payner_tv Публикувано на Септември 5 Report Share Публикувано на Септември 5 Какво мислите, дали не прилича досущ на съвременния жанр? Особенно часта: Как искате публиката да се интересува от концерти, като изпълнителите са нон-стоп по кръчмите; Нужни са нови и различни песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Става ясно само едно: Кучетата си лаят, кервана си върви...Едни и същи въпроси, едни и същи мнения.. Мен лично ама ИЗОБЩО не ме интересува развивали се жанра, какво се случва и т,н. Интересува ме да има песни, които на мен да ми допадат, аз слушам тая музика и хич не ме вълнува кой, какво мисли, развива ли се , пропада ли и т,н. Нито съм собственик на муз.компания, нито съм изпълнител..За сега има песни и изпълнители, които ми харесват, имаше и тогава, за мен всичко е ок. А факта, че това е най-печелившата и слушана музика в Бг, доказва, че не само аз мисля така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Става ясно само едно: Кучетата си лаят, кервана си върви... Да, това аз го твърдя откакто съм във форума, но в случая не си прав. Керванът нещо е спрял и тъпче на едно място, а кучетата има за какво да лаят. Не може да си трезвомислещ човек с някакво мнение, интересуващ се от поп-фолка и да не виждаш какво се случва с него... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 6 Author Report Share Публикувано Септември 6 Става ясно само едно: Кучетата си лаят, кервана си върви...Едни и същи въпроси, едни и същи мнения.. Мен лично ама ИЗОБЩО не ме интересува развивали се жанра, какво се случва и т,н. Интересува ме да има песни, които на мен да ми допадат, аз слушам тая музика и хич не ме вълнува кой, какво мисли, развива ли се , пропада ли и т,н. Нито съм собственик на муз.компания, нито съм изпълнител..За сега има песни и изпълнители, които ми харесват, имаше и тогава, за мен всичко е ок. А факта, че това е най-печелившата и слушана музика в Бг, доказва, че не само аз мисля така. Щом в най-силния период на фолка се е говорило за криза и отлив на почитатели, то излиза че това са традиционни приказки и някои хора само мечтаят те да се сбъднат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Каквото и да лаят кучетата (т.е. ние), винаги срещу нас ще е извинението, че това е бизнес. Да, бизнес е, но не е баш като всеки. То и образованието стана бизнес и затова сме на този хал с университетите, а и не само. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Ама вас какво ми интересува кое се променя и т.н. Слушайте си любимите песни и толкова...Това е бизнес, не е нито държавна работа, нито благотворително дружество. Направено е с идеята да се печелят пари, не да дава морал и т,н. Ако не ви допада нещо, зарязвате тая музика и толкова. Къде е проблема?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.