Jump to content

Единственото голо фолктрио - "Карамел": Писна ни от секс! Има много корупция

Препоръчани коментари

Фокси, има значение.

Какъв Фокси те гони в тая тема бре? Аз съм драснал само едно изречение, което няма нищо общо с твоите бръщолевения. Сам ли си говориш вече или ти се привиждам във всеки ник? Споменах само как се започва с кастинг и как се налагат звезди от продуцентите. Кой и какви отношения създава по време на този процес не е моя работа и не съм коментирал такова нещо, за да ми говориш на мен. Разправяй се с другите в темата, с тях има какво да си кажеш, но не и с мен.

Сподели в други сайтове

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

О, много добре ме разбрахте. :1000 (33):

Ама те Касъмови нямат пари, какво да инвестират в старите кокошки, като участията им не са и с 1 повече. От друга страна, нито каналите им са разрастващи, нито нищо. Някакъв клип на Славена едва направи 100к... Джина и Ивена като се отцепиха, получават същите гледания, но с евентуално си уреждат 1-2 участия повече.

От друга страна, Пайнера инвестира в нищо. Пускат някоя нова на небосклона, тя е клонинг на предходна. Хората не я оценяват и дотам. Колко такива останаха с 2-3 песни... Албена, Албена и Любена, Виктория, Росица, Персиан и прочее.

А женските групи винаги са се харчили в началото - Пантерите, 88, Спасителките... има пазар и за такъв формат, но те се разцепват твърде бързо. И финансово не са релевалентни на пазара.
Сподели в други сайтове

Касъмовите нямат пари, а държат изпълинтели от целите Балкани на договори за излъчване в 2 свои HD канала? Бе тук наистина нещо се ебъгнала средата.... :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Касъмовите колко пари имат или нямат, не е от значение. Единствено съм съгласен че няма смисъл да се инвестира в стари кокошки, ама тва означава да ги пусне да си се оправят самички, а не те да го правят, а някой да си зима процента без да си мърда пръста. Джина и Ивена (и останалите) много правилно се изнесоха оттам. Ротацията по фирмената телевизия е далеч по ефтина от минимум половината от всеки хонорар. Сега е интересно кога ще почнат да се изнасят от димитровградския кокошарник.

На Инженера определено няма никаква концепция за новите си изпълнители. Даже е направо изненадващо, че Гея и Татйовото се получиха успешни, въпреки че не са ничий клонинг (то в кокошарника нямаше и от кой да ги клонират), ама там причината е, че някой има концепция за тях, нали, ама това в никой случай не е Пенсионера.

Колкото до женските групи ... Естествено, че поради естеството на бизнеса у нас, мижавата част от хонорара, която остава за изпълнителя, като тръгне да се дели още по-натам, и групата се разпада. Ама е крайно време е някой от нашенските продуценти да се светне, че хората са го измислили - някоя шушулка като реши да се маха, просто я сменят с нова и групата продължава, на кой му пука кои са кифлите вътре?

Сподели в други сайтове

Доколкото знам, сръбските изпълнители пеят на в пъти по-ниски хонорари. За тях сигурно това да ги въртят по "Балканика" значи, че едва ли не заради тая ТВ имат някое друго пукнато участие в БГ.

Положението е трагично при Касъмовите.. повечето им клипове едва правят половин милион гледания след 3-4 месеца. Направо, нямам думи.

А за старите кокошки - първо... за 20 години имат достатъчно средства, за да инвестират. Много от тях са на хонорари, които не са 70 на 30, а обратното. Някои се пробваха да направят бизнес и така инвестират. Ето Константин е перфектен пример.
Сподели в други сайтове

Какъв Фокси те гони в тая тема бре? Аз съм драснал само едно изречение, което няма нищо общо с твоите бръщолевения. Сам ли си говориш вече или ти се привиждам във всеки ник? Споменах само как се започва с кастинг и как се налагат звезди от продуцентите. Кой и какви отношения създава по време на този процес не е моя работа и не съм коментирал такова нещо, за да ми говориш на мен. Разправяй се с другите в темата, с тях има какво да си кажеш, но не и с мен.

Интересно, три минути след като другия профил е отрекъл се появяваш и ти да отречеш.

Сподели в други сайтове

Интересно, три минути след като другия профил е отрекъл се появяваш и ти да отречеш.

Няма да намерите нещо общо между мен и някой друг тук. Не мисли, че модераторОт Ноле не дири по цял ден като луд, от поне 5 години. Фокс си държи на профила и не е като някои тук, които не си уважават мнението и се крият като страхливци под други имена. Не, че не мога да си направя други профили. Но какво да пиша от тях, като след 3 поста ще съм ясен, че съм аз? Няма да излезе заек от този храст. Приемете това за даденост и ще живеете по-добре в този форум.

Касъмовите са като Пайнера - не знаят какво да правят със старите си звезди, защото могат да продуцират само нови и да продават само секс.

Сподели в други сайтове

То излиза, че ФЕНТВ са по-западнали продуценти от ПАЙНЕР. Да не говорим, че 90% от всички участия отиват при Пайнера.

Навремето Касъмови бяха закъсали яко - към 2003-2007. През това време наистина влагаха пари в нови изпълнители и им се получи... обаче, така както след 2001-2002 ги изоставиха половината, така и 2014-до днес продължават да ги напускат. Това говори, че не могат да задържат изпълнителите си.

Примерно, 2003-2007-ма - Теодора, Ивена, Румина, Джордан, Емануела, имаха с какво да се похвалят.

Помня как Ина, Нина, Сиси... Лия... толкова силни певици имаше, но в един момент не успяха да ги задържат и те се отказаха.

2007 нещата си бяха 50:50 ... "Две, три, четири", "Не боли", "Жестоко", "Зона за любов". Много бяха избухнали Късъмови ... 8 години по-късно ни занимават с "Лимон" и "Колко вдигам от лежанка" :helpsmilie:

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

2007 нещата си бяха 50:50 ... "Две, три, четири", "Не боли", "Жестоко", "Зона за любов". Много бяха избухнали Късъмови ... 8 години по-късно ни занимават с "Лимон" и "Колко вдигам от лежанка" :helpsmilie:

Е 50 на 50 никога не са били. Винаги са държали малката порция. Може би 1999-2000 година имаха доста голям дял. Да не кажа по-голям от ПАЙНЕР.

Също така през 2011 бяха доста напред с материала, но си повярваха и отново изгряха на дъното година и половина по-късно.

Имат богата история с големи амплитуди ...

Сподели в други сайтове

Е 50 на 50 никога не са били. Винаги са държали малката порция. Може би 1999-2000 година имаха доста голям дял. Да не кажа по-голям от ПАЙНЕР.

Също така през 2011 бяха доста напред с материала, но си повярваха и отново изгряха на дъното година и половина по-късно.

Имат богата история с големи амплитуди ...

Много си противоречиш...не са били само 1999-2000 година с голям дял, а няколко години подред. Само едни бездарници като Кати и Нина вадеха хитове постоянно. В допълнение с Лия, Сани, Кондьо, Боевица и т.н. Пайнер грам не можеше да дръпне. Но нещата се променят.

Колкото до това трио - нищо няма да стане :) Много реклама за нищо...песента е приятна, но тези хич ги няма в пеенето

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...