PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Олееее Преса избухнааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Браво на Пепсаа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Обаче стана ми жал за Луна ( Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Обаче стана ми жал за Луна ( Защо да ти е жал... тя сама си го направи. И аз ако бях вътре щях да реагирам като останалите. Като някаква принцеса сяда на масата яде, става и си заминава. С какво е помогнала... всички си имат задачи само тя си кръсти краката. Ай сиктир... като има психични проблеми има лудници Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Браво на Преслава, някой трябваше да я сложи на мястото. Бахти наглото същество, безмозъчна куха лейка, с органично разстройство на самоличността. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Вижте Преса като се развика, Луна как си подви опашката и изчезна ... кралица си е Петето Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Вижте Преса като се развика, Луна как си подви опашката и изчезна ... кралица си е Петето Луна ft. Преслава - Президентка / Coming Soon Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Защо да ти е жал... тя сама си го направи. И аз ако бях вътре щях да реагирам като останалите. Като някаква принцеса сяда на масата яде, става и си заминава. С какво е помогнала... всички си имат задачи само тя си кръсти краката. Ай сиктир... като има психични проблеми има лудници Права си,и на мен ми идва в повече това нейно президентско държание.Но на моменти ми е жал за нея,абе луда си е жената и това е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 ZLATKA DIMITROVA DIMITROVA преди 10 мин. · Няма такъв дранител като Луна!!!! Иде ми да вляза в къщата и ТАК-ТАК!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Кичка към Луна: Ти и да не си в менопауза, като те гледам натам вървиш :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Преса ме изкефи обаче. В интерес на истината вкъщи днес си говорихме това, че в момента и Луна изнася шоуто на гърба си. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 А метличка няма ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 ZLATKA DIMITROVA DIMITROVA преди 10 мин. · Няма такъв дранител като Луна!!!! Иде ми да вляза в къщата и ТАК-ТАК!!!! :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Лелеееееее Светлана режееееее😂😂😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Жал ми стана за тея випове. Ще кажеш, че по цял ден чистят, мият чинии и готвят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Нямам думи, такива боклуци не са влизали скоро...Прекалиха с Луна, браво 15 човека срещу един...типично по български................................А ония боклук Светлана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Нямам думи, такива боклуци не са влизали скоро...Прекалиха с Луна, браво 15 човека срещу един...типично по български................................А ония боклук Светлана. Оф, моля те .. ако Луна беше с всичкия си, никой нямаше да се нахвърли срещу нея. Тя сама си го прави. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Каква е тази тенденция тук, да се защитават всички побъркани от тези формати? Ще и скачат разбира се. Аз се нервирам, дето не съм в къщата, а не ми се мисли тези, които я търпят денонощно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 The best seasson VIP BROTHER Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 До кога с това лицемерие?? Мислите ли, че Кичка или Преслава готвят извън къщата??? Луна можеше да събере чашата, но не го направи напук!! Само и само да не е техното и да я унижават..Да я игнорират и толкова!! Защо трябваше постоянно да и се заяждат, "ще изчислиш ли", "айде измии сега това"! Това са нарочно зададени, провокативни въпроси!! Погледната малко по-далеч от носа си.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Луна не е толкова луда колкото я изкарват. Тя когато иска е супер адекватна и казва много точни неща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Преслава играе доста добре.Когато трябва се намесва, когато трябва се хили и конти. Малко ми омръзва вече патардията около Луна.Сценаристите да се намесят най-накрая между Люси и Иво, Кичка и Здравко, Светлана и Моника.Има толкова линии, които могат да изиграят ..те бутат само Луна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Жал ми стана за тея випове. Ще кажеш, че по цял ден чистят, мият чинии и готвят. Аз по принцип съм доста широко скроен човек и в нормалния живот не бих си представил да се скарам с някой на тема битовизми.Но те не са в нормална обстановка и затова е нормално да имат такива пререкания... казвам го от опит. :1000 (29): В крайна сметка никой не й е длъжен да я обгрижва.Жената си прави собствено шоу, сигурно е затънала в дългове и иска да си осигури участия.Това е истината за мен. Забележете как сценаристите я изкарват сега жертва, преди две предавания беше дразнител. Не се подвеждайте. Не ми се вижда много хрисим човек, вижте как постъпи с тва клето момче Джорджано.Буквално се възползва от него и после му се подигра.Хитра и не особено добра жена... Ако беше толкова умна колкото я изкарват не би си позволила да се държи така с това момче, защото според мен ако някой има психични проблеми в тва предаване това е той. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Тоя пък Джинооооооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Джино пък къде се бута .. ми Луна е по-известна от него със сигурност, той специално е най-неизвестния там. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари