Христина' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Кадрите, където за фон има облаци, не ви ли приличат на фотосесията за албума "Как ти стои"? :1000 (29): Да, визията е много подобна, но като цяло тези кадри според мен са излишни и не се вписват. Точно както в "Да бях от гадните". А песента ми беше на репийт до сега. Спрях я, че да не ми омръзне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много добре парче, текста е хубав : )) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 От всичко не ме изкефи само текста, много е банален, но и без рими и неритмичен, малко осира пейзажа. Но иначе съм доволен, ето ей такова звучене наистина кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Бай дъ уей, не знам на кое викате модерно, след като този бийт е нещо смесено между една 5 годишна песен на Глория и "Не го прави" на Десислава. Просто този е по-бавен. Значи каква е равносметката - бийтът е подобен на еди кои си, музика няма, текста сме го слушали, а най-отличаващото се в една песен - рефренът, си е чисто краден от гръцката песен. Айде стига една и съща манджа. Мисля, че последните дни слава на Преслава са ви дошли баш ПРЕ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Припевът ми напомня на "Научи ме в живота да се боря". Като цяло май тази мелодия е доста common - вече 4 песни изреждаме с подобна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Бай дъ уей, не знам на кое викате модерно, след като този бийт е нещо смесено между една 5 годишна песен на Глория и "Не го прави" на Десислава.Просто този е по-бавен. "Не го прави" е на Драганински, нормално. Още преди 5 години Преслава имаше подобна песен, но никой не я отрази тогава - говоря за "Ако ще да боли". Иначе точно от тая боза на Глория ще чопват, не ви слуша главата нещо. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много модерно парче, много гъзарско, слабите места са аранжиментът след припевите, можеше да е по-як, и текстът на места, не ми идва достатъчно запомнящ се, припевът е добре с изключение на последните две неща, не се римуват и това не ме кефи. Но като цяло много дискотечна, надъхваща някак и клипът е як. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 "Не го прави" е на Драганински, нормално. Още преди 5 години Преслава имаше подобна песен, но никой не я отрази тогава - говоря за "Ако ще да боли". Иначе точно от тая боза на Глория ще чопват, не ви слуша главата нещо. Със сигурност не е по-голяма боза от "Ако ще да боли", която много харесвам Щом са чопнали от гърците, що да не чопнат и от Глория, не толкова известна песен, никой няма да забележи. Факт е, че си приличат в бийта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 На мен пък на никоя песен не ми прилича. Много зарибява, страхотна песен, много ударна и модерна като звучене, слушат ми се такива, браво! Това ще е първата поп-фолк песен от "В твоите очи" насам която ще си сваля в телефона. Клипа наистина си го бива, Преслава изглежда безупречно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Аватари Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Много ме кефи музиката, браво на Драганински. И на мен текста ми идва малко слаб, не че е лош, но нещо му липсва. Видеото като за Преслава е супер, много добри визии има. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Брутална, не мога да я спря, бийта е за световен хит. Не взимай цветя, влюбените правят така, с теб сме на друга вълна...Нещо купи за болка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 От всичко не ме изкефи само текста, много е банален, но и без рими и неритмичен, малко осира пейзажа. Но иначе съм доволен, ето ей такова звучене наистина кефи! +1 Музиката е жестока, много обичам такова звучене. Текста е тъпичък. И какво нещо е грима, аксесоарите и правилните дрехи ... скумрията от "ВИП"-а изглежда супер секси в този клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Дали ще има премиера и във къщата на вип брадър? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Бях впечатлен от проекта доакто не видях големите кражби от Янис Вардис, Тейлър Суифт и Цеца. Жалка работа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Уау! Харесва ми! Много модерно. Има я магията на 'Моето слабо място', само текстът да не беше толкова мръснишки. Клипът е доста секси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Не съм фен на Преслаба и n на брой форумци могат да потвърдят това, но не мога да кажа на черното-бяло. Песента е брутално яко .. модерна и нахъсваща, което ми харесва. Това 100% хит! Колкото до нея - никога не е изглеждала по-добре, АДСКИ СЕКСИ, АДСКИ! Браво за проекта! П.С. и грам не ме е*е от къде, какво е крала. И Андреа краде на порация ама ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ужасна, едва се разбира какво се пее и изобщо не става за слушане. Изобщо няма да я слушам. Най-слабата година за Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Зверска песен, Преславо! Няма спиране! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Carlos. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Зарибява много парчето. На първо слушане е странна музиката, но после е бомба. П.П. Лъха на секс отвсякъде, хаха! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Author Report Share Публикувано Септември 15 100 000 за точно 12 часа Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 100 000 за точно 12 часа Да Мислех, че няма да ги направи, но успя. Явно много се харесва песента, а и скандала с Богданов много я бута. Но песента е трепач, цял ден я слушам! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Няма спиране цял ден! Музиката и вокалите са доста зловещи. Хах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Пръсна, пръсна, то се вижда какви гледания чукна за 12 часа. Евала на Преслава, че отново заложи на Драганинеца. Защо така малко песни прави това момче в днешно време. Големите разбирачи тук нека не търсят под вола - теле, а да си слушат Оцко и циганските вокали, ако това е попфолка, който ще се толерира! Затова попфолка върви надолу - заради мнозинството фенове, които се превърнаха в претенциозни, разбиращи и изискващи невъзможното принцески, а певиците от поколението на Преслава и след това, сглупиха да ви слушат акъла и да следят форуми, коментари и т.н. Прощавам й Аматьорката (която в последно време доста слушам), защото този проект е наистина Т-О-П. Брилятно сглобена песен - какъв отсвир искате "за да се избухне" - избухва се на припевите, а не на отсвирите. Или покрай циганизацията на Оцко вече не знаем кое е ядрото в една песен? Драганински е дал шанс за силен припев, хубав аранжимент, който великите DJ лесно да смесват, куплетите са изпяти много тежко, леко естрадно - харесва ми този контраст. Видеото - на облаците е невероятна, по-добре не знам дали е изглеждала. Черно-белите кадри не са ми любими от към визията й, но самите цветове омекотяват лицето и чертите й и изглежда доста добре. Пича е готин. Можеше още да се постарае Скерлев и да избегне тези маси, старинни телефони - неща, които е показвал и в други видеа, но все пак - силно видео! Текста е типичен за творчеството на Преслава - не засяга жизнено важна за мен тема, но това й се пее - нека пее. Куплетите са интересно написани. Припева е имал за цел да е лесно запомнящ се. Отличен 6 на нашата ВИП-аджийка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.