Христина' Публикувано на Септември 6 Report Share Публикувано на Септември 6 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Страхотна е песента, много зарибява. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Много добра песен! Невена е страхотна - прекрасен глас! Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Поредният голям талант, похабен от невежи български продуценти. Вяла песен без кулминация. Отделно Невена я направиха да прилича на баба още в Х Фактор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Какво значи вяла песен, без кулминация - защо всички трябва да са такива? Момичето може да си гради стил. Не всичко трябва да е крайно комерсиално.ю Просто тази песен и това звучене не е за всеки, това е истината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Изпълнението е единственото, което ми хареса. Невена има страшен глас, но като цяло песента е скучна, клипът също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 7 Author Report Share Публикувано Септември 7 Между другото тази песен, Спомени в прахта, Стъпка напред ми звучат като правени по калъп. Харесват ми, в последно време слушам само поп и комерс, но момичетата са много талантливи и е тъпо продуцентите им така да ги обезличават. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Какво значи вяла песен, без кулминация - защо всички трябва да са такива? Момичето може да си гради стил. Не всичко трябва да е крайно комерсиално.ю Просто тази песен и това звучене не е за всеки, това е истината. Ами точно това значи, което казвам. Вяла песен без кулминация - това определение може да бъде дадено на поне едно 70% от българската поп музика. За съжаление нашите композитори и текстописци трудно раждат хитове. После се оправдават, че творчеството им не било за всеки, защото не биро комерсиално. Глупости. Просто не могат да направят хит. А Вирджиния обират някои от най-тъпите парчета от банката с песни на Юнивърсал. Харесвам много Невена и ще се радвам да гради собствен стил, но тази песен е незапеваема. Е, предполагам ще я спукат от платена ротация по радиа и телевизии и накрая хората искат или не ще си я затананикат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Не ми харесва. Скучна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.