dj_delmundo Публикувано Ноември 4 Report Share Публикувано Ноември 4 И още нещо - Кичка плачела често и това било поза, театър, на жертва се правила. На жената й идва отвътре - тя може и от обида да заплаче, и от радост, и от всичко, и го показа. Най-сърдечният човек от всички. Тая Катя никога не показа никаква емоция. Само мълчи като пън, стои като темерут и от време на време си показва рогата - за сметка на това мъжът й е като излязъл от болнично заведение. Жалко, друго мнение имах за тия хора, но ще излязат много неосъществени в личен план и от там идва нещастието и агресията им. На Катя е по-лоша, защото е пасивна агресия. И как можаха да не приложат хилядите доказателства, че Кичка е пяла в Сизър - включително и на Кирков изказването, който впрочем е пръв приятел на Ритонците... Как няма да плаче...това е жена все пак...такива обиди казани по такъв груб и унизителен начин...ОКЕЙ дразнител да е, ама обиди като изрод, червей, бабичка, нищо не била, и така нататък не са ОКЕЙ...а уж брадъра по правилник не толерира обиди на лично ниво.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Какво й харесвате на тая Кичка? Това е една супер егоистична, лицемерна, злобна и манипулативна женица. Люси е другата отрепка - нищо мъжко няма в него - злобен лицемерен интригант! Очевидно гласят Джино за победител и не бих казала, че е незаслужено. Избухна 1-2 пъти, но като цяло е много възпитан и коректен мъж, а това не може да се каже за почти никой друг в къщата. Ох, мислех, че полудявам, че само аз мисля различно. Но ти си написала всичко, което искам да кажа и аз... Кичка е отврат. Видяхте ли я как се изкара, че едва ли не тя е спечелила "Музикална академия", но са сменили снимките и са казали, че е Поли Генова? За какъв човек говорим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Тая Кичка да си ходи!!! Гъмов е истинския победител!! Гъмов е един простак и идиот, ДАЙ БОЖЕ.тоя да НЕ спечели! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Ама чакай сега...Гъмов и Здравко избухливи били...да ама и двамата нямат успехите на Кица, да не кажа че Гъмов е кръгла нула, някаква мишка...и като са избухливи, Кица трябва да си мълчи и да си трай щото били избухливи, ама да се подиграват тя ще си трае...не е така...жената има самочуствието си напълно заслужено и някакви идиоти да й петнят името и тя да си трай?! Някъде да съм писала, че трябва заради тях всички да ходят на пръсти? И какво общо имат успехите им в случая? Въпреки че като заговори за това защо не ми кажеш на Кичето какви са й постиженията, че аз съм невежа. Неизбежно е да има сблъсък на характери и разни разправии от време на време. Хората сме различни все пак. Да предизвикваш обаче умишлено скандали обаче не е ОКЕЙ, а тя според мен това прави. Пс: За едно единствено нещо "съм на страната" на Кичка - отношението на Брадъра към нея изначално беше отрицателно, обидно и още с първите игри и мисии започна да я настъпва. Това с концерта в Сизър Палас беше долно, но и за това виня продуцентите, защото можеше да кажат "Кичка е пяла на 8 май 1999 в еди коя си зала" още когато се повдигна въпроса и да се спестят много скандали. Като цяло (както казва ДжорДЖ) продуцентите зададоха тон на сезона. Това обаче не й позволява да интриганства и да манипулира хората, както и на другите да я обиждат при най-малкото. Нещата не са просто черни и бели. Аз просто твърдя, че Кичка не е света вода ненапита, каквато се опитвате да я изкарате. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Някъде да съм писала, че трябва заради тях всички да ходят на пръсти? И какво общо имат успехите им в случая? Въпреки че като заговори за това защо не ми кажеш на Кичето какви са й постиженията, че аз съм невежа. Неизбежно е да има сблъсък на характери и разни разправии от време на време. Хората сме различни все пак. Да предизвикваш обаче умишлено скандали обаче не е ОКЕЙ, а тя според мен това прави. Пс: За едно единствено нещо "съм на страната" на Кичка - отношението на Брадъра към нея изначално беше отрицателно, обидно и още с първите игри и мисии започна да я настъпва. Това с концерта в Сизър Палас беше долно, но и за това виня продуцентите, защото можеше да кажат "Кичка е пяла на 8 май 1999 в еди коя си зала" още когато се повдигна въпроса и да се спестят много скандали. Като цяло (както казва ДжорДЖ) продуцентите зададоха тон на сезона. Това обаче не й позволява да интриганства и да манипулира хората, както и на другите да я обиждат при най-малкото. Нещата не са просто черни и бели. Аз просто твърдя, че Кичка не е света вода ненапита, каквато се опитвате да я изкарате. Преди да легна, нека и аз ти кажа, че съм съгласен. Със всичко което казваш, но нека все пак споделя какво прочетох и проучих за нея: 1. Тя наистина е наградена с най - продаван албум на годината 320 000 бройки. Такава награда е взимала и Глория например за вторият си албум. Лили Иванова има няколко. Както се разбра пяла е в Сизър Палас, не в най - голямата зала, но там и е било пълно. Пълни залите, макар с баби и си я смятат за голяма звезда. Има множество награди и признания от публиката, вярно, че са от преди 100 години, но ги има. За сметка на това, Гъмов няма нищо, нищичко, ей така един успех за спорта да имаше например. 2. Най - нормалното нещо е, Кичка и останалите да са на нож. Кичка е загубила представа за реалност, защото си идва чат/пат тук, прави концерти по морето и пълни залите там и това я заблуждава. Освен това, нали е била втора във някой си формат, единствено тя е останала от забравените легенди и това помпа самочувствието й още повече. Но основната причина е друга. Кичето живее в Америка, още навремето както проучих, е била много богата, като Лили от концерти в Гърция. Мъжът й има фирма и е милионер. Тя е жена, която е бъкана с мангизки и е свикнала каквото каже, това да става. От другата страна, имаме Гъмов, Ерна и т.н. които са хора от норода. Гъмов взима от 400 до 600 лева на месец, брат, той дори не бачка в единственият театър който има стойност "Иван Вазов". Той е кукловод, в кой век живеем, кукли... Дето се вика и той усеща парното зимата и сметките с него, затова й пие и си му личи, че живота го дере яко. И тези два свята се срещат и сблъскват. Логично е да има конфликт, винаги бедните са мразели богатите, това е откакто свят светува. 3. Искам само накрая да кажа, че аз сега започнах да го гледам и ми прави впечатление, че и те плетат интриги. Всички, не е само Кичка. Гъмов и Урна непрекъснато обсъждат някой, Здраво и ката също. Джино ходи слуша, после донася. В смисъл, не мисля, че трябва само Кичето да се обвинява. Тя дори е една идея по - ок от тях, според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Мерси, че ме "образова' - наистина не знаех продажбите и албумите й. С теб нямам какво повече да споря, мисля, че стигнахме до някакво единодушие все пак. Единственото, което мога да кажа е, че наистина всички изпадат в спорове и някакъв вид интриганстване, но само Кичка циври и се изкарва, едва ли не, жертва всеки път. Пс: Сори ако имам правописни грешки, но пиша от телефона в движение, а и нета ми се губи на места. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 И аз не харесвам Гъмов изобщо, но и се изумявам как всички тук обиждат на заплати, на дрехи, на очила. Човек ще каже, че вие взимате по 10000ЛВ на седмица. За съжаление сте олицетворение на цялото българско общество - който има пари е повече от другия и има право да говори и казва каквото си иска, но ако е с 600ЛВ заплата, да мълчи и да не си отваря устата. Повечето, които коментирате дори сигурно не се издържате сами, а родителите ви купуват нужните неща. Аз съм за победата да е при Кичка. Джино е страшно противен, не харесвам как говори, как се движи, как изглежда, просто той е всичко онова, което ми е противно в едно момче. А когато някой сам каже за себе си "Аз съм мъжкар" ми иде да повърна, а Джино го каза няколко пъти и твърдеше, че не могъл да обиди жена, а го видяхме как избухва в доста епизоди с обидни епитети към момичета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Аз също ще гласувам за Кичка. Въпреки цялата манипулация на предаването, не успяват да излъжат хората до момента. Гъмов е толкова пропаднал, че нямам думи просто, само един глупав мъж може да се държи така с жена, която и да е тя. Не мога да разбера защо Преслава се излага и се натиска на тая отрепка...мен вече почна да ме дразни заради това, като я видя залепена за тоя... Явно Преслава има афинитет към грубияни и простовати мъже - въпрос на вкус. И да, Ернестина и Гъмов са напълно неизвестни за масата, добре че беше Комиците и рекламата на матраци () да чуем за жената на Слабаков, както я знаят повечето хора. В какви филми е играла, какви 5 лв, смешка пълна. Гъмов е абсолютно непознат и неизвестен субект. Кичка я знае цяла България. Стискам палци да победи най-истинския и достоен човек там, който на 100% може да се нарече ВИП и това е Кичка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 И аз не харесвам Гъмов изобщо, но и се изумявам как всички тук обиждат на заплати, на дрехи, на очила. Човек ще каже, че вие взимате по 10000ЛВ на седмица. За съжаление сте олицетворение на цялото българско общество - който има пари е повече от другия и има право да говори и казва каквото си иска, но ако е с 600ЛВ заплата, да мълчи и да не си отваря устата. Повечето, които коментирате дори сигурно не се издържате сами, а родителите ви купуват нужните неща. Аз съм за победата да е при Кичка. Джино е страшно противен, не харесвам как говори, как се движи, как изглежда, просто той е всичко онова, което ми е противно в едно момче. А когато някой сам каже за себе си "Аз съм мъжкар" ми иде да повърна, а Джино го каза няколко пъти и твърдеше, че не могъл да обиди жена, а го видяхме как избухва в доста епизоди с обидни епитети към момичета. От много време насам, не съм съгласен с теб. Парите заради самите пари не са важни, но все пак те издават социален статут. ВИП - а означава да е точно това. Една идея по - изискан, по - образован, по - заможен от нормалният човек. И да, аз си заставам зад думите, световете на Гъмов и Кичка са различни, именно до голяма част от това, че единият има пари и си му личи. Дори всичките й негативни качества на бабче идват от това, че е заможна. Няма как! И в смисъл, хайде сега, виждал съм и теб да изтъкваш хонорарите на любимите ти чалгаджийки, всички тук го правим, нали с това доказвате, че те са ценени. От друга страна парите определят до голяма степен и психиката ти. Ако някой каже, не говоря конкретно за теб, че не е така, просто ще сметна, че лъже. Живял съм достатъчно на този свят, самият аз знам как се чувствам, когато имам и когато нямам финанси. Те ти дават едно спокойствие, че каквото и да се случи, поне ще имаш финансова опора. За всичко ти трябват, да отидеш на лекар, да си платиш сметката без да се замисляш, да си напазаруваш без да мислиш дали ще трябва да отделиш да си платиш тока, или може да си позволиш и лукс - а да хапнеш сирене, което не е 2 лв. килограм. Дават ти едно спокойствие, иначе си в постоянен стрес. Особено в България, ако го закъсаш, да не казвам голяма дума, но си обречен. Другият е абсолютен каруцар и пропадняк. Чуй му вица човек за попа. Все едно слушам строителите до нас да си го разказват рано сутрин на публиката. За Джино и казаното, странного е, че отново съм на 200% съгласен. За финал искам да кажа, че на една жена й е мааааааааааалко разрешено да е капризна и дразнеща. В смисъл, да се глези, да е по - егоистична. Те затова са жени, затова търсят внимание. Да понякога лекинко прекаляват и може да им се скараш, но като цяло са си такива. Просто имат нужда от внимание и някой да ги закриля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Кичка е най-готина, бе ... точно нейните реплики са най-запомнящите се този сезон - "Карфица ми влезе в гъза, бе" и "You shut up! OK?" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Обаче между Преса и Гъмов има нещо..💋💏 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Е, не, това вече ми дойде в повече. Честно ви казвам, смях се с глас на тия аматьорски сцени с лягането в едно легло. Абе тая Преслава за едните 5 минути слава е готова и п****а да си покаже в ефир, не е истина. Айде тоя с заплата 400 лв, нормално да го прави за пари и слава. Ама тя с 200 участия годишно, всяко по 7-8 хиляди хонорар. КАК МОЖЕ!!! :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Гъмов наистина ли е женен с деца? Тази история с Преслава ми е направо безумна. Убеждавам се, че тя не трябваше да се връща в къщата, само колкото да тръгне да се излага. За мен КИЧКА е големият победител! Освен, че е най-голямата звезда там, е и изключително истински човек. А точно такива понякога дразнят хората с присъствието си. Но и за нея още се чудя защо въобще влезе вътре, за да я правят на пет стотинки. Съвсем очевидно са си я нарочили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Без да съм чела коментарите нагоре, имам нещо да кажа за Гъмов. Аз този човек го знам от много години, беше още в "Сблъсък" на Иван и Андрей. Играеше и в "Етажна собственост". Наскоро беше водещ на "И аз го мога", което колкото и да не съм го гледала, си беше предаване от праймтайма на национална телевизия. Така че тия истории за 400-600 лева са смехотворни и жалки аргументи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Някъде да съм писала, че трябва заради тях всички да ходят на пръсти? И какво общо имат успехите им в случая? Въпреки че като заговори за това защо не ми кажеш на Кичето какви са й постиженията, че аз съм невежа. Кичка има страшно много концерти самостотяелни в България и в чужбина. Пяла е в Caesars Palace(пред над 1000 души), в Hollywood Palladium(няколко пъти)..все престижни места, за които много бг икони могат да си мечтаят, да не кажа че единствена тя е пяла там. Плюс това златна плоча има(няколко са БГ изпълнителите които имат, Ритон не са сред тях), най-продавани албуми, активна концертна дейност към днешна дата. Преди години от HBO снимат два нейни рецитала. В Гърция има огромен узпех. Отделно в Америка е на почит от доста наши сънародници - много е посрещнала и приютила в дома си, на много е помогнала. Дори някой я водят за обединител на българите в ЛАс Вегас. Това злобен човек ли е? Завистлив човек ли е? Егоист?! И в крайна сметка това е жена..абсурд е някой да и казва "овча кожа", "червей"...абсурд...какъвто дразнител да е... Абсолютно цялата кампания против Кичка почнаха Биг Брадър и Здравко - умишлено. Той настрои доста хора в къщата срещу нея, а те взеха че му повярваха. Също така затворена е вътре в къщата, тръгне ли да се защити почват срещу нея...срещу нея и то гласно и грубо...нормално е в един момент да се разплаче..със сигурност истински им се извинява, те уж приемат и зад гърба й я оплюват отново - е това какво е?! Абсолютни боклуци... Гъмов и Ритон са абсолютни лайнари. Жената едва ли си е мислела че ще бъде жертва, а те насила я направиха..просто я сринаха. Фаворити са ми Кица, Джино и май Люси( беше ми анти в началото). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Без да съм чела коментарите нагоре, имам нещо да кажа за Гъмов. Аз този човек го знам от много години, беше още в "Сблъсък" на Иван и Андрей. Играеше и в "Етажна собственост". Наскоро беше водещ на "И аз го мога", което колкото и да не съм го гледала, си беше предаване от праймтайма на национална телевизия. Така че тия истории за 400-600 лева са смехотворни и жалки аргументи. Да, и 16 пъти спечели "Вот на доверие" с Гарелов. И? Не знам дали си наясно, но от "култоровед Гъмов", "Етажна собственост" и "И аз го мога" не се взимат стотици хиляди за участие и водене. В телевизиите има адски много работа "на вересия", на "приятелски начала" или "да ми се завърти името". Ето ти пример с "Черешката на тортата" и коментаторите на "Вип Брадър" - всички тия хора са там хем да спечелят някоя и друга жълтичка, хем да се появяват на хората по телевизорите. Кали например коментира две реалитита, Ласкин е коментатор в шоуто, в което е водеща дъщеря му и т.н. Гъмов многократно е бил ползван безплатно от неговите благодетели Иван и Андрей, преди да му бият/си бие шута. Няма и как иначе, той си е телевизионен образ. И иначе човека си е на щат към театър, и заплатата е една и съща за цялата страна. За Ернестина не знам, Андрей Слабаков има пари, след като прави пълнометражни филми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Гъмов и аз го знаех от преди това, но с нищо конкретно и с нищо хубаво... Във Вот на доверие имаше някакъв лаф за онаниране. Натурален, класически простак. Както казах, повечето от истинските ни актьори - и филмови, и куклени, и всякакви са от старата школа и починаха, лека им пръст. Сочи с пръст манекенките и плюе чалгата, но кокетничи с Преслава - и нагласено да е, и да не е, все е лицемерие. И той, и Ерна са с много кофти хигиена - и в пряк, и в преносен смисъл. Заформиха си групичка, а масата винаги е по-мощна и си избира мишени за прицел - по-различните. В случая в този сезон това бяха Кичка и Луна. Луна си имаше някаква стратегия, но тя им даде урок какво представляват. А Кичка си е истинска и си е пич. Тя е човекът, който се самоиронизира. "Абе, тук е Пичка" и "Най-накрая Баба Яга е щастлива". И в същото време се държи като дама - не дава да я пощипват, както Преслава, дето и по сепаретата по дискотеките се отърква у кого ли не. Повръща ми се, а я изкараха такава душичка. Жалко, че не са й снимали резилите по кенефите и изтрезвителните в Пловдив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 На мен Преслава почна доста да ми пада в очите, особено след днешния епизод, в който плю Кичка пред Гъмов така тихомълком и шепнешком. Може само да се учи от човек и изпълнител като Кичка, най-малкото от уважение можеше да си затвори човката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Да, и 16 пъти спечели "Вот на доверие" с Гарелов. И? Не знам дали си наясно, но от "култоровед Гъмов", "Етажна собственост" и "И аз го мога" не се взимат стотици хиляди за участие и водене. В телевизиите има адски много работа "на вересия", на "приятелски начала" или "да ми се завърти името". Ето ти пример с "Черешката на тортата" и коментаторите на "Вип Брадър" - всички тия хора са там хем да спечелят някоя и друга жълтичка, хем да се появяват на хората по телевизорите. Кали например коментира две реалитита, Ласкин е коментатор в шоуто, в което е водеща дъщеря му и т.н. Гъмов многократно е бил ползван безплатно от неговите благодетели Иван и Андрей, преди да му бият/си бие шута. Няма и как иначе, той си е телевизионен образ. И иначе човека си е на щат към театър, и заплатата е една и съща за цялата страна. За Ернестина не знам, Андрей Слабаков има пари, след като прави пълнометражни филми. Не знам дали от невнимание си объркал или наистина го мислиш, но Алекс му е жена, не дъщеря. Аз Гъмов го знам от "Етажна собственост" и то при положение, че не съм следяла този сериал. От "Черешката" също имам някакви спомени за него. Иначе като цяло не е кой знае колко известен с мега големите си актьорски заложби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Не се взимат огромни хонорари, а да не би Ритон да печелят много от концертите си? Или пък оня кукумицин, ако не беше богатият му 6-ти съпруг, щеше да е с много претенции? Единствените, които печелят добре са Преслава, Люси и Джино. Но това не е предаване за преценка на финансовото състояние, а за характери и за мен Кица трябваше да си е тръгнала много, много отдавна. Отвратителна жена, много се радвам, че не познавам такива в живота си. Победител за мен е Джино. Много достойно момче. Джена определено има вкус, за разлика от Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Не знам дали от невнимание си объркал или наистина го мислиш, но Алекс му е жена, не дъщеря. Смятай колко съм се отвеял, моя грешка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Не се взимат огромни хонорари, а да не би Ритон да печелят много от концертите си? Или пък оня кукумицин, ако не беше богатият му 6-ти съпруг, щеше да е с много претенции? Единствените, които печелят добре са Преслава, Люси и Джино. Но това не е предаване за преценка на финансовото състояние, а за характери и за мен Кица трябваше да си е тръгнала много, много отдавна. Отвратителна жена, много се радвам, че не познавам такива в живота си. Победител за мен е Джино. Много достойно момче. Джена определено има вкус, за разлика от Преслава. Точно тук си в грешка. Онзи "кукумицин" както я наричаш, е научила гръцки език и е пяла навремето по механите в Гърция. От там е вадила много добри пари, толкова добри, че си е купнала няколко имота там. И е грозно да се говори за 3 - 4 съпруг. Има ли знаечение ? Жената не е била щастлива, продължила е напред. То е като с гаджетата, едва ли ако на теб не ти е ОК, ще стоиш с някой. Отделно Ритон имат няколко магазина, от там също печелят добре. Имат влогове и спестявания. И е много странна логиката - Джино е син на баща си, работи в неговият бизнес и го определяш като "печели добре". Кичка има семеен бизнес и работи със съпруга си, но е на принципа "ако не беше". Разбирам, че не я харесваш, но фактите са си факти. Кичка знае три езика, а повярвай ми, аз от опит ти го казвам, да учиш чужд език, особено ако не е английски, е къртовски труд. И накрая искам да ти кажа, че за хора от народа като Гъмов, хонорара в предаване като "Зелка или не" е 150 лева. ПП: Тенчо, предишното мнение да се чете "От много време, не съм бил несъгласен с теб". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Обаче колкото и добре да се представя Джино, би било пълна пародия той да спечели поради простата причина, че не е никакъв ВИП. Даже беше вкаран нарочно, за да се намеси в интригата с Преслава и Богданов, явно тогава никой не е очаквал, че ще стигне дотук. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Лестер и Христина какви випове са? Но са печелили предаването. Предаването не е за най-голямата звезда. Glamdring, добре, Кичка и Ритон печелят добре от бизнес. Не знаем дали и Гъмов обаче не се занимава с нещо странично, нали така? Може да си е инвестирал хонорара от "И аз го мога", който няма как да е бил 150 лева, защото беше предаване в праймтайма. Така че хайде да оставим настрани критерия "колко получава". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 6 Report Share Публикувано Ноември 6 Ми тогава да го кръстят Ординари брадър. Написали ВИП, вътре 90% випове и накрая накъв никому известен мангал го печели. Джино е толкова изкуствен, че няма накъде, всичко му е поза и опит да се докаже, как не знаел това да прави и казва, как не можел така, бил възпитан по друг начин, боляло го като плаче жена... бла-бла, а колко пъти обиди жената Луна, че и други??? Да не говорим как му се покачи самочувствието в последния месец, от къде... И не знам къде са му парите, но на външнен вид е по-зле от един средностатистически футболист от "В" група. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари