Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Оле, Люси ще го обезкосмевят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Преслава обаче наистина е мноого готин човек! Толкова е позитивнаа, сега разбирам защо всичко й се получава от раз! Да бях аз с нея в едно легло! Много яка жена, има супер якото тяло! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Преслава обаче наистина е мноого готин човек! Толкова е позитивнаа, сега разбирам защо всичко й се получава от раз! Да бях аз с нея в едно легло! Много яка жена, има супер якото тяло! Ти си недобре, ама никак... Как можеш да кажеш за Преслава, че има яко тяло, та тя си изглежда баш като долна разпоретина и наркоманка. Чуй й гласа, виж й торбичките под очите. Язък й за таланта и феновете й лаици. А това с леглото беше и е доста гнусно - алкохолик и надрусана ку*ва, супер комбинация. Иска ми се Танев да си ходи довечера, но най-вероятно ще е Катрин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Това официално е най-тъпия сезон в историята. Фермата е много по-интересно и участниците са по-готини. Нямам фаворити, най-симпатични са ми Кица и Кристина, останалите са потрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 27 Report Share Публикувано Октомври 27 Луна липсва в цялата тази конфигурация. Ритонците официално ми съксват на макс вече, Гъмов и аверките му - също. Танев превъртя. Дано Кичка стигне до финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Айде, гледате ли пиесата?? :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Умрях ... Преса пее "Бягайте крачета" на Луна, а Люси играе танца от клипа :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ-СМЕШНИТЕ НЕЩА, КОИТО СЪМ ГЛЕДАЛ В ЖИВОТА СИ!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Преслава защо говори като Мики Маус? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Преси цепи мрака с Люси,особено сцената с песента на Луна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Не се бях смяла толкова много от доста време. Страхотно беше направено! Преслава и Гъмов са уникални, да се взимат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Страшни бяха! Люси ме разби с уникални физиономии :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 http://vbox7.com/play:506196cab3 Някой да изреже момента след 12:00 - с песента на Луна Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 http://vbox7.com/play:506196cab3 Някой да изреже момента след 12:00 - с песента на Луна То било качено https://m.facebook.com/story.php?story_fbid...943923&fs=0 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Страхотни са! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Да се взимат наистина... страхотно си отиват! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Само аз ли мисля, че Гъмов и Ернестина са доста посредствени актьори. НИкаква артистичност. Всички други бяха 100 пъти по-добри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Само аз ли мисля, че Гъмов и Ернестина са доста посредствени актьори. НИкаква артистичност. Всички други бяха 100 пъти по-добри. Добро утро, ако бяха нещо, някой щеше да ги знае и преди ВИП Брадър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 30 Report Share Публикувано Октомври 30 Страхотен епизод наистина, много забавно ми беше. Браво! Пак имаше някакви манипулации и грозни неща с Кичка и Ритон, не можаха да оставят поне този път нещата без такива простотии, но... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Кичка си игра перфектно ролята, Катя също, за Люси е излишно да споменавам! Не ми харесаха Иво, Здравко и Гъмов заради високите ми очаквания. Светлана за мен беше учудващо артистична. А сценарият е перфектен, много се смях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Браво на Люси, добре усети какво трябва да прави и му се получи. Гъмов беше много слаб, тоя човек да не си пада верно по Преслава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Мюзикълът изстреля Люси сред фаворитите! Той събра най-много позитиви, и то напълно заслужено. Смаза другите актьори, които са с куп награди, браво! Иво си тръгва в понеделник Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Люси беше жесток, спуках се от смях. Най-изкустени бяха Ернестина, Гъмов и Иво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Само аз ли мисля, че Гъмов и Ернестина са доста посредствени актьори. НИкаква артистичност. Всички други бяха 100 пъти по-добри. И аз така смятам. Иначе на Светлана голяма роля и дали...да я бяха сложили храстче :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 31 Report Share Публикувано Октомври 31 Преслава и Люси са абсолютен хит с "Бягайте крачета" от снощи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари