Ergeni Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Кичка пръсна .. сто пъти го превъртам ООООХ, УУУХХХ, Уооооо, кърфица ми се навря в гъза беее :1000 (29): :1000 (29): А Люси как се оригнаааа :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Много са обидени нещо Светлана и Преса! Прости като гъби... Сами се отъждествяват с това, което им каза Гъмов, а после реват... И дай да се забавляваме цял живот, а елементарна култура да нямаме в най - основните сфери. Никаква логика в главата ти куха, Прасо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 "Престани бе, Кичка" - Луна се напика от смях. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 "Престани бе, Кичка" - Луна се напика от смях. :1000 (29): А Люси как се оригваааа :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 За момента аз нямам фаворит. Тези, които ме дразнят са Люси, Гъмов, Джорджано, Светлана и Моника. От останалите - Преслава ми е скучна и безинтересна, нямах големи очаквания към участието й и в общи линии наистина безлично се представя до момента. Ернестина е готина, ама като чуя жена да говори на "копеле" и други подобни и откачам. Като цяло и тя за момента не ме е спечелила с нищо кой знае какво. Кичка и Здравко са си с голямо самочувствие и големи усти и това не е изненада. Катя ме кефи повече от тях засега. Джино ми изглежда свестен типаж, Деян и Иво - на моменти. Луна ме радваше като го играеше контра, така укротена губи от чара си. За победата ще се борят Преслава и Ернестина, може би и Ритон, ако първата остане докрая де. На финал виждам още Джорджано, Кичка, Джино и Деян. Тази седмица дано си тръгне Люси, но си мисля, че ще изгонят Луна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Най-секси сред всички участнички е Преслава Певицата пребори конкуренцията в лицето на Моника, Светлана, Кичка, Луна, Катя, Ернестина . Кичка остана на последно място в класацията. Според гласувалите на сайта Преслава е победител в надпреварата. http://vipbrother.novatv.bg/news/view/396/...B0%D0%B2%D0%B0/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 АБЕ КЪРФИЦА МИ ВЛЕЗЕ В ГЪЗА БЕ! Нененене, безценен е моментът, в който го казва! ОМГГГГ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 АБЕ КЪРФИЦА МИ ВЛЕЗЕ В ГЪЗА БЕ! Нененене, безценен е моментът, в който го казва! Ще почина от смях... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Айде пускайте по страниците :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Втори ден не мога да спра да се смея с тая карфица хахах Кичка разцепи. И Люси как се орига в същото време... Чудя се на кое да се смея по-напред... :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Втори ден не мога да спра да се смея с тая карфица хахах Кичка разцепи. И Люси как се орига в същото време... Чудя се на кое да се смея по-напред... :roll1: Ох стигааааааа :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Втори ден не мога да спра да се смея с тая карфица хахах Кичка разцепи. И Люси как се орига в същото време... Чудя се на кое да се смея по-напред... :roll1: Въртя го на replay цял ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Кичка feat. Сборна формация - Карфица coming soon :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 6-7 пъти го гледах един след друг и щях да се напикая от смях, сега вече не ми е толкова смешно...Ей, Кичка за тая сьомга на швейцарско сирене стана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Приготвям се за страшен театър в понеделник.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Приготвям се за страшен театър в понеделник.... Явно мисията им е била неуспешна...:/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Кичка имала по две участия на месец, а Джино я контрира: Преслава има две само тая седмица Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Кичка имала по две участия на месец, а Джино я контрира: Преслава има две само тая седмица Нали няма да ми ги сравнявате двете? Едната пее пред 200 човека, а другата е пяла пред десетки пъти повече публика. Едната е клубна, а другата концертна изпълнителка. Нито са на едно ниво, нито Преса някога ще е по - успяла и от Кичка, Кристина Димитрова, а за Ритон съвсем да не говорим!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 А тези, които са в паралелната къща изобщо не ги дават последните епизоди. Забравиха ги направо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Да, според мен супер много прецакаха Катрин и Кристина, направо напразно влязоха милите, никакъв шанс за победа нямат. Освен ако не ги оставят после и в Ол старса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Да, според мен супер много прецакаха Катрин и Кристина, направо напразно влязоха милите, никакъв шанс за победа нямат. Освен ако не ги оставят после и в Ол старса. От къде е тази информация за all stars? Има ли го потвърдено някъде или е на слухове само? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 А тези, които са в паралелната къща изобщо не ги дават последните епизоди. Забравиха ги направо. Имам чувството, че оставиха на заден план тази къща, защото Луна беше твърде интересна. Би трябвало всеки момент да ги вкарат, че доскучава. Очаквах и повече мисии да имат, а то един параван задигнаха и на никого не му пукаше за него. Може би ги пускат да си ходят и ги викат, като има нещо да правят.... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Нали няма да ми ги сравнявате двете? Едната пее пред 200 човека, а другата е пяла пред десетки пъти повече публика. Едната е клубна, а другата концертна изпълнителка. Нито са на едно ниво, нито Преса някога ще е по - успяла и от Кичка, Кристина Димитрова, а за Ритон съвсем да не говорим!!! Ама от Брадъра друго пропагандират всяка вечер Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Нали няма да ми ги сравнявате двете? Едната пее пред 200 човека, а другата е пяла пред десетки пъти повече публика. Едната е клубна, а другата концертна изпълнителка. Нито са на едно ниво, нито Преса някога ще е по - успяла и от Кичка, Кристина Димитрова, а за Ритон съвсем да не говорим!!! Според мен, само Кама е по-успяла от всички Кички, Кристички и Ритонки. Освен това, Преса взима 6 бона, Кичка - не знам дали прибира и 2к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари