adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Преса нямаше нужда да иронизира Луна, няма ли си свой похват... Много фалшиво влизане... и нагласено... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 След като една от фаворитките ми излезе, вече съм изцяло за Кичка. А така, за да умрат Ритон от мъка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Клетата Преслава, копира 56 годишната Луна Йорданова Йорданова! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Обаче всеки знае, че Преслава влиза нагласено срещу рейтинг. Много са се запалили във фейсбук срещу брадъра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Клетата Преслава, копира 56 годишната Луна Йорданова Йорданова! Абе как ще е на 56, глупости. 98-99 прилича на 25 годишна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 За Луна беше ясно. Дано утре е при Гала, ще е интересен разговор. Иначе Преса никак не ми липсваше, нищо интересно не показа и няма да покаже. То такова пазене на имидж няма - една дума срещу никого не каза. Гледам в сайта на Пайнер, че има по 2 участия в сряда и четвъртък, a на 31-ви ще е в Белгия. Влиза да изкара още някой лев, а всъщност почти няма да стои вътре... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 А така, за да умрат Ритон от мъка! Аз очаквах още сега да излязат, след като видях какъв хейт отнасят във фейса. Мисля, че ще останат до финал... и ще е интересно да завършат под Кичка. Преслава беше много хубава и най-накрая я чухме да пее... Но не виждам голям смисъл от влизането й. Добре, че е само гост, така е честно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 За Луна беше ясно. Дано утре е при Гала, ще е интересен разговор. Иначе Преса никак не ми липсваше, нищо интересно не показа и няма да покаже. То такова пазене на имидж няма - една дума срещу никого не каза. Гледам в сайта на Пайнер, че има по 2 участия в сряда и четвъртък, a на 31-ви ще е в Белгия. Влиза да изкара още някой лев, а всъщност почти няма да стои вътре... Това е сценарий. Нарочно напусна по "собствено" желание и нарочно я върнаха, пак по "собствено" желание. Договора ѝ е такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 ПОЧВАЙТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ФЕРМАТА! БЕЗ ЛУНА НЯМА СМИСЪЛ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Vip Brother вече няма да е същия.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Ами време й беше на Лухче, всичко си има граници. Айде у село да идва да си пасем кравичката и да си мечтаем за власт. Несериозно е тя да остане в битка със звезди като Кичка и Ритон... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 И кво да и гледам на Преслава... скучна размазана на пода редовно като лайно всеки път и говореща на носа си... Жалко, че Луна си тръгна. Кичка ми остава фаворита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Преса нямаше нужда да иронизира Луна, няма ли си свой похват... Много фалшиво влизане... и нагласено... Не е лесно да е в сянката на Луната. И пя адски фалшиво, жалкиня. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Време беше Лухче да си ходи. Алелуя ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Луна беше страхотна. Защо "виповете" не я харесаха? Защото не беше част от стадото и си имаше нейно мнение, макар и лудо си беше нейно. Правеше ги на луди над месец и тя диктуваше какво ще се случва. Страхотен персонаж за риалити, много готина. И ми направи впечатление, че беше единствената която си даде подаръка на някой от публиката. Може да е за пред камерите, но го направи. Кой за 15 години го направи? Кралица Луна! Много готина беше и определено шоуто много загуби. Трябваше да махнат фалшивите Ритон. Адски противни хора! Кичка е пич, единствената която ми харесва. Ернестина ми беше по-любима от Преслава когато влезе, а сега ми е толковааа анти. Супер смотана е, копие на мъжа си. Гъмов е най-фалшивия от всички, дано да не спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Новия ми фаворит: Кристина Димитрова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Луна им правеше шоуто. Тъпанари! Умряха за ядене и пиене, не било в това въпросът.... Хич! Преслава предполагам ще е като гост звезда до 6-ти, когато май е и финала? Ще се гледа, но шоуто наистина няма да е същото. И все пак Луна доста спечели от това шоу! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Новия ми фаворит: Кристина Димитрова. Само защото Луна я подкрепи ли ? Тя е един мебел просто, почти не си личи, че е в шоуто! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Лунна имаше още много да покаже! Сигурен съм, че си носеше вибратор и щеше да го покаже следващата седмица. Как може тя да напусне ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Предаването определено няма да е същото без мега звездата си. Супер ще е да решат да дадат някаква тайна мисия на Луна и да я върнат, както предния сезон върнаха Тачо. Но по-скоро няма. Яд ме е за Луна, че не си използва зверския рейтинг в момента, за да направи хит. В последните няколко седмици цяла България говори за нея и можеше да си направи супер реклама на някоя нова песен с клип. Дано скоро да пусне, докато още е актуална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Ами време й беше на Лухче, всичко си има граници. Айде у село да идва да си пасем кравичката и да си мечтаем за власт. Несериозно е тя да остане в битка със звезди като Кичка и Ритон... Кича карфицата е готина и е истинска, ама айде - забравихме чушката, сьомгата, паравана и виното. Претенции от Лас Вегас. Има си его и тя. Доскоро говорихте, че не знаете една песен на Ритон и ви изброявах тук, но на мен като техен почитател ми олекнаха в очите яко, а тази вечер ги изкараха най-великодушните. Луна няма как да иде на село, защото пак ще си обикаля целия свят. На Луна мечтите ме разбиват, защото са по детски наивни и забавни и поне не мисли лошото някому. Има си странностите, ама с това за психиатъра прекалиха. Кого да харесаме? Иво със "Сто марки" и "Аладин", Гъмов с "онанирането" си във Вот на доверие, мъжкараната конформистка Ерна? Културтрегерите. Колко трогателно. Луна не знам дали е луда, но е класа пред тия, дето се караха за кухнята и кой пял в Сизър палаз, кой в Медисън скуер гардън. Всички са стигнали само до Мариус кафе... Моля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Ами време й беше на Лухче, всичко си има граници. Айде у село да идва да си пасем кравичката и да си мечтаем за власт. Несериозно е тя да остане в битка със звезди като Кичка и Ритон... Защо пък да е несериозно? Това кой каква звезда е има значение за играта колкото да влезе в нея. Оттам нататък има значение кой какъв е като играч. Луна е странна, но си промени държанието заради тях, започна да общува с тях, да им помага, но престанаха ли да я номинират? Луна не я харесваха някои зрители заради странността ѝ. А "Ритон" са супер мразени в момента заради злобното поведение, истеричното крещене на Здравко, което според мен е много по-лошо, и че ги лансират брутално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Защо пък да е несериозно? Това кой каква звезда е има значение за играта колкото да влезе в нея. Оттам нататък има значение кой какъв е като играч. Луна е странна, но си промени държанието заради тях, започна да общува с тях, да им помага, но престанаха ли да я номинират? Луна не я харесваха някои зрители заради странността ѝ. А "Ритон" са супер мразени в момента заради злобното поведение, истеричното крещене на Здравко, което според мен е много по-лошо, и че ги лансират брутално. Луна е много добър човек. Просто не й дадоха шанс и не я разбраха. В началото тя имаше една такава реплика: "Искам да видя до къде може да стигне човешката същност". Те още с влизането не я харесаха. А тя може на моменти да е смешна, но наистина иска да помага на хората. В началото им се звездееше, провокираше ги, после почна да им прави баници и да се социализира, за да им покаже, че може да играе в техния цирк и да бъде като тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Време ѝ беше да си ходи на тая, просто беше абсолютна пародия. През повечето време се чувствах като в клиника за душевно болни. От забавно бързо стана disturbing. На опашката се нареждат Ритонките, гнусара Иво и Катрин, която скоро пак ще си покаже рогата. Гъмов също е мега противен. Кичка и Кристина на финал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Chris Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Всички, които боготворите поведението на Луна ако имахте по един такъв психично болен във вашата компания или къща да ви питам така ли пак ще подкрепяте.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари