PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Джена май ще влиза. Не ми се вярва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Е, може просто да има еднакви, аз си купих веднъж едни тъмносини, които се оказаха много удобни, и си купих още няколко същите и в същия цвят, щото ме кефи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Джена май ще влиза. Никога Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Джена абсурд да влезе, грам не си я представям вътре. Иначе поне успокояващо е, че снимките на 3-мата глупаци ги няма в сайта на ВИП-а. Явно наистина няма да са равностойни и равноправни участници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 ЕБАХТИ, всичките ли ни моделки са с надути джуки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Безразлична е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Не е с жълтите шорти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ама явно е момиче с много приятен характер тая Катрин, кефи ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Nova Play не ми работи в Щатите Отнякъде мога ли да си сваля поне първия епизод? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ми, то не трябва да си стар, че да знаеш толкова големи имена,обща култура се нарича, мойто момче! Факт. Жалко е да знаеш Моника Валерия, а да не знаеш Ритон и Кристина Димитрова, при това и да се гордееш с това. :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Боже, тоя ще живее във Вип къщата!!! Думи нямам!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Колко правилно го каза Катя от Ритон: "Дали сме си задните части под наем" - тогава Кичка какво се суети без нищо... Супеер, Кристина е много готина! Забавно ми е да гледам естрададжиите. И аз се изкефих на Кристина Димитрова. Много е готина, дано само не се изложи нещо, хах. Nova Play не ми работи в Щатите Отнякъде мога ли да си сваля поне първия епизод? На мен снощи не ми зареждаше от "Мозила", тогава пробвах от "Хром"-а - там тръгна. Опитай и ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Алееекс направо кърти! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Съквартирант номер 14: Джино Джи Бианкалана! "Жените са ми слабост. Имам доста солиден бекграунд с жени, защото не е номерът с колко жени си бил, а с кои жени си бил. Аз съм бил с доста жени на ниво". Бреее,брее,брее.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Факт. Жалко е да знаеш Моника Валерия, а да не знаеш Ритон и Кристина Димитрова, при това и да се гордееш с това. :mf_surrender: Ами просто така се е случило. Ритон ги знам, знам и други естрадни звезди, харесвам и песни, но нейното име не съм го чул и прочел никъде досега, не съм я виждал в пресата или медиите досега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Този сезон ще е някакъв "Пей с мен", горката Преслава ще я гледат като богиня, защото тя единствена има участия извън Коледни концерти и кметски избори. Пък този Джино... Да не говорим и за останалите от миналия брадър, дето не им знам имената. Превключих канала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Нищо няма да стане тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Преслава май яко насра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Като гледам изобщо не се познават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Много го отрази, няма що .. :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тоя си е измислял, то е повече от ясно.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Хора, Преслава го познава. Няма кво да се правим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 И аз принципно си мисля, че Богданов си съчинява, но Преслава изглежда шокирана нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Аха, изобщо не се познават. Преслава го снесе. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Има нещо гнило, Преска спече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари