Jump to content

Кой искате да закрива концерта на Planeta на 1 декември?

Кой искате да закрива концерта на Planeta на 1 декември?  

110 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Отговори 85
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

И да участваше Галена, според мен Ивана и Глория трябва заедно да го закрият. Може и Преслава да се присъедини към тях.

Сподели в други сайтове

Фики и Галин са единствените, които могат да задържат хората в залата, която е предимно от тийнове, които при споменаването на въпросните имена изригват брутално.

Сподели в други сайтове

Вие може много неща да искате, но ще ги закриват певеца и певицата на годината, тоест Фики и Преслава.

Изпълнителите ги виждам в този ред, а и е най-справедливо:

Преслава

Фики

Емилия

Анелия

Джена

Яница

Константин

Галин

Андреа

и тн.

Сподели в други сайтове

От "новите" единствено Преслава има хитовият арсенал да задържи интереса. Фики и Галин не могат да задържат нищо по простата причина, че няма й 1000 човека които да платят за техен концерт. Илюзия е това и ви го гарантирам. Засега Ивана се очертава и ще видите, че макар да има хора да си тръгват, нещата ще са ОК.

Сподели в други сайтове

Вие може много неща да искате, но ще ги закриват певеца и певицата на годината, тоест Фики и Преслава.

Преслава

Фики

Емилия

Анелия

Джена

Яница

Константин

Галин

Андреа

и тн.

И аз ги виждам почти така, но пак пристрастията ти се обаждат. Емилия няма да я бутнат в последните 3, на нейно място по-скоро ще е Анелия. Знам, че пак ще ми изтъкнеш концерта, където пя "Ще рискувам", но там е изключение. Никога преди и след това не е била в последната тройка.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Преслава

Фики

Емилия

Анелия

Джена

Яница

Константин

Галин

Андреа

и тн.

По-скоро..

Преслава, Фики, Анелия, Джена, Емилия, Константин, Галин, Андреа, Деси Слава, Ивана, Глория, Яница и Теди...

Сподели в други сайтове

И аз ги виждам почти така, но пак пристрастията ти се обаждат. Емилия няма да я бутнат в последните 3, на нейно място по-скоро ще е Анелия. Знам, че пак ще ми изтъкнеш концерта, където пя "Ще рискувам", но там е изключение. Никога преди и след това не е била в последната тройка.

Ако изкара толкова голям хит като "Ще рискувам" може и да е там. То не, че миналата година нямаше такъв в лицето на "Да бях от гадните", ама пя преди Анелия, щото тая беше взела "идола-мидола". Иначе нищо не се знае. Помниш ли реда през 2007 ? Тогава Димана пя след Преслава. Реда на последни три певици беше следния : Преслава - Димана - Ивана.

Сподели в други сайтове

Емилия ще я бутнат към средата сиг пак.

Преслава, Фики или в краен случай - Анелия или Галин.

Или пък Глория и Ивана най-после да направят дует. :3fdb8960598fa63e:

image.jpg
Сподели в други сайтове

Ако оставят най-големите имена за накрая- закриват Деси Слава, Ивана и Глория, в този ред. Накрая може и да направят една обща акапелна импровизация трите.

Ако запазят най-актуалните за накрая- Глория, Ивана, Деси Слава, Галин, Джена, Емилия, Анелия, Фики и Преслава, в този ред.

Сподели в други сайтове

Ако се замислите единствената певица, която е била актуална от създаването на Планета до сега е Емилия! 2001-2015 - 14 години да си топ име на Пайнер не е лесно. Кралицата ми тя. :Vishenka_05:

Най-логично е тя да закрива.

Сподели в други сайтове

Ако изкара толкова голям хит като "Ще рискувам" може и да е там. То не, че миналата година нямаше такъв в лицето на "Да бях от гадните", ама пя преди Анелия, щото тая беше взела "идола-мидола". Иначе нищо не се знае. Помниш ли реда през 2007 ? Тогава Димана пя след Преслава. Реда на последни три певици беше следния : Преслава - Димана - Ивана.

Преслава беше още по-напред тогава - Малина, Есил Дюран и Елена даже бяха след нея. Ако не се лъжа и Соня Немска .. чак тогава Димана .. много странна подредба беше.

Сподели в други сайтове

Преслава беше още по-напред тогава - Малина, Есил Дюран и Елена даже бяха след нея. Ако не се лъжа и Соня Немска .. чак тогава Димана .. много странна подредба беше.

Целия ред не го помня, но последните бяха Магда, Емилия, Илиян, Борис Дали и Галена, Преслава, Димана и Ивана. Този концерт го гледах преди няколко месеца по Планета HD в късните часове.

Ема тогава смаза с живо пеене и як микс.

Бутането на младите изпълнители по онова време беше видно за всички.

Сподели в други сайтове

Целия ред не го помня, но последните бяха Магда, Емилия, Илиян, Борис Дали и Галена, Преслава, Димана и Ивана. Този концерт го гледах преди няколко месеца по Планета HD в късните часове.

Ема тогава смаза с живо пеене и як микс. Анелия пак е пяла преди нея.

Бутането на младите изпълнители по онова време беше видно за всички.

И аз го гледах, но са отрязали половината концерт. Аз го имам на DVD и много добре помня, че реда беше както ти го написах.

Сподели в други сайтове

Аз така и не разбрах дали е 25 год. или 14г.

Публиката към днешна дата е неблагодарна! Ако е 25г. задължително трябва да го закрие ''Бяла роза''. Най-големия хит на Пайнер. Уви, децата ще се изнесат и е тъпо.

Ако е 14г. да закриват Фики или Галин.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Аз така и не разбрах дали е 25 год. или 14г.

Публиката към днешна дата е неблагодарна! Ако е 25г. задължително трябва да го закрие ''Бяла роза''. Най-големия хит на Пайнер. Уви, децата ще се изнесат и е тъпо.

Ако е 14г. да закриват Фики или Галин.

2 в 1 ще е - 25 години Пайнер и 14 години Планета.

Сподели в други сайтове

Нали си падате по анкети?! Кажете ако съм пропуснала някого.

Пропуснала си твоята "любимка" Яница. :Vishenka_05:

Вотих за Емилия, но знам че ще са Фикус и Престилка.

Сподели в други сайтове

Пропуснала си твоята "любимка" Яница. :Vishenka_05:

Вотих за Емилия, но знам че ще са Фикус и Престилка.

Нарочно не я добавих - страх ме беше да не спечели анкетата.

И аз гласувам за Емилия. :Vishenka_05:

image.jpg
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...