Chris Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Тая Моника е мега зле... Имаш си приятел извън къщата и въпреки това демонстрираш, макар и не директно, по-специални симпатии към някой друг... Разбра, че Гъмов си има приятелка ама не се отказва... И к'ви са тия близости между нея и Светлана.... бахти лицемерките са и двете... ПОТРЕС! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Алекс се опита да каже, че и Преслава харесва Гъмов ли? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Алекс се опита да каже, че и Преслава харесва Гъмов ли? :1000 (29): То пък това остава сега... Другата седмица ще изгаря по ДжорДано... аман от евтини опити за рейтинг... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Кичка: Карфица ми влезе в г*за хахахахахахха край Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Кичка: Карфица ми влезе в г*за хахахахахахха край :roll1: :roll1: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Луна плачеее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Кичка: Карфица ми влезе в г*за хахахахахахха край Заласнах се! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Кичка: Карфица ми влезе в г*за хахахахахахха край :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Иво: Кичка за сьомга на всичко е готова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Кичка: Карфица ми влезе в г*за хахахахахахха край Ох, още се смея :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Ох, още се смея :roll1: И аз се хиля като идиот хахахах :ДДД Тая Кичка ми направи вечерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 И аз се хиля като идиот хахахах :ДДД Тая Кичка ми направи вечерта. Здравко: "Абе трай си сега и се радвай" Аз ако бях щях не от страх, а от смях да умра :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 АБЕ КЪРФИЦА МИ ВЛЕЗЕ В ГЪЗА БЕ! Нененене, безценен е моментът, в който го казва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Тази нощна мисия като запона и като ги събудиха, май бяха чакали Преси да се върне от участие - беше си готова направена с грим и якенцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 АБЕ КЪРФИЦА МИ ВЛЕЗЕ В ГЪЗА БЕ! Нененене, безценен е моментът, в който го казва! Не мога, хора - ще почина тая вечер с това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Кичка пръсна .. сто пъти го превъртам Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 След този епизод много започнах да симпатизирам на Луна, Кичка и Моника, особено Моника. Дано Кичето остане, супер яка е! П.С. Тоя епизод с Джордж и "В твоите очи татата" и как Алекс го имитираше и това с карфицата ме разбиха просто... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 След като стана ясно, че Преслава ще напусне скоро по договор, фаворити са ми: 1.Моника - супер добро момиче се оказа. Може всичко да е поза, ако е така - добра актриса е. 2.Луна - много се промени, браво за което. Доказа, че ако поиска може да е като тях! 3.Кичка заради днешния бисер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Айде пускайте по страниците :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Айде пускайте по страниците :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :roll1: Това е мега култово! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Айде пускайте по страниците :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :roll1: Кичето направи епизода тая вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Най-много ме кефят Преслава и Ернестина. Супер естествени са, а особено Ернестина за възрастта си изглежда брутално! Луна и Джордж също искам да ги гледам. Искрено ме забавляват и ми е кеф да ги гледам. Не ги слуша главата. Кичка и Джино също са ми симпатични. Иво, Гъмов, Деян, Моника, Ритон и т.н безличници не ме радват. Особено тоя Гъмов е пълен смешник. Опитва се да се прави на някакъв, но е мега зле. Чак ми е жал като го гледам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Съсипа ме Кичка, бисер след бисер :1000 (29): И от къде се е разбрало, че Преслава скоро ще излиза по договор? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Това с Моника и Гъмов е поредния сценарии, надявам се не сте се вързали? То е повече от нелепо... Това с пищенето също е смешно.Все пак са в игра, нито ще ги убият, нито ще ги заколят.. Кичка кърти!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Кичка: Ох, нещо ми се заби! Здравко: Трай си и се радвай сега, забило и се нещо... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари