PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Лелеее,как лъже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ква е пу*ка тоя не е истина. Кво се обяснява като... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Много се омота в обясненията нещо Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 В началото даже заекваше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Милите те, още не знаят, че всичко е излъчено Иначе Богданов големи обяснения вкара, като ученичка. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Голям п*тьо... И е адски тъп... нищо смислено не каза. "Нали, нали, нали..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Добре де, ако Богданов е спал с Джена и са имали връзка месец и половина, дори няма да й знае възрастта ли? А и в кадрите, които излъчиха, съвсем ясно си личеше, че визира Преслава. Не ми се връзва нещо. Но е факт, че Преската пак удари кьоравото. Даже Евгени Минчев я похвали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Насра, а ? пп: Джена е 30, хора .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 И повечето се чудихте защо хората са против връзката им, след като това е личен живот. Ами защото този е пълна пародия на мъж, докато тя си е име в бранша. Аз имам друга теория. Този е глупаво момче, бил е с Пресила, тя му се е представила като Преслава, той не е разбрал, изкефил се е и сега парадира с връзка. Но честно казано всичко ми изглежда като сценарий, замислен още от миналия сезон. Луна е страшно противна. Това психо да си го вкарат в съответното лечебно заведение. То вярно, че хората на стари години се вдетиняват, но тя е пълен дебил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Аз имам друга теория. Този е глупаво момче, бил е с Пресила, тя му се е представила като Преслава, той не е разбрал, изкефил се е и сега парадира с връзка. Бинго! Точно това си го помислих и аз. Между другото шефа му, който дойде да го защитава участва в клипа на Пресила, където е във ваната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Айде и Джена ще намаже и ще стане ТОП оф дъ ТОП! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Къв е посерко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Знаете ли кое ми е странно, в дивите ви пристрастия към Преса в случая? Вярвате, че Биг Брадър е дал пари на Богданов да лъже, че имат нещо общо, а не се замисляте дали пък не са му дали пари, щото са ударили кьоравото със случаен тъпкач на Преслава. В крайна сметка, такива като Преса, които са акцент не ги почват от пълвия ден. Винаги си ги оставят за средата на шоуто, когато ще има нужда от сеири резтегнати във времето. Никой няма да си изгърми патроните за 2 дни, щото тинейджърчета някакви нямат търпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Бинго! Точно това си го помислих и аз. Между другото шефа му, който дойде да го защитава участва в клипа на Пресила, където е във ваната. Да, той все едно не знае как изглежда Преслава, та ще повярва Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Богданов умира от страх от Бирмата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Богданов умира от страх от Бирмата Бирмата няма нищо общо с Преса от месеци и вече всеки може да си я тъпче. Новата му мадама е в пъти по-добра от Преса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Айде сега и Джино му има зъб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Оле, тая как срича..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Майкоооо какъв сериал само Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Този е много смешен!!! Като излезне ще бъде пребит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Имал той, големи митове, голям Казанова... Евгени е прав за "пачата". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pierre Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Бинго! Точно това си го помислих и аз. Между другото шефа му, който дойде да го защитава участва в клипа на Пресила, където е във ваната. Щом и двамата смятаме така, значи има нещо. Да го предложим за развръзка на сценаристите, пък така ще направят повече реклама на Пайнер. Да, той все едно не знае как изглежда Преслава, та ще повярва Естествено, че се бъзикаме, но като нищо може да се окаже истина. Такива като него се хвалят и лъжат, за да изглеждат вървежни. Да вземат да въведат на конкурса Плеймейт кръг, в който да им пробват четенето. ПС: Теорията за Алисия също е добра. Тя колкото по-възрастна става, толкова по-млади футболисти търси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Мисля, че Богданов е имал нещо с Алисия. Никой не е казал, че трябва да е от Пайнер, тя не е на 31, но знам ли... той може да е объркал годините! Ще ме скъсате от смях. Толкова да ми е отвратителна тази тема, но не се спирате с глупостите и трябва да пиша. Пичове, още малко ще изпишете имената на мадамите в цялата чалга, само и само да намерите някоя, на която да хвърлите Богданов, но да не е Преса. Питах ви онази вечер, питам ви и сега: - Какво му има на пича, че да не легне Преса с него? Той е по-добър за секс от вички боклуци, с които е лягала през живота си барабар с Коко Динев.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Знаете ли кое ми е странно, в дивите ви пристрастия към Преса в случая? Вярвате, че Биг Брадър е дал пари на Богданов да лъже, че имат нещо общо, а не се замисляте дали пък не са му дали пари, щото са ударили кьоравото със случаен тъпкач на Преслава. В крайна сметка, такива като Преса, които са акцент не ги почват от пълвия ден. Винаги си ги оставят за средата на шоуто, когато ще има нужда от сеири резтегнати във времето. Никой няма да си изгърми патроните за 2 дни, щото тинейджърчета някакви нямат търпение. Много ли те е яд, че ПРеса е център на внимание на цяла България и пак излезе чиста и непорочна и всички я харесват? Всеки ден чувам и чета, какъв глас, какво поведение и т,н..ЯД ЛИ ТЕ Е ? Няма да се учудя ако победи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Джино ревнува. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари