въпроса да го докажат. Не ги знам какво делят, ама на дърти години такива разправии са недопустими. Силно се надявам Луна да не напусне, но май така ще стане, защото сега се поизчисти образът на Кичка, а за понеделник ще оставят да се разбере дали Луна е свалила опашката. Много я цакат и нея. Според мен тя е нужна на формата. Жалко, че е влязла с идеята да влиза в роли. Аз така и не можах по принцип каква е истинската Луна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ако се има предвид мнението на публиката, хората искат "Ритон" да си ходят, не ги харесват. Катя не се забелязва, а Здравко само твари! Луна и Кичка на финал! Всеки ден показват по нещо! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Много мъжки постъпи Джино като си отряза косата ... а и така малко ще му олекне, щот не е лесно да си слагаш 1 литър гел и да я пипаш през 5 минути, за да се увериш, че е зализана. Нищо против него, но малко ме дразнеше така, а и сигурно още много дълги години нямаше да се осмели да си смени прическата, още по - малко да се обръсне. Не стана по - грозен и няма от какво да се притеснява. Друг е въпроса, че е леко нечестно едни да си режат косата, а други да пеят 1 песен .. какво като е чужда? Поне да ги бяха накарали да изпеят 'Напипай го' или друга подобна пошла песен, по - интересно щеше да е и по - можеше за се запънат, а те пяха хубави песни .. Лухче май не си е свалила опашката .. много я е страх да я видят без нея щом чак в кенефа влиза да я оправя ... аз предполагам, че нейната си коса е тънка, може би рядка и къса. На нея това 100% не й харесва и за нищо на света не би се показала така. В понеделник предпочитам да си тръгнат Ритон. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Да си припомним това Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Много мъжки постъпи Джино като си отряза косата ... а и така малко ще му олекне, щот не е лесно да си слагаш 1 литър гел и да я пипаш през 5 минути, за да се увериш, че е зализана. Нищо против него, но малко ме дразнеше така, а и сигурно още много дълги години нямаше да се осмели да си смени прическата, още по - малко да се обръсне. Не стана по - грозен и няма от какво да се притеснява. Друг е въпроса, че е леко нечестно едни да си режат косата, а други да пеят 1 песен .. какво като е чужда? Поне да ги бяха накарали да изпеят 'Напипай го' или друга подобна пошла песен, по - интересно щеше да е и по - можеше за се запънат, а те пяха хубави песни .. Лухче май не си е свалила опашката .. много я е страх да я видят без нея щом чак в кенефа влиза да я оправя ... аз предполагам, че нейната си коса е тънка, може би рядка и къса. На нея това 100% не й харесва и за нищо на света не би се показала така. В понеделник предпочитам да си тръгнат Ритон. Много се дразня, че така ги жалят Ритон! На мисията с фобиите върху Гъмов изсипаха какви ли не лайна, а върху Катя - плюшени играчки и пера! Ще кажа на Луна евала, ако не се поддаде и не си свали опашката! Няма да я обикнат повече, ако не го направи! И как й крещяха, въпреки че не е взела финално решение. Дано не се отметне от себе си. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Как ще си свали опашката и ще позволи хората да я видят плешива? Нали се сещате какво ще се изсипе върху нея.Дано не я свали! Отношението към Ритон обаче почва да ме дразни.Такова лансиране не си спомням да е имало.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Качили са снимка в страницата на Вип Брадър - ''Кой ще напусне къщата?'' и най-много коментари и харесвания са за Ритон и Кичка. Лунна за първи път не е най-мразената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Качили са снимка в страницата на Вип Брадър - ''Кой ще напусне къщата?'' и най-много коментари и харесвания са за Ритон и Кичка. Лунна за първи път не е най-мразената. Чак не мога да повярвам какъв хейт има към Ритон в момента. Не го очаквах, мислех си че Кичка ще е по-оплюваната, макар че и аз съм на нейна страна. Преслава днес ли ще се връща? Дано наистина да е само гост звезда, защото иначе няма е честно, особено ако спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 И аз мисля, че Ритон ще напуснат и най-добре според мен. Това все пак е ШОУ, а Луна им го предоставя! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Качили са снимка в страницата на Вип Брадър - ''Кой ще напусне къщата?'' и най-много коментари и харесвания са за Ритон и Кичка. Лунна за първи път не е най-мразената. Най-много коментари са за Ритон да си тръгнат чак учудващо много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Само че забравяте, че вотът е положителен. Ако беше отрицателен, Луна щеше отдавна да си е заминала, а и Кичка. Може би и Люси, Джорджано, Деян и вероятно все пак Моника. Според мен Луна си заминава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Natalchetooo Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Влизането на Преслава според мен е сценарии, много ясно стана онзи ден Гъмов се прехласва по нея, брак ще и предлага и сега тя ще влиза :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Пускайте Нова ТВ,резила е пълен! :X Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Октомври 19 Author Report Share Публикувано Октомври 19 Историята с Златка се повтаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Луна най-добре пое кофите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 хаххах..много ме кефи тая Луна как ги изкарва от кожата им...жалко, че тая вечер си тръгва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари