D-slav Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много хубав припев, жалко, че е краден 1 към 1 от гърците. Велислав можеше да се постарае повече за аранжимента и музиката на куплетите, такива почти липсват. Клипът е един от най-силните й на Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Този от клипа не беше ли миналата година в Екс Фактор? Да, това е Виктор Самсонов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
CtrlAltDelMe Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 E какво правим сега!? Реално дискотечен бийт с краден припев = песен Колкото и да зарибява вокала на Преса, не смятам, че подобни "проекти" трябва да се толерират. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Страхотна песен! За пореден път модерното звучене тип "Моето слабо място" - не съм и очаквал нещо слабо от Драганински. Да не споменавам, че са много добра комбинация двамата с Преслава. Клипът е много силен като за нея, но и не само като за нея, но и сам по себе си е хубав. Чак не е за вярване, че е на Скерлев. Много успех на проекта Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Само на мен ли Пресли в бялото ми прилича на Цеца от "Добро съм прошла"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 E какво правим сега!? Реално дискотечен бийт с краден припев = песен Колкото и да зарибява вокала на Преса, не смятам, че подобни "проекти" трябва да се толерират. Мерси, че го намери, щеше да ме чопли. Жалко, не могат една песен да направят като хората. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Само на мен ли Пресли в бялото ми прилича на Цеца от "Добро съм прошла"? 1 към 1 .... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Дали пак сме крали? Защо ли се учудвам? Преса цикли от години на едно място и затова е във ВИП Брадър. Да пуска следващата.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Невероятна песен и клип, голям хит ще е! Преслава става все по-красива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Дали пак сме крали? Защо ли се учудвам? Преса цикли от години на едно място и затова е във ВИП Брадър. Да пуска следващата.... То си личи кой цикли от години на едно място Няма да споменавам имена, просто едната е с близо 20 участия за месец, а другата не знам 10 дали има, а и не ѝ ги броя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много е яка мелодията, бе .. и в "Моето слабо място", и в "Нашето любов е" го имаше този момент - някак зловещо звучи, все едно е от филм на ужасите :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Само един припев бива и той краден... А и визията с бритона... другото е леш! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Напомня на Яни от Всичко чуждо пожелаваш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Напомня на Яни от Всичко чуждо пожелаваш. Съгласен съм! Фризьора е един и същ, затова се е получило така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Да, припевът е като от гръцката песен - "От Солун до Атина", но не само прилича на нея!!! Както каза някой, Преслава има и песен с подобен припев - "Умирам", която е още от 2009. Точно тази песен очаквах най-много и такова нещо ми се слушаше! За нея говореше в Сигнал. Обожавам нейните песни с това звучене, определено ще ми е една от любимите тази година. А в клипът е уникално яка и видеото ми харесва. Най-силното от нея от "Нашето любов е" насам. На Преслава отиват такива песни. Страшна е! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ето ви я Песента на годината. Много е добра! Жалко само, че припевът е взаимстван - веднага се усеща, че е от гръцка песен и то толкова популярна... Това го отчитам като минус. Клипът е доста добър и той. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Преслава май пак иска да печели ''Песен на годината''. Невероятна е!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 Пете извади бомбата! За пореден път се спаси от "залязване" Припева е такъв, че можеш да си пееш: "По-добре да те убия бавно, за да ни боли веднъж по равно.. Не ми даваай, не ми дааавай" Пускайте вече мастер... Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Пускайте вече мастер... В WAV ако може Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Напомня на Яни от Всичко чуждо пожелаваш. Косата и е направена от Емилио и наистина е същата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Кадрите, където за фон има облаци, не ви ли приличат на фотосесията за албума "Как ти стои"? :1000 (29): Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Уникална песен и клип. Много красива в клипа! И мъжа си го бива. Както я отписвахте всички пак ви го измаха целия! Хора които слушат песни като "Щипни ме", и т.н да не коментират! Това е само едната песен с която ще ви забие. Очаквайте и следващите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Само да излъчат клипа по Планета утре и махам логото на секундата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Кадрите, където за фон има облаци, не ви ли приличат на фотосесията за албума "Как ти стои"? :1000 (29): Не, приличат на част видеото на Сопрано, на "Ближи си сладоледа" на Светла Иванова и "Да бях от гадните" на Емилия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Тъпа ми се вижда много за сега. Дано ми хареса нататък, за сега най - добрата песен на Праса за тази година е "Нокаут". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.