I_N_P Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 17,588 views Това е повече от жалко!!! И то в официалният й канал.... Не е нормално да е толкова забравена, хората дори не желаят да чуят песента 1 път... 17 000 гледания...за 3 дни.. Та другите ги правят за няколко часа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Незаобиколимо проста е песента на Кама, дори Пресила пусна по-яка песен - "Смешно е", тя дори описва и цялата кариера на Кама! Смешно е! Абсолютно верно, ама V BOX 7 показва други неща. ЦЪК Според мен има доста хора, които харесват песента. И дори аз и ти да не сме от тях това не значи, че няма такива. Иначе кой глупак ще влезе да гледа 61 000 пъти тази песен, като е гледал само 68 000 на Преса, която била страшен хит? Явно ние не сме истинска мярка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Абсолютно верно, ама V BOX 7 показва други неща. ЦЪК Според мен има доста хора, които харесват песента. И дори аз и ти да не сме от тях това не значи, че няма такива. Иначе кой глупак ще влезе да гледа 61 000 пъти тази песен, като е гледал само 68 000 на Преса, която била страшен хит? Явно ние не сме истинска мярка. Хм, мисля, че парите на Камелия гледат клипа! :Д На Преслава е гледан над 700 000 пъти, бъркаш сайтовете! И не намесвай други изпълнители в умрял клип на Камелия, няма да стане по известна.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Абсолютно верно, ама V BOX 7 показва други неща. ЦЪК Според мен има доста хора, които харесват песента. И дори аз и ти да не сме от тях това не значи, че няма такива. Иначе кой глупак ще влезе да гледа 61 000 пъти тази песен, като е гледал само 68 000 на Преса, която била страшен хит? Явно ние не сме истинска мярка. Хората са си пуснали песента веднъж, видяли са, че е тъпа и гледанията й ще увяхнат по-бързо от тези на "Престъпно е". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Прекратете това намесване на други изпълнители. Вече сте напълнили достатъчно страници със странични неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 20 Author Report Share Публикувано Септември 20 Режисьор: Валери Милев Музика и аранжимент: Светлин Къслев Текст: Еванджелин Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 С тази песен Камелия окончателно затъна.Може да я поздравим за края на кариерата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
KevDeBruyne Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Песента е уникална, завиждайте злобари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.