Ergeni Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 И аз принципно си мисля, че Богданов си съчинява, но Преслава изглежда шокирана нещо. Ама нейните реакции не се промениха изобщо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Хора, Преслава го познава. Няма кво да се правим. Глупости. - Преслава, приятно ми е. Ако се познаваха това ли щеше да каже? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Глупости. - Преслава, приятно ми е. Ако се познаваха това ли щеше да каже? Не знам, но лицето на Преслава се промени за няколко секунди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Луна пак открадна звездния момент на Преслава. Взе да се зарибява с Богданов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Познава го, тя се шокира като го видя, сигурно са спали няколко пъти и той си е въобразил, че има нещо между тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Не знам, но лицето на Преслава се промени за няколко секунди. Според мен камерата на Вип Брадър я снимаше избирателно. Точно, когато взе да се смее с Моника, изместиха камерата от нея и дадоха Кичка, после като седна на масата и спря да се смее, пак я снимаха. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Трифон Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Преслава "играеше" в него момент,защото другите се правеха,че се карат. Не го познава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ах Пресо защо ти трябваше да влизаш тук аз не знам... Ще ревеме съвсем скоро за излизане така ми се причинява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Каква е тази реакция на Преслава от първото се шокира,после избухна в смях и все едно не го познава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Гледай ги къде са се събрали, да си говорят за чалга. Колко много воайорчета има тук, направо не е истина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Струва ми се, че всичко е режисирано. Видяхте ли как в момента, в който се включиха в ефир, веднага трепна и си изгаси цигарата, нищо, че не беше докрай изпушена? И веднага, като се отвори вратата, посърна. Не знам, ще видим. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Струва ми се, че всичко е режисирано. Видяхте ли как в момента, в който се включиха в ефир, веднага трепна и си изгаси цигарата, нищо, че не беше докрай изпушена? И веднага, като се отвори вратата, посърна. Не знам, ще видим. Нагласено е още от момента, в който старите участници пак се оказаха в къщата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Абе, каква е тази драма "Преслава - пикльото"? И да го е чукала, какво? Голяма работа вече. Ами, свободна е жената, искало й се нещо по-младо и си го е намерила, направила си е кефа и това е. Какви са тези осъдителни словоизлияния, все едно е най-голямата курветина и е сторила кой знае какво?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Правеха се, че се карат и трябваше да изглеждат уплашени Не го познава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 И между другото, той както я описваше историята - будели се заедно, не можел да заспи от мисли за нея и т.н. - и накрая какво - вижда я, сконфузва се от лъжата си и се маха бързо от всички? Само Луна и Джорджано му се лепнаха /по обясними причини/ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Хора, Преслава го познава. Няма кво да се правим. +100000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Всичко е режисирано и нарочно така направиха, че влизането му да стане в последния момент! Говореха някакви неща и оттам Преслава ми изглеждаше така, но ще видим утре какво ще се случи. Нали трябва да има някаква интрига за да бъде още по-интересно за хората и утре да го гледат пак. А за Кичка.... думи нямам! Какви претенции, какво нещо. Луна само ми стана по-симпатична с тази ситуация! Тя първа ми направи лошо впечатление и има защо. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Преска тотално посърна, спала.е с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Преслава ли е 149-тата на Богданов? Ако е така, много е евтина. Жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Преска тотално посърна, спала.е с него. Може и да е имало нещо, но аз не бързам да правя предварителни заключения. Утре ще се разбере. Все пак в това шоу винаги правят някакви конспирации. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Познава го, тя се шокира като го видя, сигурно са спали няколко пъти и той си е въобразил, че има нещо между тях. Така ли става, отиват на участие и като видят някой "готин" из хората вътре и се прибират с него. Пресла осра яко пейзажа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ама моля ви се - в далеч по-драматични моменти, като награди на Планета, когато награждават колежка и я освиркват, Преса се е хилила като луда и се е правила на три и половина, сега изведнъж да посърне .. pls, pls, знаем си я каква е лисица и как ако нещо я човърка, никога няма да го покаже по очаквания начин Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Абе Преса е наясно, че щом Богданов влиза сигурно ги излъчват на живо в момента и гледаше да не показва емоции, защото точно това се очакваше от нея, да почне да си шушне с дружките си и така всичко ще се разбере. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Абе толкова ли сте заблудени наистина? Не чухте ли че имаше мисия Преслава да се скара с някой за пред другите като влезнат и за това гледаше като гърмян заек...Заради Богданов гледала така, пълни глупости. Преслава е такава манипулаторка, че дори и да имаше нещо нямаше да се издаде и за секунда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Е, сякаш след лайфа ако си шушка, камерите няма да го заснемат. Това е Биг брадър, не наградите на Планета. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари