-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Ерна победител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Ерна ПОБЕДИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Джино трябва да спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 На мен и Ерна и Джино са ми симпатични. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Аз вече съм за Ернестина. Но и Джино не ми е кой знае колко противен. А за Кичка беше достатъчна победа, че стана рекордьорка по спасяване и че остана над Ритон и Гъмов. А и така тъкмо няма да я обвиняват в нагласена победа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 да се радват всички, че Преслава излезе сама... защото и 5-мата нямаха никакъв шанс срещу нея Който и да спечели от двамата, ще съм доволен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Випът Гино спечели ВИП Брадър.... най-известният сред всичките... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Брадъра отново унижават Кичка, никой не стана. С тази публика, доведена за Ернестина :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Въпреки някой и друг резил, Кичето беше страхотна! Луна нещо е зарязала имиджа с опашката и се е върнала към стила на буйна чалга дива. Шоуто изпусна като не я върна с тайна мисия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 13 Author Report Share Публикувано Ноември 13 Честито на Гино. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 ДЖИНО е големия победител!! Напълно заслужено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Съжалявам, Джино не е ВИП. Това предаване се казва ВИП не БИГ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Съжалявам, Джино не е ВИП. Това предаване се казва ВИП не БИГ! Люси, Катарин, Иво, Светлана и Моника, ВИП ли са? ;D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Браво,Джино! 👏 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Люси, Катарин, Иво, Светлана и Моника, ВИП ли са? ;D Не са Very Important Person - в къщата само Преслава, Кичка, Кристина Д. и Ритон бяха - но поне са ги знаели едно 10 хиляди души преди да влезнат в този формат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Люси, Катарин, Иво, Светлана и Моника, ВИП ли са? ;D Какво значение има какви са, нали те не спечелиха? А и който се интересува от сферите, в които си изявяват те са ги чували. Джино ако беше в Биг Брадър да беше спечелил, нямам нищо против, но не и тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Не са Very Important Person - в къщата само Преслава, Кичка, Кристина Д. и Ритон бяха - но поне са ги знаели едно 10 хиляди души преди да влезнат в този формат. възможно е, аз от Моделките знаех само Моника Валериева коя е. и все пак бях за Ерна.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Още преди няколко дни го разбрах, те си дадоха индикации от предаването. Толкова да ми е противен на мен - мазен, зализан, разкопчана риза, ланци, броеници, кръстове, часовници, очила... даже и селските бекове вече не ходят така. Нищо не става от тоя формат, супер нагласено, супер неуважение към истинските випове. И не ми е истински, съжалявам. Поза след поза му е всичко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Вижте ся, това кой колко е успял има значение ПРЕДИ да влезе в шоуто. След като вече е влязъл, той за няколко епизода стана супер известен и разпознаваем в БГ и оттам нататък е важно кой какъв е в играта. Джино беше от най-заслужилите, поздравления! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Честито на Джино, заслужаваше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Браво на Ернестина! Най-якия човек в този формат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Джена дали си припява някъде "България работи тази нощ за мен, и коя съм аз да му откажааа" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Да е жива и здрава Джена, че България да разбере кой е Джино. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Тея, които бяхте за баба ви Кица - ПУКНЕТЕ СЕ ОТ ЯД Достойна победа за Джино! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Да е жива и здрава Джена, че България да разбере кой е Джино. Ми той Джино в момента е по-известен от Джена. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари