Starboy Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 На играта Преслава реагираше все едно е от ранга на Ани Хоанг, за пореден път показа колко готин и естествен човек е! Всички, които мислеха какви ли не истории за нея, могат да гледат сега със затворена уста! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 "ВИП Звездите може да са изискани в живота си, но не винаги и в изказа си. Така Преслава се притесни от нейното "таковане" и че изразът се е превърнал в паразитен за нея. В самоиронията си тя успя да разкаже цял разказ, който започна много такова..увлекателно, а после тия се таковаха, добре че накрая всичко си такова таковато." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Каквато я виждате тук, такава е и без камери няма грам разлика. Сисе, съжалявам че не мога да ти покажа raw footage, който гледах тия дни... Да видиш как се прозява без да си слага ръка на устата, как си бърка в носа, как си гризка ноктите и се чеше по израстващите косми Не е само тя де, явно този сезон повечето са с договори непозволяващи да се излъчват в такива моменти, всички "звезди" са с лек грим, прикриващ много успешно реалноста и последиците от "нощния живот". Както и да е де, ти вероятно говориш за държание, за което също имам някои забележки, но тя си е хитра лисичка и другото и лице го виждат само избрани люде Добро впечатление, като маниери, държание и култура, ми направиха Кичка, Катя и Луна, не че за тях няма тонове изрязани кадри, но са в десетки пъти по-малко от на псуващия като каруцар Здравко, Преслава и Люската... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Хаха Кичка и Луна ще мачкат от другата седмица. :1000 (29): https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=5607C0DA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Бе и аз, ма се чудя що ги режат така. Може би не е редно да се правят пред 50 камери, може би си мислят, че като са истЕнски ще им се смеят, знам ли... Иначе двуличието си го има, просто много добре играе... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Мисля, че имат клаузи в договорите си да не се излъчват определени неща, както мумията Камелия Тодорова имаше - да не я показват без грим, и тъй като те не го спазиха, щеше да си търси правата в съда, после не знам какво е станало. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Пете, падам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Тая мисия "Стаята на ужасите" е много гадна... ще кажеш са в Сървайвър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Моника да не е влюбена в Гъмов!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Преса пее "Празник всеки ден", ама не се чува много силно :1000 (29): http://vbox7.com/play:32dd7ba242 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Естествено, че имат подобни клаузи в договорите. Вижте първите реакции на жените, когато ги питаха дали биха се отказали от фризьор и гримьор. Не забравяйте, че преди всичко участията на 'звездите' са обвързани с договори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Лухче плаче в промото. И аз ревнах за нея. Клетата Луна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Джордано голям палаеник бе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Как им говори, а те даже не го поглеждат .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Тук-там, много ме Йе срам хахахах Не мога с това Лухче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Луна припомни тоталния хит ''Тук-там'' с невероятен танц! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Джино се опитва да блесне с нещо, но не му се получава. Въобще защо го вкараха... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Искам самостоятелен концерт на Луна в къщата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Искам самостоятелен концерт на Луна в къщата! И да закрие с Искам го-стискам го. ахахха Между другото, гледайте Луна в Горещо - там говори колко намеси има по себе си, особено по лицето си, а реално сега в близки кадри, като я дават, е потрес, то са бръчки, то е чудо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Моника vs Гъмов 💞 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 ПРЕСИ ВЪВ ВАНАТАААА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Жалко, не е там .. ;д Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 ПРЕСИ ВЪВ ВАНАТАААА Ваната е запазена за една друга. Не знам за Моника и Гъмов, но Преслава и Диян биха били готина двойка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Преса колко яко пъшкаа, малеее За недоволните, че не пее. Изкара целия припев на "Джалма". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Ваната е запазена за една друга. Не знам за Моника и Гъмов, но Преслава и Диян биха били готина двойка. Да, страхотни са! Да се взимат :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари