Jump to content

VIP Brother 2015

Fast

Препоръчани коментари

Нали Луна е луда, стара, дразнител, залязла и не знам си още каква...

Не си пеем своите песни, а нейните... На чужд гръб е лесно. Сега почвам да разбирам какво е имала предвид Камелия, когато захапа Преслава за "За да те забравя".

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,3k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не си пеем своите песни, а нейните... На чужд гръб е лесно. Сега почвам да разбирам какво е имала предвид Камелия, когато захапа Преслава за "За да те забравя".

Преслава пя "Лъжа е" снощи, пропуснал си нещо :Vishenka_05:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Целият формат се върти около Луна. Спрях да гледам след излизането й, но очевидно още е най-интересната тема вътре.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Преслава пя "Лъжа е" снощи, пропуснал си нещо :Vishenka_05:

"Бягайте крачета" също. Ти си пропуснал нещо.

Между другото след като Луна излезна предаването стана мнооого скучно с изключение на снощният епизод.

Кичка нещо много се укроти, не ми харесва така. Дано има раздвижване занапред..

Сподели в други сайтове

"Бягайте крачета" също. Ти си пропуснал нещо.

Какво съм пропуснал бе, нали го въртя нон стоп :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ами това имаше предвид Стефимир.

Иначе, да, беше яко.

Не знам какво пак драматизирате.

Даже Луна да беше във ваната и да си беше изпяла песента, нямаше да се получи такъв ефект :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Каква беше тази "игра" на Гъмов снощи? Беше толкова аматьорска, на ниво Джино. Ужас.

Иначе Кичка ми направи страхотно впечатление. Много натурално звучеше, все едно изобщо не е в роля. И Преслава се справи супер. Разбира се, Люси разби - звездата от снощи, всички говорят за това днес.

Сподели в други сайтове

Не знам какво пак драматизирате.

Даже Луна да беше във ваната и да си беше изпяла песента, нямаше да се получи такъв ефект :1000 (29):

При Луна имаше ефект с абсолютно всичко, което правеше. :D

Сподели в други сайтове

Само аз ли мисля, че Гъмов и Ернестина са доста посредствени актьори. НИкаква артистичност. Всички други бяха 100 пъти по-добри.

Аз не изгледах цялото, от половината някъде го хванах, но Гъмов ми направи добро впечатление, Ернестина като бяха на дивана, ме кефеше.

Тя Камелия дори беше много по-мека, тя имаше предвид, че своите песни всеки си решава на живо или на плейбек, но като ще караш с чужди песни, поне от уважение ги изпей на живо, а не да си правиш студийни версии на чуждите песни, но недостатъчен брой хора я разбраха.

Сподели в други сайтове

Кристина Димитрова е голяма лимонка по принцип и има много мръснишки клипове от време на време :1000 (29): - например:

Боже, тоя клип от коя година е и това Петко ли е в началото? :ДДД

Криса според мен е много слаба певица, една песен не й знам освен тази с Орлин и дори не мога да разбера точно каква е, защото за мен стилово е някакъв хибрид, не точно естрада. Не е от особено популярните също така. Иначе като за годините си е добре и добре се държи и в къщата. На мен обаче също ми е скрита лимонка. Напомня ми малко на Николина от последния брадър, в доста по-софт вариант, де.

Сподели в други сайтове

Боже, тоя клип от коя година е и това Петко ли е в началото? :ДДД

Криса според мен е много слаба певица, една песен не й знам освен тази с Орлин и дори не мога да разбера точно каква е, защото за мен стилово е някакъв хибрид, не точно естрада. Не е от особено популярните също така. Иначе като за годините си е добре и добре се държи и в къщата. На мен обаче също ми е скрита лимонка. Напомня ми малко на Николина от последния брадър, в доста по-софт вариант, де.

Аз на Кичка не знаех нито една песен, а на Ритон - само "Джалма". За сметка на това Кристина ми е позната със "Детски спомен", "Добре ми е така" и "Ти и аз".

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Аз на Кичка не знаех нито една песен, а на Ритон - само "Джалма". За сметка на това Кристина ми е позната със "Детски спомен", "Добре ми е така" и "Ти и аз".

Аз Ритон понеже ги следя, затова им знам всичко, дори най-малоумните и неизвестни песни, обаче след участието им в предаването не мога да погледна на тях по обичайния начин, дори не ми идва отвътре да си пусна тяхна песен или да им ида на концерт, иначе като професионалисти ги уважавам.

Просто всеки от нас е по-запознат с различни изпълнители и в даден период повече е слушал тях или по-често е попадал на техни песни, но това не означава, че другите нямат хитове. Може би не и тотални, но все пак.

Сподели в други сайтове

Аз Ритон понеже ги следя, затова им знам всичко, дори най-малоумните и неизвестни песни, обаче след участието им в предаването не мога да погледна на тях по обичайния начин, дори не ми идва отвътре да си пусна тяхна песен или да им ида на концерт, иначе като професионалисти ги уважавам.

Просто всеки от нас е по-запознат с различни изпълнители и в даден период повече е слушал тях или по-често е попадал на техни песни, но това не означава, че другите нямат хитове. Може би не и тотални, но все пак.

Ами аз не съм запознат с нито един от тримата, това е, което съм чувал по телевизията, по радиото и в заведения. "Детски спомен" е много популярна песен.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Калканджиева много добре сложи Луна на мястото й.

Тази жена е не само най-красивата българка, но и по разсъждения и разум не можеш да я пипнеш. Страхотна, идеал!

Сподели в други сайтове

Тази жена е не само най-красивата българка, но и по разсъждения и разум не можеш да я пипнеш. Страхотна, идеал!

Какво е казала, не гледах?

Сподели в други сайтове

Видяхме я Калканджиева в същото предаване каква е реално - истеричка и битов алкохолик. За какво може да ти е идеал?

Сподели в други сайтове

Видяхме я Калканджиева в същото предаване каква е реално - истеричка и битов алкохолик. За какво може да ти е идеал?

Ма какво говориш, та тя дори само като коментатор беше пияна, какво остава в къщата... :1000 (29): :1000 (29):

Сподели в други сайтове

За мен Женя е покварена жена, която знае как да се държи, за да е харесвана - лицемерка и лабилна психически.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Да, жалко, че като крещи, не всеки може да се чуе през нея, но не мисля, че имаше за какво да крещи толкова, за някои е унизително това, но други ще се радват, не е ли по-хубаво с 10лв, отколкото без 10лв?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...