PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Парфюмът на Преслава е Amouage Sunshine . Черното е лепенка, скриваща емблемата. Чок пара. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Джена е. Обаче се прави на ни лук яла, ни лук мирисала. Парфюмът на Преслава е Amouage Sunshine . Черното е лепенка, скриваща емблемата. 800 лв Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 19 Author Report Share Публикувано Септември 19 800 лв За нея тва не са пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 В български сайт го намерих за 360 лв. - една минимална работна заплата Ама може и да й е подарък... не, че не може да си го позволи де, ама малко не ми се вярва :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Нима ще отречеш, че Деса (макар и малко да се поизложи със Здравко и държавите) не излезе от шоуто с имиджа на една от най-пеещите изпълнителки на новото време, която несправедливо загуби от обикновенната жена? Голяма реклама си беше формата за нея, тя на практика тогава беше също толкова коментирана колкото Преслава сега, но без сценаристите да са се опитвали да го нагласяват с интриги. В актуалния сезон продължавам да съм поддръжник на кралица ЛУНА! Може и да е шантава, но е най-уникалният участник в шоуто, а и в много отношения си личи, че е един доста неразбран човек с твърде задълбочено мислене. В повечето време държанието й РАЗБИВА! Чак не знам кое ми е по-забавно- как нареждаше това-онова на Джорджано или как после се качи горе в къщичката да им пее като някоя приказна Дисни принцеса на прозорчето... Луна е стойностен, интелигентен творец и забавен човек. Просто трябва да бъде по-дълго време наблюдавана, за да бъде разбрана, че не вреди на никого, а напротив - анализира и се опитва да помага! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Нима ще отречеш, че Деса (макар и малко да се поизложи със Здравко и държавите) не излезе от шоуто с имиджа на една от най-пеещите изпълнителки на новото време, която несправедливо загуби от обикновенната жена? Голяма реклама си беше формата за нея, тя на практика тогава беше също толкова коментирана колкото Преслава сега, но без сценаристите да са се опитвали да го нагласяват с интриги. Деса, шъ ме извиняваш, излезе като уникална простакеса, която се гъзеше там на Здравко да му текат лигите, и която пееше постоянно, щото нямаше какво да каже, ще ме извиняваш много. И като уникална тъпанарка, че се е оставила продуцентите да я врътнат хем да седи до края, хем да не и дадат "голямата" награда. В тоя ред на мисли, участието на Преса много напомня това на Деса, с тая разлика че го няма Азо да я подкокоросва да праи глупости. Единствените "печеливши" (всмисъл на изкярили позитивно развитие за кариерите си) от Вип формата евър са Кокаинчо, щото след това разцъфтя с пълна сила в кокошарника, и Азо, че поизпра малко имиджа, въпреки че точно след излизането пусна уникално тъпия гюбек "Едно Ми". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 http://vbox7.com/play:cca356d862 Деян полудя нещо?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 В български сайт го намерих за 360 лв. - една минимална работна заплата Ама може и да й е подарък... не, че не може да си го позволи де, ама малко не ми се вярва :1000 (29): Тя да не е Галена, да се впуска в такива харчове. Макар, че какво лошо има след като може да си го позволи. Страндарт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Е, стига де, хора, 500-600 лева не са толкова много, дори и да изкарваш по 5000 на месец, а тя изкарва по много повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Деса, шъ ме извиняваш, излезе като уникална простакеса, която се гъзеше там на Здравко да му текат лигите, и която пееше постоянно, щото нямаше какво да каже, ще ме извиняваш много. И като уникална тъпанарка, че се е оставила продуцентите да я врътнат хем да седи до края, хем да не и дадат "голямата" награда. В тоя ред на мисли, участието на Преса много напомня това на Деса, с тая разлика че го няма Азо да я подкокоросва да праи глупости. Единствените "печеливши" (всмисъл на изкярили позитивно развитие за кариерите си) от Вип формата евър са Кокаинчо, щото след това разцъфтя с пълна сила в кокошарника, и Азо, че поизпра малко имиджа, въпреки че точно след излизането пусна уникално тъпия гюбек "Едно Ми". Покрай Вип Брадър цяла България изпадна в изумление, че една на пръв поглед руса, силиконена чалга певица може да има такъв талант... Това малко или много разби стереотипа за чалгата и оттогава почти никой не отрича таланта на Деса, пък ако ще и като държание да е била простачка (а тя не беше). Това е огомен плюс. Също така, шоуто доста подпомогна популярността на "Някой ден", както сега прави с "На тебе не отказвам". А след като излезе видяхме какъв супер хит направи и с "Регетон и малко чалга", а към края на годината- първият MAD Secret Concert, спонсориран не от Бор-Чвор или Ролпласт, а от Кока-Кола. Не знам дали MAD щяха да я поканят ако по-рано през годината не се беше доказала като талантлив и разнообразен стилово изпълнител. И като говорим за талант, на мен ми е много чудно защо Преслава не демонстрира своя в настоящия сезон. Нека и тя да разбие малко стереотипите като извие глас... А не само Луна да пее (и то много добре) и всички да й се смеят, само защото е Луна. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 И като говорим за талант, на мен ми е много чудно защо Преслава не демонстрира своя в настоящия сезон. Нека и тя да разбие малко стереотипите като извие глас... А не само Луна да пее (и то много добре) и всички да й се смеят, само защото е Луна. :1000 (29): И аз това се запитах снощи, гледайки записа от купона - Кичка и Ритонката пяха с Луна, даже Джорджано пя. Луна всеки ден пее, даже предимно това прави - я свои, я народни, я песни на Румяна... На Преса веднъж не се чу гласецът, било то само да се разпее. Може би я е страх от критиките на врели и кипели, не знам. Да се отпусне малко, аман от пози. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 http://vbox7.com/play:cca356d862 Деян полудя нещо?! Почва интересното! Според вас кой ще напусне къщата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Почва интересното! Според вас кой ще напусне къщата? По всичко личи, че настройват срещу Луна - винаги след като я покажат започват коментари за елиминации и напускания. Но не знам за какво ще се гледа, ако я изгонят сега. Трябва да развият по-отрано други истории, за да задържат зрителите. До момента в 80% от времето показват Луна. Може би разчитат на нея за първоначалния рейтинг, както преди с Евгени Минчев и оня гей предния сезон - и тях рано-рано ги изгониха, но имаше и други интересни играчи, а засега такива не са се очертали тук. Ако Луна си тръгне, бих гледал заради Кристина Димитрова, но те даже не я показват. И не са давали тайни мисии, голяма скука. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Аз очаквам да напусне Светлана Василева ако излезне на номинации! Бих се изкефил да махнат Здравко от Ритон да видим Катя сама! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Луна е стойностен, интелигентен творец и забавен човек. Просто трябва да бъде по-дълго време наблюдавана, за да бъде разбрана, че не вреди на никого, а напротив - анализира и се опитва да помага! А тогава защо се срамува от старите си песни, кое по-точно им е интелигентното, съпоставяйки ги с първите три албума на една Глория, която също си ги пишеше от-до. Никъв творец не е, просто й се иска много да е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 А тогава защо се срамува от старите си песни, кое по-точно им е интелигентното, съпоставяйки ги с първите три албума на една Глория, която също си ги пишеше от-до. Никъв творец не е, просто й се иска много да е. Никога не се е срамувала, гордее се с тях. Не си гледал нейни интервюта. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Никога не се е срамувала, гордее се с тях. Не си гледал нейни интервюта. Като е толкова плиткоумна да се гордее с такива пошли песньовчици, яко я е разтресал климакса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 А, бе, я не се излагайте - Деса показа колко е тъпа и на финала загуби от някаква си обикновена девойка... Ония там в др къща няма ли да ги вкарват при виповете? Те не, че изобщо имат място там, но все пак... Луна няма да я изгонят според мен. Хората се кефят на откачалки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Джолано ще си тръгне според мен и Луна хептен ще изтрещи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Като е толкова плиткоумна да се гордее с такива пошли песньовчици, яко я е разтресал климакса! Не са пошли, не слушаш внимателно. Пошло е Аматьорка. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 А, бе, я не се излагайте - Деса показа колко е тъпа и на финала загуби от някаква си обикновена девойка... Хората си помислиха, че е цялостно тъпа заради онази глупост с държавите. Иначе не е чак толкова зле, никой не е казал че трябва всички да блестят със супер ум. Десислава блести с глас и творчество. А загубата въобще не е за изтъкване, тя дори се отрази в нейн плюс, защото навсякъде започнаха да я изкарват жертвата на поредната манипулация в Биг Брадър. Това ме кара да се запитвам- ако Преслава наистина си тръгне по-рано, дали ще е защото ще напусне доброволно или защото ще я изгонят? Второто не ми звучи добре за имиджа й, да я изритат на толкова ранен етап. И аз това се запитах снощи, гледайки записа от купона - Кичка и Ритонката пяха с Луна, даже Джорджано пя. Луна всеки ден пее, даже предимно това прави - я свои, я народни, я песни на Румяна... На Преса веднъж не се чу гласецът, било то само да се разпее. Може би я е страх от критиките на врели и кипели, не знам. Да се отпусне малко, аман от пози. Между другото, това е нещо, които винаги ми е харесвало при Луна- пеенето. Може навремето да е бълвала простотия след простотия, но гласът й винаги е бил добър и разпознаваем и, както виждаме, на живо звучи по абсолютно същия начин. Жалко, че тя явно вече се е отказала от каквато и да е актуалност- сега щеше да е в нейн плюс да пусне някаква нова песен с клип на ниво. Нямаше да стане хит като "На тебе не отказвам", но поне щеше да й възвърне някакви позиции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 И според мен ще си тръгне Джорджито. Не прави нищо друго, освен да служи Луна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Между другото, това е нещо, които винаги ми е харесвало при Луна- пеенето. Може навремето да е бълвала простотия след простотия, но гласът й винаги е бил добър и разпознаваем и, както виждаме, на живо звучи по абсолютно същия начин. Жалко, че тя явно вече се е отказала от каквато и да е актуалност- сега щеше да е в нейн плюс да пусне някаква нова песен с клип на ниво. Нямаше да стане хит като "На тебе не отказвам", но поне щеше да й възвърне някакви позиции. Тя почти всяка година пускаше нова песен - Старец разбойник, Преродена, Простих на думи, Коледа е. Сега направи по-голяма пауза и пусна Царица с посредствен клип, неприсъщ за нея. Тя преди правеше едни от най-добрите клипове в бранша. Съсредоточила се е върху други неща, но ще е хубаво да пуска по нещо от време на време. Ясно е, че сцената винаги ще я тегли. Има доста нереализирани песни от стари албуме, може и на тях да залага... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 http://vbox7.com/play:cca356d862 Деян полудя нещо?! Пак да не е някаква мисия или игра. Може и добре да са режисирали. Ще се види. Но ако наистина се е издразнил така, явно от там Луна казва, че е излишна в къщата. Колкото и да е забавна и по-лудичка, забелязвам, че такива неща изобщо не харесва и я натоварват, което е най-нормалното нещо в нейното поведение дотук. Но дано поостане, защото е наистина забавен персонаж. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари