wga..ca Публикувано на Септември 7 Report Share Публикувано на Септември 7 Интересно ми е как си представяте идеалната връзка.Какви трябва да са отношенията с половинката ви?Какво очаквате, какво сте готови да давате и т.н. Ще интересно да се чуят и двете гледни точки- мъжката и женската. Какво ви дразни в една връзка, кога сте готови да я прекратите и подобни неща? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Перфектна връзка няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Няма перфектни връзки. 1.Аз не искам постоянно да сме щастливи и всичко да ни върви по мед и масло. Трябва да има и по-трудни моменти и рев за да видим дали наистина може да си разчитаме един на друг. Също така не харесвам монотонноста а при перфетни отношения точно така ще става. Има една сцена в ''Отвътре навън'' дето много добре описва тва дето искам да кажа, като Радост си дава сметка, че трябва и тъгата за да създадем ''островите'' на доверие, любов, приятелство и тн.. 2.Колкото и тъпо да звучи, обожавам ревниви хора сигурно защото аз не съм и ако човека до мен не е тва ще ме дразни. 3.Малко ще си направя контра на номер 2, но не обичам да ме задушават. Искам си свобода например ако не ми се излиза да не ми се правят четки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 За мен също перфектни връзки няма. Важно е с човека да сте на една вълна и да се усещате, да се разбирате и да имате сходен начин на мислене и живот, както и да се допълвате взаимно, няма да е нормално ако всичко тече по спокоен начин. Истината е, че за възрастта ми - имам опит и много връзки зад гърба си.. и хубави и лоши. Стигнал съм до извода, че мразя, когато ме задушават и не понасям ревността. Като по-малък, навярно и аз съм я проявявал на несъзнателно ниво, но към този момент изобщо не се случва и напълно съм загърбил и забравил това чувство. Към този момент съм осъзнал, че съм прекалено голям егоист и преди всичко държа на семейството си и обичам себе си, т.е. любов в една връзка - място няма, по-скоро съм на етап в който имам нужда от разнообразие или да получа нещата които искам. Имало е моменти в които съм намирал и любовта в една връзка, но в момента тя изобщо не ме интересува. За мен перфектните отношения в момента са, когато всеки има свободата да ходи където си иска, да прави каквото си иска и да има време за семейството си и други хора, освен за човека до себе си. Ако този човек може да ти е гръб и помощ - добре, ако не и не те разбира, не си заслужава контакта и загубата на време с него. Никой не е по-важен от семейството и теб самия, така, че съм на такъв етап в момента. Контакт с най-различни хора, ако открия нещо, което си заслужава - добре, но не го и търся, то само ще ме намери. В случая - чувствам се перфектно така, в този момент. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 За мен също перфектни връзки няма. Важно е с човека да сте на една вълна и да се усещате, да се разбирате и да имате сходен начин на мислене и живот, както и да се допълвате взаимно, няма да е нормално ако всичко тече по спокоен начин. Истината е, че за възрастта ми - имам опит и много връзки зад гърба си.. и хубави и лоши. Стигнал съм до извода, че мразя, когато ме задушават и не понасям ревността. Като по-малък, навярно и аз съм я проявявал на несъзнателно ниво, но към този момент изобщо не се случва и напълно съм загърбил и забравил това чувство. Към този момент съм осъзнал, че съм прекалено голям егоист и преди всичко държа на семейството си и обичам себе си, т.е. любов в една връзка - място няма, по-скоро съм на етап в който имам нужда от разнообразие или да получа нещата които искам. Имало е моменти в които съм намирал и любовта в една връзка, но в момента тя изобщо не ме интересува. За мен перфектните отношения в момента са, когато всеки има свободата да ходи където си иска, да прави каквото си иска и да има време за семейството си и други хора, освен за човека до себе си. Ако този човек може да ти е гръб и помощ - добре, ако не и не те разбира, не си заслужава контакта и загубата на време с него. Никой не е по-важен от семейството и теб самия, така, че съм на такъв етап в момента. Контакт с най-различни хора, ако открия нещо, което си заслужава - добре, но не го и търся, то само ще ме намери. В случая - чувствам се перфектно така, в този момент. Ако обичаш човека до себе си истински, той се превръща в твоето семейство. За мен перфектната връзка е тази в която и двамата много се обичат, независимо от всичко, случващо се около тях. Когато има чувства абсолютно всички останали неща са без значение, наистина.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Безплатни съвети за перфектна връзка не давам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Безплатни съвети за перфектна връзка не давам. Наталия Кобилкина, ти си ли? Няма перфектна връзка. Въпросът е да сте открити и честни един с друг, за да можете да се справят с дреболиите преди да са се превърнали в нещо голямо. И сексът да е добър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.