Glamdring Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Сравнявате несравними неща. Едните са били в едни времена, другите са в други. Преслава стана звезда, когато имаше телевизии, радиа, списания и турнета зад гърба си. Не отричам и нейният невероятен талант, страхотните песни и а - у, но нека не сравняваме нещата. Иначе не знам критерия за успехи, тук в този форум и Ивана и Глория се считат за неуспели, та вече какво остава за естрадата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Айде,след малко почва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Луна стана нормална и вече не е интересна Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Здравко ме дразни,а за Кичето ми стана жал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Пичка много се наплашила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Кичка - "Аз се напиках от страх, но исках да издържа" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Къде е Преслава? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Къде е Преслава? На участие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Пичка много се наплашила. ПИчка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На участие? Мисля, че се беше върнала от участие точно преди да влязат в стаята на ужасите, щото беше с яке и намазана с грим и червило . Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Мисля, че се беше върнала от участие точно преди да влязат в стаята на ужасите, щото беше с яке и намазана с грим и червило . Сигурно е спала после.......;д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Мисията май е започнала преди участието. Дано Преси да си е похапнала хубаво извън къщата, че като се прибере я чака изненада... :1000 (29): Много ми е жал за Кичка. Въобще не е виновна, опитваше се да им помогне да спечелят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Евгени хубаво наплю Пичка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Мисията май е започнала преди участието. Дано Преси да си е похапнала хубаво извън къщата, че като се прибере я чака изненада... :1000 (29): На 1-ви има участие във Варна - брой я, че цял ден няма да е в къщата, докато иде и се върне :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На 1-ви има участие във Варна - брой я, че цял ден няма да е в къщата, докато иде и се върне :1000 (29): На 16-ти в Германия. Много е тъпо с тия нейни участия... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На 16-ти в Германия. Много е тъпо с тия нейни участия... Аз мислех, че ще спре участията, докато е вътре, ама ... то не стига, че от Брадъра й дават хонорар, ми още пари прибира от участия :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На 1-ви има участие във Варна - брой я, че цял ден няма да е в къщата, докато иде и се върне :1000 (29): Най-забавно ще е, когато ходи на участието в Германия. :1000 (29): Другите в къщата ще се чудят как да разпределят хляба и млякото, а нашата ще се вози в първа класа самолет и ще си пие коктейли. :1000 (29): На мен ми е чудно как все още съквартирантите не са се заяли с нея за постоянното излизане. Но май не само тя излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balm*in Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 На 1-ви има участие във Варна - брой я, че цял ден няма да е в къщата, докато иде и се върне :1000 (29): В застрашително нарастващата ти, от ден на ден, инфантилност явно си пропуснал като написах, че Преслава има договор до 30.09 за участие в продукцията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 А Прашка Васева ще защитава Луна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 28 Author Report Share Публикувано Септември 28 Охо Златка се е боядисала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Сашкааа! Не влезе в Къщата, но все пак ще я гледаме във Вип Брадър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Един съвременен "Андрешко" - падам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 сателит на Луна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Сашка гледа като натровена с отрова за мишки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 "Той е само една змийорка, която се нагажда" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари