Born to Die Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Драганински винаги по един и същи начин си прави парите, а балъците купуват композициите му... Такива песни след време не се помнят, не оставят трайни хитове. Тази на Преслава не е лоша, но интересно е един - два пъти - в случая "Моето слабо място" и "Не го прави", от тук нататък се повтарят нещата. Преса се върна и към любимите си текстове - как я правят на парцал... Клипът е приятен, но нищо особено. Там с мократа коса е ужасно грозна, много и се набиват кофти чертите... Като цяло проектът не е лош, но пак не ет ова, което да я закове на върха! Еее, айде стига сега, песента е супер различна. Не е честно като не признавате някои неща. Преслава, че пуска комерси, пее на плейбек, онова нещо "Аматьорка" - ok, но в случая е десятка песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Еее, айде стига сега, песента е супер различна. Не е честно като не признавате някои неща. Преслава, че пуска комерси, пее на плейбек, онова нещо "Аматьорка" - ok, но в случая е десятка песента. Няма как да е супер различна - това е линията на Моето слабо място. Но тук по-скоро приликата е много голяма с Ще го понеса и Не го прави, които пак са на Велислав - особено с песента на Роксана няма никаква разлика в бийта. И краденият на 95% припев от гръцката песен не е за хвалене, защото точно той е най-силното от песента. Много ми харесва и на мен "На тебе не отказвам", но това е комерсиална песен с познато вече звучене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 18 Author Report Share Публикувано Септември 18 Позната, непозната набира супер сила Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 И да е крадена, и да е копирана песента набира сериозна инерция. На ден прави по 100 000 гледания, така че си върви супер за сега! А и мислите ли, че на хората в дискотеката им пука дали е крадена песента или не? Все едно им е, просто искат да се забавляват, правете го и вие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Позната, непозната набира супер сила Абсолютно - такъв първоначален бум Преслава не знам откога не е имала. Може би от "Ако утре ме губиш", но там нямаше и как да е иначе с такава зверска песен. Сега явно рекламата, която се получава с Вип Брадър си казва думата, но пък и песента си го заслужава напълно. С всяко следващо слушане зарибява все повече. Да пусне още нещо толкова силно до края на годината и ще си затворим очите за "Аматьорка". п.с. До утре ще е направила половин милион гледания. Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
vlatky Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Хубава Преса, песента става! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Прайм тайма на Нова как ти стои? Съзирам дългата инженерска ръка тука, Преслава не е била толкова актуална от години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Много ми харесва песента, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Песента бива въпреки проблемния текст... клипът напомня изцяло "Не се променям" на Емилия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Супер яката музика, страшна! Даже текста, който не ме кефеше толкова в началото, те зарибява след няколко слушания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
sash0 Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Линк няма ли ? Интересно ми е , като излезе някоя тъпа песен веднага я качвате а тази ще си чакаме доста време... ++++ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Хубава песен и клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Директно на първо място и тук. Само за 5 дни откакто е излязла! „На тебе не отказвам“ е №1 в "50-те най...". Преслава спечели актуалното издание на "50-те най...". Новото ѝ парче "На тебе не отказвам" влетя в класацията директно на първото място. http://signal.bg/charts.php?cat=1&date=2015-09-20 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Жестока песен, най-добрата тази година. Няма конкуренция засега. Клипът също е на ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Прайм тайма на Нова как ти стои? Съзирам дългата инженерска ръка тука, Преслава не е била толкова актуална от години. Няма никаква инженерска ръка. Просто форматът е такъв и носи мимолетна популярност за 2 месеца. Иначе ще е кощунство на фона на такъв пост, за актуалността на Преслава да не дам линк от сайтът, за видеосподеляне на Нова ТВ, в който ВИП Брадър е основната тема, а Преса супер намазва от това, да видим в чалга класацията вече 4-ти ден да е на престижното второ място. ЦЪК :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Няма никаква инженерска ръка. Просто форматът е такъв и носи мимолетна популярност за 2 месеца. Иначе ще е кощунство на фона на такъв пост, за актуалността на Преслава да не дам линк от сайтът, за видеосподеляне на Нова ТВ, в който ВИП Брадър е основната тема, а Преса супер намазва от това, да видим в чалга класацията вече 4-ти ден да е на престижното второ място. ЦЪК :1000 (19): Интересно ми е след 2-3 дни Камелия като падне от първото място какво ще правиш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Интересно ми е след 2-3 дни Камелия като падне от първото място какво ще правиш Максимумът от този сайт е 150к - 200к. След което, ще бъде същото като "Неповторим". Какво като е платила за гледания, като песента не става хит. Истинските хитове продължават да генерират гледания равномерно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Максимумът от този сайт е 150к - 200к. След което, ще бъде същото като "Неповторим". Какво като е платила за гледания, като песента не става хит. Истинските хитове продължават да генерират гледания равномерно. Глупости говориш, всекидневие за теб! Боксът винаги е отчитал много гледания за новите клипове в първите 2-3 седмици и след това зациклят с под 1000. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Какъв бокс, има ли изобщо някой който гледа и слуша музика от там?? Аз такива не познавам...това е просто едно бг сайтчето, в което дори Алекс П си купува 1-во място и реклама.. Преслава има близо 900 000 гледания..Евала! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 7 дни и 8 часа - 1 милион, браво Прес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Анелия ли пее вокалите ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 12 Report Share Публикувано Октомври 12 27 дни и 8 часа-3 милиона, браво Пете! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 1 месец - 3 309 920 гледания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Страшно любима песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 За 209 дни и 22 часа направи 10 000 000, браво най-бързо направените 10 милиона на самостоятелен женски хит в историята. Браво, Преси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.