pacho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Луна я направиха на гъз, ама го заслужава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Невероятна е. И аз не бих си махнал косата за храна. Нищо няма да им стане, че ще ядат боб 2-3 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Дано Луна се спаси! Тя ги прави на две стотинки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Няма да я спасят. Представяте ли си Луна да бие Ритон или Кичка? Особено ритонците ще ореват света. Като гледам как ги галят с перце тях мисля, че част от договора им е да стигнат поне в тройката, за да не им сринат имиджа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Кефи ме Луна как ги гаври. Аман от на Ернестина тъпите и клиширани въпроси. Ходила ли си на психиатър? А Ернестина ходила ли е на фризьор и в банята горката псевдоинтелектуалка, наду ми главата днес с античалга разсъжденията си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Не трябваше да маха опашката. Тя оная с кривия поглед, русата, още миналата седмица я обиждаше. Ясно е, че няма да я обикнат и го показаха много добре с обидите си. Достави им удоволствието да покажат колко са жалки и низки. Жал ми е, че е сред тая паплач. Даже ме е яд, че гледам заради нея... Искам да изгонят Здравко, но пък искам и да си почина от предаването, а докато Луна е там, съм длъжен да гледам! Истински добър човек! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 О, да, Лунна е пътник днес, но тя се оказа най-умния човек в къщата. На мен ми е смешно как всички я подценяват. Един ЛУД и ПРОСТ човек няма как да има 163 милиона на нейно име в КТБ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Да излиза Лунче, тъкмо за участия. Луна и Кичка наистина са най-космополитни, всяка по своя начин. Ернестина прилича на мъжа си, много е прихванала от него, а плеймейтки и зализано-обръснати никому неизвестни Джиновци са слаба ракия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Ритон са ад и по-точно Здравко...Люси умря, че ще свали 2 грама.........Луна ги съсипа!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 ЛУНА И КИЧКА - НА ФИНАЛ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Ритон ги изкарахме просто уникални, след тази визитка как да не им симпатизира човек Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Ритон ги изкарахме просто уникални, след тази визитка как да не им симпатизира човек Башал брато ще хвърчи към Котън хахахх Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Башал брато ще хвърчи към Котън хахахх Клас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 В такива моменти се чудя защо и при нас няма контрол над медиите и такива психично болни като Луна и Тити не им дават право на глас само в специализирани за целта предавания.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Кичка и Ритон ще ги бутат до финала. Кичка е жертвата на сезона. Биг Брадър я превръща в още по-голяма. Ритон са му фаворитите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тоя Иво не се трае също........ :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Лунна вече ми липсва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Личи си, че има тенденциозно отношение към Ритон .. не е честно, според мен. Особено предвид, че публиката ги мрази. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Личи си, че има тенденциозно отношение към Ритон .. не е честно, според мен. Особено предвид, че публиката ги мрази. Още в началото като ги заливаха с някакви неща, а Катя само с плюшени играчки си пролича Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Никой не я изпрати. Боклуци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Никой не я изпрати. Боклуци. Люси да се изкъпе, че от екрана смърди Кичка е пред Ритон, умряха от яяяяяяяяяяяяяяд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Никой не я изпрати. Боклуци. И някои дори подскачаха от радост... Знам, че тя им лазеше по нервите, но това не беше правилно... След като една от фаворитките ми излезе, вече съм изцяло за Кичка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Цеца преди 4 години я носеше тая рокля. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 ''Не ги съди Господи, те не знаят какво вършат" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Луна напусна като кралица, чакаме я за участия. Гъмов с големия нос и другите там да ликуват сега... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари