Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Къде пееш, пред огледалото ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Луна: Аз още пея! Кичка: Къде? Пред огледалото ли? :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 "Не се ли виждаш какъв клоун си?" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Луна: Можеше да падна. Люси: Ми ти може и сега да паднеш. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Склонен съм да вярвам на Луна за думите й към Люси. В тъпата чалга точно така се работи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Вече не ми е забавна Луна, адски жалка е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Значи така работи Люси, "Избери си един световен клип и ще ти го направя 1:1"... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 "Така сме цариците" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Кичка избухна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Луна да смазва госпожата с блузка на Лас Вегас!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 22 Author Report Share Публикувано Септември 22 Чакаме ли Луна vs. Джорджано - втори рунд? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Много ми е интерсно каква интрига е направила Преслава? Стига сте си кривяли душите. Някои май много ги е яд, че всички я харесват в къщата, а и зрителите навън, и не си намирате място. Луна никаква аристократка не е, по-голяма поза от нея няма в къщата. Уж много смирена, пък две думи като и кажат, било то и съвет, веднага почва да злобее. Не може всички пък да не се разбират с нея. Отвън ни е смешно да я гледаме, да става шоуто и цирк, ама вътре да сте съвсем друго ще говорите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Кристина Д е като Джена - с разстояние м/у зъбите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Преса и Деян как се надушиха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 На Кичка паравана й замина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 На Кичка паравана й замина. Спокойно го прие обаче. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Джоджо я закла... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Преса и Деян как се надушиха. Откриха се и с вързани очи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Не, не, Луна ако се осере, ще припадна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Лунка ще се осере... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Не, не, Луна ако се осере, ще припадна. Припадай, Луна е в 00 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Припадай, Луна е в 00 :roll1: Здравко: Ние сме били едни Луни! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 А-у, Пресли колко ми е умничка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Преслава: Ако няма паралелна къща, аз се казвам Пенка! ... ми ти и без паралелна къща си почти така :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Много чикиджийски настроения и постове тази вечер тук.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари