Jump to content

Хората си искат фолка

Препоръчани коментари

5a43c35406540d46.jpg

096dcad2509b4d1b.jpg

eeb92c35a049d337.jpg

Какво мислите, дали не прилича досущ на съвременния жанр?

Особенно часта: Как искате публиката да се интересува от концерти, като изпълнителите са нон-стоп по кръчмите; Нужни са нови и различни песни

Сподели в други сайтове

Става ясно само едно: Кучетата си лаят, кервана си върви...Едни и същи въпроси, едни и същи мнения..

Мен лично ама ИЗОБЩО не ме интересува развивали се жанра, какво се случва и т,н. Интересува ме да има песни, които на мен да ми допадат, аз слушам тая музика и хич не ме вълнува кой, какво мисли, развива ли се , пропада ли и т,н. Нито съм собственик на муз.компания, нито съм изпълнител..За сега има песни и изпълнители, които ми харесват, имаше и тогава, за мен всичко е ок. А факта, че това е най-печелившата и слушана музика в Бг, доказва, че не само аз мисля така.

Сподели в други сайтове

Става ясно само едно: Кучетата си лаят, кервана си върви...

Да, това аз го твърдя откакто съм във форума, но в случая не си прав. Керванът нещо е спрял и тъпче на едно място, а кучетата има за какво да лаят. Не може да си трезвомислещ човек с някакво мнение, интересуващ се от поп-фолка и да не виждаш какво се случва с него...

Сподели в други сайтове

Става ясно само едно: Кучетата си лаят, кервана си върви...Едни и същи въпроси, едни и същи мнения..

Мен лично ама ИЗОБЩО не ме интересува развивали се жанра, какво се случва и т,н. Интересува ме да има песни, които на мен да ми допадат, аз слушам тая музика и хич не ме вълнува кой, какво мисли, развива ли се , пропада ли и т,н. Нито съм собственик на муз.компания, нито съм изпълнител..За сега има песни и изпълнители, които ми харесват, имаше и тогава, за мен всичко е ок. А факта, че това е най-печелившата и слушана музика в Бг, доказва, че не само аз мисля така.

Щом в най-силния период на фолка се е говорило за криза и отлив на почитатели, то излиза че това са традиционни приказки и някои хора само мечтаят те да се сбъднат.

Сподели в други сайтове

Каквото и да лаят кучетата (т.е. ние), винаги срещу нас ще е извинението, че това е бизнес.

Да, бизнес е, но не е баш като всеки.

То и образованието стана бизнес и затова сме на този хал с университетите, а и не само. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Ама вас какво ми интересува кое се променя и т.н. Слушайте си любимите песни и толкова...Това е бизнес, не е нито държавна работа, нито благотворително дружество. Направено е с идеята да се печелят пари, не да дава морал и т,н. Ако не ви допада нещо, зарязвате тая музика и толкова. Къде е проблема?!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...