Jump to content

Online: Глория - Изсвирете нещо ударно

Препоръчани коментари

Не намирам никакъв смисъл от тази втора тв версия! :mf_surrender:

Защо хвърляш пари за нещо, което правиш до половина, седи на едно място и се мята, голямо видео, няма как язовирът и природата единствено да ти направят видеото. Не става.

Трябваше да има огън, цигани, палатки, танци-манци, нощни кадри.

Сподели в други сайтове

• Отговори 46
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Много неподходящ клип на този силен хит. Като цяло песента е топ, може би трябваше да е по-голяма частта на Гъмзата с някакви речетативи или диалози, за да се завърти повече и да предизвика интерес. Но въпреки всичко - силна песен от Гло.

Но зле избрана локация, не ми се връзва с нищо. Музикантите също са мега скучни. ТВ версията е по-добре направена.

Нещо ей така по-би подхождало с финални нощни кадри и огън, или някакви декори имитиращи цинаски катюн както в клипа на Райна и Коце:

Сподели в други сайтове

Глория изглежда впечатляващо, прекрасна MILF-ка. :Vishenka_05:

Само искам да ми бъде обяснено защо е снимала кръстове тип "надгробни" наедно с циганския оркестър.

qp3wk4.jpg

Сподели в други сайтове

Мноооого харесвам Глория, прекрасна е в клипа, песента също не е лоша. Но ми идва малко гнусно циганията и кълченето точно на това място.. Ако искаха язовир, можеше да отидат на над 10 готини язовирчета в България, но защо точно там??

Сподели в други сайтове

Изключително неподходяща обстановка за underground поп фолк песен! Аз като цяло това не мога да го нарека клип?! Те двете с Преслава са единствените, които могат след ТВ версия да изкарат видео на по - ниско ниво... Срамота е за такива имена, идва ми подигравка даже!

Песента е ясно, че е доста добра. Обаче Глория по барове и заведения трудно да се наложи нещо за съжаление...

Сподели в други сайтове

Глория е страшно красива, както винаги. Клипа обаче не е нищо особено. Имах повече очаквания. Песента си е трепач и дано сега се върти по често.

Сподели в други сайтове

Мислех, че ще е по-зле, като четох коментарите, но си е нормален клип. Напомня Газ, газ на Амет.

Глория е много красива, мястото е хубаво, не виждам нищо отчайващо.

И кръстът си отива - мангалите нали се правят на набожни. :D

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

"Цигани, за мене изсвирете нещо ударно" пред параклиса.Да бяха снимали и Гъмзата до иконите :mf_surrender:

Абсолютна неадекватност.Чудя се защо въбоще хвърля пари за това при наличието на прекрасните ТВ версии.

Сподели в други сайтове

Можеше да изглежда по следния начин - в началото дават въпросния нещастник, за който пее в песента, на колене пред някакво огнище и Глория до него за момент, в това време тя се отдалечава от това място и тръгва из гората и баирите там, като по пътя си събира въпросните цигани музиканти, всеки от тях си носи инструмента - един излиза от гъста гора, друг от някаква порутена къща и т.н. докато ги събере всичките. В това време едновременно с тези сцени си се въртят и някакви нейни имиджови, а след втория куплет тя вече пристъпва с всичките музиканти зад нея, отивайки отново към този наказания пред огъня - и там можеше да се измислят някакви неща за мъчение. :1000 (29): - да кажем някаква дървена платформа, този е закачен с въже и Глорията е в готовност да го пусне само в огИнЯ, ама това ние не го виждаме, просто така ще свърши видеото.

Не че е много интересно и идейно, но поне е по-интересно и забавно, особено ако се вкарат и някакви ефектчета с диви животни.

Сподели в други сайтове

Мен пък супер много ме радва. Парчето е ударно, различно за самата Глория и мисля, че има всички шансове да се превърне в голям хит. Клипът е изчистен и много свежо усещане оставят музикантите и самата атмосфера. Глория е ослепителна, не мога да и се нагледам. И все пак очаквам и видео на любимата ми "Прегърни ме".

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...