pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Пресла я тресе коката здраво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 УжасТ....Преслава тотално ще ми падне в очите с тоя помияр... Тоя е ужасТ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Преслава ми падна в очите!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Само унижават Бирмата - после от яд пак ще я млати по паркинги Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Може и да лъже, ако ли не.... жалко. Няма такова лайно, хвали се като циганче в такси, надул гайдата все едно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Само унижават Бирмата - после от яд пак ще я млати по паркинги Или тя него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Не съм съгласен, че тя е с него. Но щом се харесват, нека са щастливи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Преслава ми падна в очите!!! +100000000000000000000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Утре Богданов влиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Преслава нали каза, че била сама? Кви са тия схеми сега... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Потресен съм!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Значи е истина. Мислех си, че е малко по-интелигентна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 А може всичко да е ПР, за да изнерви Бирмата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Ужас ... Преслава ще стане 20 кила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Този не знае какво си навлече токущо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Пепе, след "Аматьорка" е време да запишеш "Педофилка" и "Мъжкар" Този не знае какво си навлече токущо.. Бирмата ще го унищожи ;dd Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 А може всичко да е ПР, за да изнерви Бирмата. Да, прав си. Всичко е възможно... възможно е и да бъде само в неговата глава тази връзка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Бирмата ще пребие Богданов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Дъртата фуния я лющи младо гадже... 😀😀 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Майко какъв парцал. :1000 (10): Момчето е супер невзрачно, безхарактерно и тъпо и във всеки фитнес има по 5 като него, що за простотия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Може и да не е вярно, не се знае .. но наистина не знае какво си навлече Богданов, Бирмата ще го разкатае. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Този не знае какво си навлече токущо.. Бирмата ще го пречука на бързо, на бъзро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Луна наистина е подходяща за Президент, изпълва всяка сцена! За нея съм. Дано вкарат Кристина Димитрова, иначе Луна няма конкуренция в къщата и ще е скучно така. Преса и другите две курви ще са най-досадни. Дано на Кичка й падне пердето и ги подреди. Не виждам защо се изненадвате, че е с циганина от предния сезон. Да не й е златна... Отиват си мангалите. За Джорджано ми е жал и няма да коментирам... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Почна се як хейт по Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Да спи с който иска - ще го преживея. Ама да го вкарат тоя олигофрен пак..много ми идва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари