Jump to content

VIP Brother 2015

Fast

Препоръчани коментари

Сега погледнах няколко неща и продължавам да не разбирам, може би аз не знам значението на думите, но тук Кичка е определяна като надута, фалшива и т.н.

1. След това което я направи Гъмов, тя му мие краката в мисията и му прави педикюр. Ако това бях аз, щях да го нарежа мизерника с бръснарско ножче.

2. Кичка била интригантка. Не, интрига е това което направи тъпото Светле, може да не знае столиците и "кренвриш", но знае как да отиде и да направи шоуто като изтропа пред всички. Ето това е интрига, както и това, което Гъмов и Преслава направиха. За пореден път се убеждавам, че Преса просто обича да е със силните на деня, за да е силната на деня и тя.

И за финал искам да кажа, майка й стара на тая Ритонката, бива да е толко грозна, ама чак нейното граници няма.

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Сега погледнах няколко неща и продължавам да не разбирам, може би аз не знам значението на думите, но тук Кичка е определяна като надута, фалшива и т.н.

1. След това което я направи Гъмов, тя му мие краката в мисията и му прави педикюр. Ако това бях аз, щях да го нарежа мизерника с бръснарско ножче.

2. Кичка била интригантка. Не, интрига е това което направи тъпото Светле, може да не знае столиците и "кренвриш", но знае как да отиде и да направи шоуто като изтропа пред всички. Ето това е интрига, както и това, което Гъмов и Преслава направиха. За пореден път се убеждавам, че Преса просто обича да е със силните на деня, за да е силната на деня и тя.

И за финал искам да кажа, майка й стара на тая Ритонката, бива да е толко грозна, ама чак нейното граници няма.

Преслава е нещо като Кристина и като Ернестина в началото - не иска да се кара с никой, не отстоява позиции, почти не изразява мнение за да не вземе страна и да не стане лоша в очите на някой и този някой после да я нападне. Те затова я харесват, защото е влязла в ролята на света вода ненапита. До тук съм съгласна и нямаше да имам нищо против, ако не беше отишла да мишкарства при Гъмов. Хубаво си играела нещата Кичка, той я бил поставял на сцената и т.н... а защо веднъж аз не я чух Преслава да си каже мнението за Кичка пред самата нея или поне нещо, което не и харесва? Абсолютно недостойно и низко поведение.

П.С. Представям си ако Мария влезе някога в ББ какви уникални бисери ще се родят :lol:

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

В UK форматът се води Celebrity Big Brother. Сами може да се досетите, че думата VIP е ползвана в БГ предаването (единствено и само то в света), заради приликата с БИГ и внушаваща някакъв статут на известна личност.

Та от тук вече n сезона дълбаем що е то ВИП и има ли почва у нас? НЕ, няма. Имаме хайлайф, който е доста надценен посредством една наложена три буквена дума. И ги виждаме как хора като Гъмов, Ритон смело се определят като ВИП, а са на ниво по ниско и от участници в обикновените сезони.

Сподели в други сайтове

П.С. Представям си ако Мария влезе някога в ББ какви уникални бисери ще се родят :lol:

Тя мнооооооого ще ги дразни, защото Мара е толкова нагло показна, че ще изпищят. НО, тук имаедно НО, Мария не е Кичка. Тя си е мутреса в пълният смисъл на думата. Ако с нея се опита да се държи някой така и да й правят интриги, тя ще си излезе и после Гущерчето ще ги гущерясва отвън. Същото ще е и с Цура Янева.

Другото което е много показателно е как се оформя мафията. Вижте, че те изгониха всички до един, без Кичка и Люси, които не са с тях. И понеже остана само Кичка, от която ги е страх, защото има подкрепа я изолираха. Второто нещо което ми прави впечатление е, че Гъмов не е викнал на нито 1 мъж. Само на жени, които не са мутреси. Първо Светлана, сега Кичка. Не е креснал на Люси, Деян, Здравко. Мръсен мишкар, аз ще си направя социален експеримент. Сега като се върна в България, ще отида на негово представление и ще го залея с чай или кафе, да го видя какво ще направи.

Сподели в други сайтове

Второто нещо което ми прави впечатление е, че Гъмов не е викнал на нито 1 мъж. Само на жени, които не са мутреси. Първо Светлана, сега Кичка. Не е креснал на Люси, Деян, Здравко. Мръсен мишкар, аз ще си направя социален експеримент. Сега като се върна в България, ще отида на негово представление и ще го залея с чай или кафе, да го видя какво ще направи.
:1000 (33):

:1000 (29):

Сподели в други сайтове

Гъмов е едно от най-противните неща които е имало някога във Вип, Биг и т.н формати които съм гледал!

Не знам знам какъв човек трябва да си за да ти хареса това нещо. Както Glamdring каза - само на жени се отваря. Толкова повярвал в себе си човек не съм виждал, а покритие НИКАКВО, а от формата продължават да му помпат егото - бутат го при Преслава и Моника, бил добър актьор, бил красив и чаровен...даже бяха казали че бил сексапилен. Тея хора знаят ли на коя планета живеят изобщо? Нямат връзка с главния. :D Даже Люси има повече сексапил. Поредния селяк който трябва да търпим на екран. Силно се надявам да не спечели той, който и друг да е ще е по-добре. Младите не трябва да подражават на нищо от това което показва Гъмов. Наистина ми е много анти и преди да го гледам, но тук просто се убедих че е зле положението.

ЛУНА, КЪДЕ СИ? ЛИПСВАШ!

Смачкваше ги всички тея смешници с интелект.

Сподели в други сайтове

Гъмов крещи на Кичка, а Преслава се залива от смях... не мога вече, наистина, това е прекалено.

Преса тотално ми падна в очите.

+100000000000000000

Преславо, къде ти е акъла, ма?!

Сподели в други сайтове

+100000000000000000

Преславо, къде ти е акъла, ма?!

Ами явно тя е свикнала мъжете така да се държат с нея като с животно и на нея и е смешна ситуацията.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Сподели в други сайтове

Второто влизане на Преслава и изигра доста лоша шега. Добре си беше излязла точно на време, за какво и трябваше пак да влиза, само да се излага. То бива, бива, ама толкова да си алчен за пари и слава. Евала на такива като Анелия, Галена и Джена, които не биха влезли!
Сподели в други сайтове

Второто влизане на Преслава и изигра доста лоша шега. Добре си беше излязла точно на време, за какво и трябваше пак да влиза, само да се излага. То бива, бива, ама толкова да си алчен за пари и слава. Евала на такива като Анелия, Галена и Джена, които не биха влезли!

По-алчна за награди и слава от тея тричките едва ли има, Преслава не може да им стъпи на малкия пръст по тоя параграф. Иначе съм съгласен, че с тоя льохман Гъмов само се излага!

Сподели в други сайтове

Толкова фалшив човек като Гъмов не се сещам да съм гледал скоро.Този човек играе от самото начало и то толкова нелепо, че дори не знам как има хора, които вярват на тази клоунада.Останалите също ..тоя скача, вика, плюе и всичките останали дето не могат така, не са възпитани така, не им е черта от характера, бла-бла се хилят и не предприемат нищо.

Ритон тотално пропаднаха,Ернестина съвсем се обърка накъде да поеме.Един свестен играч няма..

Кичка победител, да им го набие в елементарните главици, OKAY :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не второто ѝ влизане, а това с Гъмов, покрай него и тя го отнася.

Сподели в други сайтове

Преслава да излиза час по-скоро!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Искам Кичка да спечели и в тоя момент да покажат физиономиите на Гъмов и Ритон :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

На мен Преслава почна доста да ми пада в очите, особено след днешния епизод, в който плю Кичка пред Гъмов така тихомълком и шепнешком. Може само да се учи от човек и изпълнител като Кичка, най-малкото от уважение можеше да си затвори човката.

Преслава е толкова недорасла! Oсъзнава ли, че е на 31 години и това държание на неизживяно детство не й отива!?

Как може Гъмов да обижда по този каруцарски начин Кичка, а Преслава да се кикоти подигравателно отстрани..отвратително и просташко е!

Много е елементарна и на моменти прилича на мангалка.. явно честите срещите с Азис и Софка са й повлияли.

Сподели в други сайтове

Тоя Гъмов, че е излезнал от селото - излезнал е, но селото от него никога. Много е зле, горкия. И аз не го знаех, чак пък ВИП. Това ако стане победител при наличието на познати лица в къщата ще е много жалко. Е, не колкото нагласената победа на оная Христина, но може би второто най-жалко в това предаване.

А на мен поведението на Преслава ми харесва. ЗА отбора е, забавна е, кефи ме. Обаче наистина ще е голям шок за мен ако тя го харесва, може би шегите които пуска и за компания.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Гъмов го бях чувал само, не можех да свържа името с нещо. Ернестина обаче не само я знаех, но я разпознавах и като визия, и като глас даже, и си мислех, че заради "Комиците" и оная реклама е супер известна, учудвам се, че има толкова хора, които не са запознати с нея.

Сподели в други сайтове

За мен, единственият достоен човек да спечели ВИП Брадър е Ернестина Шинова. Тя е съчетание на всичко, което политиката издига в култ. Прост пример ви давам, номинира Люси, че бил интригант, боклук, че издавал тайните на хората. Тя НИКОГА няма да отиде да издаде нещо, ако си й казал само на нея. Днес, отиде при Гъмов и му каза, че Кичка й споделила, че смята да го съди. Ето това е!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...