stereoto_ Публикувано на Септември 16 Report Share Публикувано на Септември 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Никаква индивидуалност няма тая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Страшно добро парче, на Оцко ли е? Момичето е много красиво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Фики я бутнал, дали са на момичето много силна песен но тя самата пее ужасно и няма харизма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Трябваше да има едно ft. Фики, според мен. На сума ти изпълнители помогна, пък на собствената си приятелка не. Иначе момичето е готино, изглежда добре, има специфичен глас, песента не ми харесва много, но като за първи проект си е що-годе добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Това ли е Жулиета, бившата на Фики? Май е точно тя, не лош псевдоним, обаче си личи кой е "учителя" по музика. Страшно грубо изпяване, дори да има талант, не ми харесва как пее в тази песен. Съмнява ме и да е българка, не, че това е от значение ако има глас, но просто звучи много неприятно в песента. Самата песен ми харесва, ако я изпълняваше някоя певица с по-нежен глас, да кажем Емилия, би ми звучала дори доста добре, за съжаление няма как да свикна с това изпяване, не и в тази нейна песен. Клипът всъщност ми е копие на Преслава - "Как ти стои" - бял фон, опит за подобни физиономии, има нещо сходно. Ако продължава и с втора песен, се надявам да звучи по-приятно и това да е заради самата песен. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Много грабва, особено самата музика, много е приятна, една такава природа все едно. :1000 (29): Клипът е зле, трябваше да се постараят като за дебют, а момичет първо прилича на Преслава и второ има нужда малко от логопед според мен. Някои думички нещо ги сдъвква. След втория куплет тези вокали са излишни, трябваше да е музика. Има и прекалено много auto tune. П.П.: Даже е много яко парчето, прави сте за изпяването. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Супер неприятен глас има. Песен само с куплети... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Момичето е доста красиво Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ужасна песен, много лошо изпълнение и като цяло момичето не ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Tочно пък клипа е копие на Ciara. Поредната еднодневка е. Отвратителна е. Ама Ciara е къде къде. Няма да се научим да сме индивидуални, ей: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Ужасна песен, много лошо изпълнение и като цяло момичето не ми хареса. +1 Страшно тъпа и монотонна песен. Няма никаква кулминация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Много монотонно, скучно, неотличаващо се... не ме кефи. Момичето е красиво, но само това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Много монотонно, скучно, неотличаващо се... не ме кефи. Момичето е красиво, но само това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Страшно добро парче, на Оцко ли е? Момичето е много красиво. Гаджето на Фики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Гаджето на Фики Бившото. П.п. Гласът й наистина е малко противен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Все още са гаджета. На живо е доста по-красива, чаровна къдравелка. Интересна песен, но гласът бие на Галена, може би не й пасва мелодията, не знам. Но готин аранжимент. И по-зле има. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Все още са гаджета. На живо е доста по-красива, чаровна къдравелка. Интересна песен, но гласът бие на Галена, може би не й пасва мелодията, не знам. Но готин аранжимент. И по-зле има. И на мен гласа й ми заприлича на този на Галена.Хубава е песента и момичето е красиво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Не ме грабва по никакъв начин. Дразнещ глас, няма индивидуалност. Успех! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Мен ме кефи, яка е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Приятна песен са й направили, видеото е много слабо дори за дебютант. Не знам кой е фризьора, който се е изгаврил да я снимат с изгорялата коса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Мен ме кефи, яка е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Допада ми песничката, има нещо доста зарибяващо. Като пеене не мога да я преценя за момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Много противна визия и глас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 На мен това с косата също ми направи впечатление, много аматьорско. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.