pacho Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Не намирам никакъв смисъл от тази втора тв версия! Защо хвърляш пари за нещо, което правиш до половина, седи на едно място и се мята, голямо видео, няма как язовирът и природата единствено да ти направят видеото. Не става. Трябваше да има огън, цигани, палатки, танци-манци, нощни кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Нищо интересно, песента така и не ми хареса. Очаквам да клипира Прегърни ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Освен красивата Глория нищо не ме впечатлява. Трябваше да заснеме Прегърни ме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Много неподходящ клип на този силен хит. Като цяло песента е топ, може би трябваше да е по-голяма частта на Гъмзата с някакви речетативи или диалози, за да се завърти повече и да предизвика интерес. Но въпреки всичко - силна песен от Гло. Но зле избрана локация, не ми се връзва с нищо. Музикантите също са мега скучни. ТВ версията е по-добре направена. Нещо ей така по-би подхождало с финални нощни кадри и огън, или някакви декори имитиращи цинаски катюн както в клипа на Райна и Коце: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Глория изглежда впечатляващо, прекрасна MILF-ка. Само искам да ми бъде обяснено защо е снимала кръстове тип "надгробни" наедно с циганския оркестър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Мноооого харесвам Глория, прекрасна е в клипа, песента също не е лоша. Но ми идва малко гнусно циганията и кълченето точно на това място.. Ако искаха язовир, можеше да отидат на над 10 готини язовирчета в България, но защо точно там?? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Изключително неподходяща обстановка за underground поп фолк песен! Аз като цяло това не мога да го нарека клип?! Те двете с Преслава са единствените, които могат след ТВ версия да изкарат видео на по - ниско ниво... Срамота е за такива имена, идва ми подигравка даже! Песента е ясно, че е доста добра. Обаче Глория по барове и заведения трудно да се наложи нещо за съжаление... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Глория е страшно красива, както винаги. Клипа обаче не е нищо особено. Имах повече очаквания. Песента си е трепач и дано сега се върти по често. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Мислех, че ще е по-зле, като четох коментарите, но си е нормален клип. Напомня Газ, газ на Амет. Глория е много красива, мястото е хубаво, не виждам нищо отчайващо. И кръстът си отива - мангалите нали се правят на набожни. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 "Цигани, за мене изсвирете нещо ударно" пред параклиса.Да бяха снимали и Гъмзата до иконите Абсолютна неадекватност.Чудя се защо въбоще хвърля пари за това при наличието на прекрасните ТВ версии. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Нито песента, нито клипът ми харесва Скучно, неоригинално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Можеше да изглежда по следния начин - в началото дават въпросния нещастник, за който пее в песента, на колене пред някакво огнище и Глория до него за момент, в това време тя се отдалечава от това място и тръгва из гората и баирите там, като по пътя си събира въпросните цигани музиканти, всеки от тях си носи инструмента - един излиза от гъста гора, друг от някаква порутена къща и т.н. докато ги събере всичките. В това време едновременно с тези сцени си се въртят и някакви нейни имиджови, а след втория куплет тя вече пристъпва с всичките музиканти зад нея, отивайки отново към този наказания пред огъня - и там можеше да се измислят някакви неща за мъчение. :1000 (29): - да кажем някаква дървена платформа, този е закачен с въже и Глорията е в готовност да го пусне само в огИнЯ, ама това ние не го виждаме, просто така ще свърши видеото. Не че е много интересно и идейно, но поне е по-интересно и забавно, особено ако се вкарат и някакви ефектчета с диви животни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 13 Report Share Публикувано Септември 13 Мен пък супер много ме радва. Парчето е ударно, различно за самата Глория и мисля, че има всички шансове да се превърне в голям хит. Клипът е изчистен и много свежо усещане оставят музикантите и самата атмосфера. Глория е ослепителна, не мога да и се нагледам. И все пак очаквам и видео на любимата ми "Прегърни ме". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Личи си че набързо е скалъпила този клип колкото да я дават по телевизията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Отдавна не ми бе харесвала толкова в клип. Много е яка! Само това мога да кажа като плюс... Останалото сте го изкоментирали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Отвратителна песен и визия. С цялото си сърце искам Глория да я изгонят от Пайнер, ама надали ще стане. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Убийствена е в дискотека ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Много, много я харесвам. Страхотна песен! Клипа също много ми харесва, а Гло е един път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Песента е страшна! След втория припев е много яко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Страхотна е тази песен, визията на Глория пък е убийствена! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 28 Report Share Публикувано Септември 28 Моля да коментирате само песента и клипа, спамът е изтрит. Предупреждавам последно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.