DeanWinchester Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Ама много тъпо, че Преслава е за малко вътре, трябваше да си е до края... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Тук само Раманиа Брадър няма... награди измислихте.. дайте да измислим и Рамания Брадър То имаше миналата година, ама бързо се изчерпаха нещата. Аз викам да направим "Гласът на Рамания"! :1000 (29): Може да се измислят интересни задачи. Това, че Преслава е за малко, е слух все още, надявам се? Искам да остане до финала, за да пее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Кога ще са първите елиминации? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Преса изревнува от Луна, затова се фръцна! Луна интегрира слабите! Луна и Джолано са покъртителни, хубаво са се сдушили! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Луна ПРЕЗИДЕНТ !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Антон Стефанов каза в "На кафе", че певицата, с която ходи Богданов, е...Джена. Инфото било потвърдено от 3 независими източника. Хм, стана страшно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Викате Джена зарязала милионерското синче Джино за да се хване със сеслкия посерко Богданов, добреее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Горката Джена! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Сега пък Джена? Струва ми се, че вече се чудят какво да кажат и направят, за да имат рейтинг. Иначе си личеше, че Преслава беше притеснена, когато видя Пламен. Но може това да е инсценировка, макар че не мисля, че Преслава ще тръгне да върви така срещу имиджа си. Луна продължава да кърти! Преслава как ги гледаше докато се мотаеха с Пламен, все едно наистина ревнуваше... Надявам се скоро да се разбере как стоят нещата. Засега фаворитка ми е именно ЛУНА! От по-сериозните- засега Ернестина или Кристина Димитрова, изглеждат ми симпатични. Преслава ще я видим накъде ще отиде, може и тя да ми стане фаворит на даден етап. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Питам се аз къде видя Богданов в Джена тази ослепителна усмивка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Джино не е никакво милионерче, а обикновен тираджия в Чикаго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Да ти кажа и аз имам приятел тираджия в Хамерика и мога да твърдя, че си е съвсем истински милионер. Почна от шофьор при един тамошен превозвач, на третата година си взе на лизинг негов камион и работеше към същата фирма. В момента има към 20 тира негови и над 50 души персонал, дръпна си цялото семейство там, та и половината приятели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Жалка работа.. Изгледах видеото с Преслава и Богданов, изобщо не се познават.. и Биг Брадър знае това разбира се, жалко беше да се трупа рейтинг на гърба на Преслава.. Всичко е сценарии и на Богданов му е платено за това. За да може хем Преслава да влиза в описанието, хем Джена. И двете са на една възраст и за Джена също може да се каже, че е в топ-а и т.н Все пак се успокоих, че жена като Преслава не е лягала с такъв гнусен селяк...за Джена не се учудвам.. :mf_surrender: Само наистина къде видя усмивката..:Д ЛУНА- е тая жена е трагедия.. Определено ще има цирк с нея, хич не е наред с главата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Нали се сещате, че Преслава си има договор и е подписала такъв, така че няма как да не е знаела предварително, че ще я обвържат с нещо си, което или ще й повреди на имиджа, или ще допринесе нещо. Плюс това онова леке Пламен си говореше баш за Преслава и даже когато другите съквартиранти се усетиха, че става въпрос за нея викаха "Верно ли беее, айде стига беее" или нещо от сорта. Т.е. всичко си е по план подредено още от началото на обикновения брадър. И защо за Бога го вкараха пак тоя, взе да ни се гади вече от него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Луна към Богданов: "Аз тебе съм гледала. Въобще не съм разбрала за други работи"...това след като Пламен Би и съобщава, че нямали тоалетна, а тя така и не разбрала за това, а уж им следяла сезона. Ах, тази дърта палавница... Да ти взема поста, че да обясня нещо на анонимките тук. Да, на Преслава не и стана кеф, като го видя. Да, и той се смути, като дойде до масата им и я видя. Да, странят някак един от друг, ама той режисьора не е тъпанар, че да направи такова клипче с тях двамата в кадър. Да, тук е имало някаква връзка. Да, тя сигурно е като десетките на Преслава - или за кариера, или просто щото няма кой. Но, тези двамата не са вкарани случайно и не се следят специално, че и цял клип да им направят, за да се излъчи в прайм-тайма, ако не са имали нищо и най-вече, ако БИГ Брадър няма планове за тяхното влизане. И още нещо. Луна го дръпна този със самото влизане, ама направо от вратата. Изгледах клипчето внимателно и видях как след като Луна и този Богданов се отделиха от масата и излязоха навън, Преса започна нервно да го търси с очи без да съобрази, че камерите я гледат. Обзе я паника и в този момент забрави за камерите, а БИГ Брадър веднага ни го показа. ОК, да обобщим: Преса и този са минали през един креват за кратко и Луна има мисия да го сваля, за да се създаде ревностен конфликт между старата генерация в чалгата (Луна) и губещата вече позиции от поколението на Фики, Галин и Теди Александрова, в лицето на Преслава. Добра идея, а Преса няма представа за това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Да ти взема поста, че да обясня нещо на анонимките тук. Да, на Преслава не и стана кеф, като го видя. Да, и той се смути, като дойде до масата им и я видя. Да, странят някак един от друг, ама той режисьора не е тъпанар, че да направи такова клипче с тях двамата в кадър. Да, тук е имало някаква връзка. Да, тя сигурно е като десетките на Преслава - или за кариера, или просто щото няма кой. Но, тези двамата не са вкарани случайно и не се следят специално, че и цял клип да им направят, за да се излъчи в прайм-тайма, ако не са имали нищо и най-вече, ако БИГ Брадър няма планове за тяхното влизане. И още нещо. Луна го дръпна този със самото влизане, ама направо от вратата. Изгледах клипмето внимателно и видях как след като Луна и този Богданов се отделиха от масата и излязоха навън, Преса започна нервно да го търси с очи без да съобрази, че камерите я гледат. Обзе я паника и в този момент забрави за камерите, а БИГ Брадър веднага ни го показа. ОК, да обобщим: Преса и този са минали през един креват за кратко и Луна има мисия да го сваля, за да се създаде ревностен конфликт между старата генерация в чалгата (Луна) и губещата вече позиции от поколението на Фики, Галин и Теди Александрова, в лицето на Преслава. Добра идея, а Преса няма представа за това. Ти чувал ли си за режисура? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ти чувал ли си за режисура? Не ми се открехвай, като нищо не ти отбира главата. Тава не са ти поп-фолк скандали, където модератори могат да ти съдействат.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не ми се открехвай, като нищо не ти отбира главата. Тава не са ти поп-фолк скандали, където модератори могат да ти съдействат.... Още преди влизането на този псевдомъжкар Преслава си беше стресната. Защо обърнаха палачинката с Джена? Срамно е да се хващаш на въдицата като 12 годишен.. Богданов е привидно глупаво момче, което продуцентите разиграват както си искат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Още преди влизането на този псевдомъжкар Преслава си беше стресната. Защо обърнаха палачинката с Джена? Срамно е да се хващаш на въдицата като 12 годишен.. Богданов е привидно глупаво момче, което продуцентите разиграват както си искат. Тонът ти никак не кореспондира с нивото на разсъжденията ти. Изпусни въздуха, че много ти личи как си глътнал земното кълбо, когато говориш с мен. Преслава винаги е стресната, когато покрай нея не са екипите на Пайнер. Това обгрижване в продължение на 10-летие само и помогна да стане маргинал и напълно зависима от тях и помощта им. Не съм я бил аз по ушите да влиза в тази месомелачка. Като е подписала договор, да е мислила. Тук Пайнер не може да помага, освен да следят дали е снимана негримирана. Освен това, в тъмната стаичката и Ицо Хазарта бе викан всеки ден по 20 пъти я за инструкции, я за по една линийка. И когато продуцентите му възразиха, че Биг Брадър го правят на маймуна им бе показан един негов обикновен ден и изцепките, които е правил и от тях не са показани и 10%. Между другото, тогава в къщата бе и Преса и е видяла всичко. А, че продуцентите търсят жадни за слава тъпанари като Богданов, които не мислят за последствията не е проблем на продукцията, а на жертвите и, които са гледали само цифрите в договора, но не и дребния текст. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 които са гледали само цифрите в договора, но не и дребния текст. Те ако на тоя мухлясал селтак са му дали пари, са за убиване. Той би живял в тая къща цял живот, само и само някой да научи за него. Лесен е за манипулиране и за това могат да си правят с него каквото си искат, а той се радва като малко дете на играчка от Макдоналдс П.П.: Единствено се поизнерви малко, като му вкараха другия бек - на Анита (ако бъркам името, поправете ме) мъжа, дето му каза, че ще го смачка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Фокси, според мен надценяваш режисьорите на Брадъра. Сега гледах пак влизането на Богданов и се самопоправям - Преслава не го познава, реакциите й нямат нищо общо с него - те си правят там някакви уж скандали с другите и се забавляват. Честно казано се съмнявам и с Джена да има връзка тоя смешко. Подозирам, че момчето е много тъпичко и искаше да се направи на вървежно, като се изфука, че има връзка с някой известен. Ще си изяде боя накрая ми се струва. Поне в лицето на Луна наистина има шанс да бодне някоя макар и залязла звезда. Тя от първите секунди го налази тази хиена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Фокси, според мен надценяваш режисьорите на Брадъра. ОК, тогава да питам: - Защо като той влезе, камерите следяха само него и Преслава за реакции? Защо не някоя друга, а нея? И защо веднага? Търси се драмата.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 ОК, тогава да питам: - Защо като той влезе, камерите следяха само него и Преслава за реакции? Защо не някоя друга, а нея? И защо веднага? Търси се драмата.... Защото Брадъра 2 дни само за тях говори. Нали той създаде скандала, анкета пуснаха за гласуване. А и Брадъра мислеше,че като вкара Богданов прави мръсно на Преслава, а те всъщност не се познават. Затова ги следеше за реакции! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Тази вечер ще е интересно, вижте рекламата.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Тази вечер ще е интересно, вижте рекламата.... Хохо, да. Сега ще стане ясно на всички, че Преслава и Богданов НЕ се познават! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари