PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Коментаторите я съсипаха с комплименти,договорът на Преска наистина е железен.Не дава да се казва лоша дума за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Коментаторите я съсипаха с комплименти,договорът на Преска наистина е железен.Не дава да се казва лоша дума за нея. В момента всъщност точно това й играе лоша шега. Изчетох куп коментари по други места и хората са възмутени как гостите в студиото я изкарват благороден ангел, въпреки че истинската причина за напускането й отдавна е ясна. :1000 (29): И на мен изобщо не ми харесва тази работа, трябваше да измислят нещо друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Дам, реално най-голямото осиране и даже единствено осиране около участието ѝ е точно начинът, по който си тръгва, от историята с Богданов даже спечели, но този театър, дето го играят, дразни определено. Да бяха казали истината, можеше наистина цялото ѝ участие в шоуто да мине под положителен знак, не, че не е положително де, тя много спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Без Преслава тази къща ще умре. Вече няма да гледам със същото удоволствие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ще зареве пак Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Усещам, че договора не ѝ харесва сега... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Много яко се беше барнала, без нея рейтинга ще падне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 ПРЕ-СЛА-ВА, ПРЕ-СЛА-ВА! Певица на десетилетието до 2010, певица на десетилетието до 2020! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Преслава беше на прага да се разплаче, особено при Ники... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Каквото и да си говорим сега определено до някаква степен рейтинга ще им падне. На мен например няма да ми е толкова интересно както до сега. И тя спечели от това участие, и те. Ритон казаха много хубави думи за нея и наистина си личи, че я харесват. Евала им правя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Какво значи къщата няма да е същата без Преслава? Та те какво са дали толкова от нея?? Колко време й отделят спрямо другите. Всичко интересно около разговори, скандали и прочие е около нея и не я засягат (Изключвам историята с БогданОв, това беше режисирано от самото начало. Продуцентите знаеха, че певицата не е Преслава а Джена много преди да започне шоуто. Именно за това поканиха Джино) ... Очевидно, че това е било замислено да е така. Аз пък съм на мнение, че и с нея и без е все тая. И не смятам, че е спечелила кой знае какво. Просто излиза чиста Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Каквото и да си говорим сега определено до някаква степен рейтинга ще им падне. На мен например няма да ми е толкова интересно както до сега. И тя спечели от това участие, и те. Ритон казаха много хубави думи за нея и наистина си личи, че я харесват. Евала им правя. Подкрепям. Сега най-интересна за мен ще е Луна. Много забавни номинации направи. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Преслава може да не спечели, но тя е истинския победител от формата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Какво значи къщата няма да е същата без Преслава? Та те какво са дали толкова от нея?? Колко време й отделят спрямо другите. Всичко интересно около разговори, скандали и прочие е около нея и не я засягат (Изключвам историята с БогданОв, това беше режисирано от самото начало. Продуцентите знаеха, че певицата не е Преслава а Джена много преди да започне шоуто. Именно за това поканиха Джино) ... Очевидно, че това е било замислено да е така. Аз пък съм на мнение, че и с нея и без е все тая. И не смятам, че е спечелила кой знае какво. Просто излиза чиста Абсолютно. Тя бе толкова изкуствена и притеснена да не се отпусне и покаже естествена, че не видяхме нищо. 2 седмици в сянката на Луна и една - в тази на Здравко и Кичка. Съжалявам я! И на нищо не приличаше през цялото време. Чак сега я бяха направили добре. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ахх, Преслава може да е всичко друго, но не и за съжаление. Това, че някои манипулатори тук се опитват да я изкарат най-долната, лицемерната и черната, не значи, че е такава.. това си пролича още преди години, когато сподели наградата си с Галена, която на този етап не представляваше нищо. Хората в такива моменти се познават Преслава е една от малкото поп-фолк певици достойни за уважение! Само положителни неща могат да се кажат от това участие - евала, още повече започнах да я харесвам и съм сигурен, че не само аз мисля така. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Аз не мога да разбера как 2-3 индивида в тоя форум в абсолютно всичко виждат нещо отрицателно, лицемерно, гнусно, отвратително, а то е пълната противоположност. Не мога да разбера какъв човек трябва да си, че до такава степен да ненавиждаш нещо и постоянно да се опитваш да го изкараш най-долното. Едно е някой да не те кефи и да си кажеш "Ок, някои си го харесват, нека" и съвсем друго да се опитваш да убедиш абсолютно всички в това, че човека който ти не харесваш е долен и гнусен и не знам си какъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 На Преса достойна за уважение е единствено способността да шмърка толкова бяло, а още да не се е гътнала! Кое и за възхищение иначе - злоупотребата с наркотиците ли? Не може една елемертарна наркоманка да ви е идол и модел за подражание. Колкото до къщата - с какво точно ще ви омръзнее след като наркоманката излезе? С какво конкретно, тя самата беше интересна в тая къща, като дотука 3 седмици интересни бяха Луна и отскоро разни други ретро соц маргинали като Кичка и Здравко Ритонов? че нещо не ми става ясно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ахх, Преслава може да е всичко друго, но не и за съжаление. Това, че някои манипулатори тук се опитват да я изкарат най-долната, лицемерната и черната, не значи, че е такава.. това си пролича още преди години, когато сподели наградата си с Галена, която на този етап не представляваше нищо. Хората в такива моменти се познават Преслава е една от малкото поп-фолк певици достойни за уважение! Само положителни неща могат да се кажат от това участие - евала, още повече започнах да я харесвам и съм сигурен, че не само аз мисля така. Нарича се евтин популизъм. Държи се така, както очакват хората, за да бъде харесвана. Безхарактерност по-скоро, отколкото лицемерие. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Кошмарно отиграване на излизането на Петя. Смешна причина, нелепи физиономии, слабо театро ... много слабо като за шоу с претенции и вече 16 сезона ... ... в това предаване работят и пълни заспи. Разбира се, винаги можеше да бъде и по-зле ... Преслава да бъде извадена от къщата по подозрения в ядене на мебелировката или да реши сама да напусне, защото изпитва панически страх от килими, който вече не може да крие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Тук има хора, по-разбиращи и можещи от коментаторите, които канят на лайфа, обаче Всички мега информирани, знаят какво се прави с кого се прави и къде се прави... страшна му работа. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Обаче Преслава е първата с 100% положителен ПР от това предаване..Буквално ангел я изкараха всички..Страшно много комплименти и в предаването и от съквартирантите и от хората в къщата...Браво, Преслава знае как да си играе картите..Не случайно за толкова години няма хора които да не я харесват...Страхотно момиче... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Room_101 Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 (редактирано) Тя бе толкова изкуствена и притеснена да не се отпусне и покаже естествена, че не видяхме нищо. Това е част от причината за "100 процента положителния имидж" на Преслава от предаването. Можеха ли да я очернят от продукцията, да я вкарат в скандали? Да, и още как, без проблеми. Да не говорим, че имат и интерес за това, че една голяма част от простолюдието, дето гледа "брадъра", ще примре от кеф, ако види някоя чалгаджийка унизена и оклепана. Нещо повече, циркът с Богданов се спретна точно за да се зашуми около нея и песньовката ѝ да стане ултра-гига-хипер-турбо-вселенски хит... Моят извод е, че Преса е бутала яко пари на продуцентите, а може би и Митьо Пайнера. Редактирано Октомври 1 от Room_101 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Това е част от причината за "100 процента положителния имидж" на Преслава от предаването. Можеха ли да я очернят от продукцията, да я вкарат в скандали? Да, и още как, без проблеми. Да не говорим, че имат и интерес за това, че една голяма част от простолюдието, дето гледа "брадъра", ще примре от кеф, ако види някоя чалгаджийка унизена и оклепана. Нещо повече, циркът с Богданов се спретна точно за да се зашуми около нея и песньовката ѝ да стане ултра-гига-хипер-турбо-вселенски хит... Моят извод е, че Преса е бутала яко пари на продуцентите, а може би и Митьо Пайнера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Много съжалявам, че Преслава излезе, наистина къщата вече няма да е същата. Все пак се представи страхотно, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Каквото и да си говорим - Преслава само спечели от участието си вътре. Първо, че по този начин си оправи реномето, което се беше разклатило напоследък покрай скандалите с Бирмата, слуховете за наркотици и боклуци като "Аматьорка", второ че всички я хвалеха, всеки ден ни се изтъкваше, че е №1 и наистина си личеше, че на всички е много приятна - дори от старото поколение като Кичка и Ритон го признаха, вчера като я изпращаха даже Луна й ръкопляскаше. Освен това се възползва максимално и пусна "На тебе не отказвам", която чрез предаването беше промотирана и в национален ефир - от това по-голяма реклама не знам има ли. При това всички вътре да ти танцуват на песента и да се забавляват .. Имаше си и забавни моменти с нея - например на мисията с боята, като се отъркваше в Деян или случая с мухата - като се смееше в лицето на Луна :1000 (29): Ок, това вчера беше тъпо, но всичко останало беше с положителен знак за нея. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари