DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Луна е като Кутията на Панодора - със сигурност знае по нещо за почти всички в къщата, но е достатъчно фина, за да не се обажда за неща, които не я касаят. Но на Люси специално няма защо да му мълчи, защото е работила с него. Не помните ли веднъж Цеци Лудата Глава какъв медиен скандал вдигна на свинята Люси на тема пари, крадени идеи и изпълнение през пръсти... Да, много добре си спомням за този скандал. Не малко хора са скачали на Люси. Когато влезе в къщата, беше споменал нещо и за Иво Танев, пък накрая си дели леглото с него.... Има нещо в този човек, което наистина ми изглежда лицемерно. За някои неща е точен и той, има право, но в друг момент... а и точно тия оправдания не вървяха. Абсолютно съм сигурен, че в този спор Луна каза истината. Точно за такова нещо не вярвам да си измисли. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 23 Report Share Публикувано Септември 23 Луна няма да стигне до финал, стига си въобразявайте. Сега като изгонят Джорджано и след него евентуално Кичка и Люси, други дразнители в къщата няма, а и останалите са си партия като цяло и съответно само нея ще номинират. А и ако излезе на дуел с Преслава или Ернестина, ще спасят тях, ако реално се гледа зрителското гласуване. Тази анкета е представителна извадка на хорското мнение - http://www.slava.bg/polls/359.html Единствения вариант е от шоуто да я бутат, за да им прави цирка, което никак не е изключено да стане. Има още време до шоуто. А и тя наистина прави голям рейтинг, покрай нея се върти доста от шоуто. Забавна е, запомняща се. За мен лично тя е от силните играчи, защото колкото и да дразни останалите в къщата, толкова е интересна и различна на зрителя, прави и сеир, а тук хората искат и очакват и това... Просто трябва по-дълго да я задържат - забавна и цветуща е. Някак си, поне аз и доста хора с които говоря, успяват за малко да се откъснат от проблемите си покрай нейните неща, защото реално тя предостави и доста смях в това шоу, създава емоция, дава повод и за дискусия, освен на зрителя и на съквартирантите си. По-нататък ще видим как ще се развият нещата. Но Луна заслужава шанс и хората вътре наистина до някаква степен опитват да й го дадат, дано само това не е затишие пред буря. :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Преса тея дни всяка вечер ще излиза от къщата за участия.......... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Забележете как сценаристите я изкарват сега жертва, преди две предавания беше дразнител. Не се подвеждайте. Не ми се вижда много хрисим човек, вижте как постъпи с тва клето момче Джорджано.Буквално се възползва от него и после му се подигра.Хитра и не особено добра жена... Ако беше толкова умна колкото я изкарват не би си позволила да се държи така с това момче, защото според мен ако някой има психични проблеми в тва предаване това е той. +1! Докато преди беше определяна като дразнител, във вчерашния епизод прави впечатление, че се опитваха всячески да я изкарат жертва и се бяха наговорили лоша дума за нея никой да не каже. А тя съвсем не е такава светица, както ти вече спомена, видяхме как се отнесе с другарчето си Джорджано. Има си специалисти за такива хора - участниците вътре направиха всичко възможно да я приобщят, а коментаторите снощи изкараха, че в тях е вината, че не можели да се справят с различните. Долните в случая са именно продуцентите, които си правят рейтинга на гърба на една нестабилна психически жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Тая вечер ще е интересно Преслава: "Ако ще продължава така аз предпочитам да си ходя" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Тая вечер ще е интересно Преслава: "Ако ще продължава така аз предпочитам да си ходя" Ще им дават от онези гнусни мисии с помии и животинки... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Джино : Къде пя? В едно като мазе токова?! Преслава : Да! Две вечери там.. :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 И после пак ми кажете, че видиш ли откачалката Луна не била луда ами просто била различна... На нея дори комплимент не можеш да й направиш... във всичко вижда злоба и заяждане... Стига сте я защитавали. Колко от вас в реалния живот ще търпят такъв човек с такова поведение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 http://play.novatv.bg/programi/vip-bradur/...?autostart=true Има го качено и във Вбокс. Къде го качват? Във V BOX 7 ли? Че това нали не беше никакъв сайт? Преса какво, да не иска да си ходи? Нема дрога нещо или.....? Я да видим в пресата какво има за героите от сезона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Фокси, защо се правиш сега на интересен? В ютуб ли да си качват предаванията като си имат собствен сайт за видео споделяне? Много добре знаеш, че Нова тв купи вбокс, абв, дарик, гонг.бг и още май имаше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 Това минава всякакви граници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Рева от смях Гъмов е по-страхлив от жените. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Преслава няма ли да влиза във ваната? Искам! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Ще има ли и за другите нещо? Рева от смях. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Преса как се притесни на тази игра :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Рева от смях Гъмов е по-страхлив от жените. Абе яя, всеки има право да има фобии. Кво като е мъж, да е безстрашен ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Нарочиха Кичка! Това е гавра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Преса как се притесни на тази игра :1000 (29): Нормално... това са хора с голям стаж и на нея й е кофти от сравненията.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Много гадно ми стана за Кичка. Едва ли не най-простата, най-грозната, най-неуспешната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Абе яя, всеки има право да има фобии. Кво като е мъж, да е безстрашен ли? Само глупакът няма страх. Имам предвид, че ми е малко странно да трепери повече от две жени взети заедно дори без да знае от какво, малко прекалено ми дойде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Видяхте ли Гъмов как взe Преса в ръце ?, Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Кичка и Ритон: Преслава е слънце ... Хем я изкараха по-успешна от тях, хем я хвалят самите ти. Кралица Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Само глупакът няма страх. Имам предвид, че ми е малко странно да трепери повече от две жени взети заедно дори без да знае от какво, малко прекалено ми дойде. Ами слаба му е психиката, какво да се прави. Ама пък и не беше много честно на Катя да пуснат перушина и плюшени мечета, а на него червеи и овесена каша. Отврат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари