Христина' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тия тримата пък от какъв зор ще влизат, какви са те? Е, как какви? В България всеки, участвал за час-два или няколко дена в някакво реалити/конкурс или преспал с някой такъв, автоматично става ВИП. Като цяло подборката им е много зле. Кажи-речи само Преслава е звезда. Кичка и Ритон също, но са поовехтели. На пръв прочит съм за Ернестина, защото е супер позитивна и енергична жена. Ще видим какви тъпаци още ще вкарат. Почти съм сигурна, че връзката на Преслава и Богданов е само е неговата глава или било няколко пъти just sex. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Кой е този Антон? :1000 (10): Какъв фен на фолка си ти бе, на колко години си - на 9? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 :1000 (10): Какъв фен на фолка си ти бе, на колко години си - на 9? И аз не знам кой е тоя Антон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 И аз не знам кой е тоя Антон E напиши му името в гугъл и веднага ще се сетиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 E напиши му името в гугъл и веднага ще се сетиш. Направих го. Знам кой е, значи съм истински чалга фен. Няма място в къщата. Не виждам с какво може да е интересен освен, разбира се, ако издава някакви неща за чалга индустрията, но такива неща аз не харесвам, така че - да ни го спестят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Направих го. Знам кой е, значи съм истински чалга фен. Няма място в къщата. Не виждам с какво може да е интересен освен, разбира се, ако издава някакви неща за чалга индустрията, но такива неща аз не харесвам, така че - да ни го спестят. Ама кой е казал, че ще влиза!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ама кой е казал, че ще влиза!? Всъщност, никой. Вярно. От толкова имена, спрягани за влизане в къщата, съвсем се обърках. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Нана от "Съдебен спор" ще влиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Обаче много хора са гледали снощи випа,заради Преслава.Имам познати,които не могат да понасят това предаване,но като са разбрали за Петето са си пуснали Нова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Скочили са гледанията на "Отиваме на купон" и "Аматьорка", заради снощи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Мъжете наистина не са интересни засега. Фаворити са ми дует Ритон, Ернестина и може би Моника. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Според мен дует Тритон ще са най-големите интриганти и дразнители в къщата, такова предчувствие имам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Според мен дует Тритон ще са най-големите интриганти и дразнители в къщата, такова предчувствие имам Да, малко на такива приличат, макар че Здравко изглежда по-печен, ама ще ги видим - най-вероятно с Кичка ще си станат дупе и гащи и ще има да обсъждат другите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Искам да победи : 1.Преслава 2.Ернестина 3.Моника - тези са ми фаворитите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Не мога да повярвам, че ще влизат пак тези досадници - Катя, Богданов и Кирил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Не мога да повярвам, че ще влизат пак тези досадници - Катя, Богданов и Кирил! Ааа, не ги искам! Защо ще влизат те като не са ВИП? Ужас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 аман от бабички изживели звездния си миг да се мислят за мегазвезди на вселената-визирам Кичата и Тритона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 2 жени и 1 мъж влизат тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Едната от жените е Сашка Васева. Моника и Светлана ще бъдат тотално засенчени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Наистина ли Сашка ще влиза?? Край, Луна и Сашка на едно място, мечтата ми. Липсват само Хризантема и Радка Куршума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 В продукцията ще вземат участие още редица позабравени певици. Луна и Сашка Васева със сигурност ще прекрачат прага на Къщата в Нови хан срещу скромните 40 бона хонорар. Луна се очаква да разкрие как е спечелила парите си и какво е правила в Турция и САЩ. Певицата в последните дни е във фокуса на вниманието с желанието си да се изявява и като политик. Дупнишката Мадона Сашка Васева пък се очаква да бъде разговорлива и да разкрие за отношенията си с Братя Галеви и мъжа си Христо Бакърджиев, с когото ту се бият, ту се обичат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 https://www.facebook.com/PreslavaTV/videos/...53578099589424/ Беше ясно, че този боклук лъже. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 А добро утро! :Д На Богданов му е даден някой лев да каже това....За това го излъчват чак сега...Беше повече от ясно, казах ви. Като чета коментарите в ФБ 90% не вярват на това и подкрепят Преслава.. Не съм очаквал че Преска ще стане такава медийна звезда за 24 часа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Буквално от снощи всичко е само Преслава, само новата песен липсва Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 https://www.facebook.com/PreslavaTV/videos/...53578099589424/ Беше ясно, че този боклук лъже. Нарочно го направиха, само да има сензация и интрига, така и предположих. За Сашка Васева нямам търпение! Голям смях ще е, но в сайта на Випа има още 5 празни места на жени и мъже, а не три, така, че ще видим тази вечер. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари