anastasb Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Стига глупости, какво сте се захласнали по Луна. Именно защото в На кафе изглежда толкова нормална, си проличава, че всичко в къщата е било цирк за внимание. И да спре да говори за българския народ. Всички разбрахме, че е огорчена от загубата на парите си, но нека да не забравяме, че влоговете до 100 000 евро са гарантирани от БНБ. Никой не е изгубил последния си лев, това на Луна си е популизъм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Ти може да не мислиш, за това си има нормативна уредба, която не оставя място за тълкуване. Освен това, никой няма да те остави да си избираш как да ти се пише името, при положение, че има закони - дори английските имена подлежат на това и никоя не я пишат Julia, а само и единствено Dzhuliya. Напротив, всеки има право да си избере как да му се напише името. Не ги кефи, когато някой има такива претенции, но са длъжни да ги изпълняват и аз знам за такива случаи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 ЛУна си призна в "На кафе", че всичко е било сценарий. На мен ми се затвърди това мнение, когато каза "Ако остана на финала...ще...". Тая жена правеше шоуто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Сега това за Преса и Гъмов пак ли е сценарий ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Лелее мисията кърти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Пускаааааайте Брадъъъъърааа :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Рева от смях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Рева от смях Преслава буквално си ч*каше Гъмов. Голяма мръсница е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Преслава буквално си ч*каше Гъмов. Голяма мръсница е Ама и какви стонове изкара :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ама Люси и смаза краката после .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ама Люси и смаза краката после .. Тюлен мръсен,как си удари лицето заради него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Преслава изчука Гъмов! Люси пречупи Преслава! Липсва ми Луна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Преслава: Ох, краката! Най-забавната мисия в историята на шоуто. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Заринах сееее! :roll1: Преслава е кралица на пъшкането. Ми друго си е и тя да е там! :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Люси, Преслава като е пяла "свали ме като дреха и ме мачкай, момчетата обичате играчки" не е искала точно ти да я мачкаш. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 ГОрката Ани Хоанг... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Тоя сигурно я размазва. Преса само дето не се счупи на две. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Ха ха ха , на тая мисия сме се смяли със сълзи. Преса направи шоуто тука. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Люси - свинята, така се нахвърли над Преса, че я направи на кайма .. жал ми стана :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Горката Преси! Още докато се хвърли Люси и тя беше премазана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Нищо й няма. Това е заради мисията да не се смеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Нищо й няма. Това е заради мисията да не се смеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Умираааам :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Преси плаче, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Много е яка тази мисия :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари