*червен дявол* Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Оригиналът е един път, но и на Мария версията не е лоша, отиват й такива песни, макар че текста куца... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Хубав оригинал - хубав кавър! Принципно такава стилистика песни са ми от най - любимите. Мария прави добри проекти в последно време, поне като "гълта", да ги дава парите за качествена продукция, с която може да се гордее. Харесва ми, че е тръгнала малко по следните на Янева. :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 На мен не ми харесва главно заради текста, няма една рима, която да си е на мястото. Безумно е това, което прави всеки път точно с това. Страхотна музика, аранжимент, видео, но сякаш някой й е нахвърлял думички, които тя е наместила по мелодията. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Супер парче, допада ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Опитах да дам втори и трети шанс, само защото гръцките кавъри намаляха, а Мара избра хубави песни, но - стигне ли се до припева, всичко умира. Бързала ли е да я пусне, не знам ... Текста на припева е много куц и наблъскан. Жалко. Няма да я пусна повече. И това "милион в ръцете ти" сме го слушали, даже ми е любимата фраза от песента на Цура. Малко от малко да мислят, като пускат песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 аууууууууу кучката кой хит е кавърдисалааааааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Стана чудо, най-накрая след 100 години Мария да изкара хубава песен! :1000 (33): :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Стана чудо, най-накрая след 100 години Мария да изкара хубава песен! :1000 (33): :1000 (33): Която не е фючъринг с X или Азис. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 22 Report Share Публикувано Септември 22 Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 На мен пък много ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Ноември 23 Report Share Публикувано Ноември 23 Снощи открих оригинала Ако съчетаем българския аранжимент с гръцкото изпяване ще е бомба. Просто гръцката версия идва по-малко ударна, а на Марчеллис гласът е малко слаб. Но иначе ми харесва накъде я духа вятърът Марчето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.