THE IIconic Публикувано Юли 15 Report Share Публикувано Юли 15 преди 1 час, meleto каза: Направете анкета, нямам нищо против да го върна. На мен ми харесва доста този. И НА мен ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 преди 17 часа , Kriminal каза: А просто да имаме избор старо/ново в настройките? Няма такава опция, за съжаление. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 час, THE IIconic каза: Да не намекваш нещо за оная пу*ка заспала Янева? Беше ми съмнителна преди 59 минути, VulkoIsTheBest каза: Не-не, онази въртеше шпакли на боксерите на Сашо. Беше казала, че не харесва жени, само за Ивана евентуално щяла да направи изключение. Ще направи тя, Ивана да й пръдне с нейната 6-килограмова п*утка и щеше да крещи "Искам си на Сашо гащите". 1. Обиди към потребителката Янева 2. Обсъждане на потребители 3. Коментари, които не са към попфолка, което се случва ежедневно. @Willy @Blueberry @djmuri Въпроса не е да се скрият коментарите, а да се накажат действията им. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 7 минути, Slavi каза: 1. Обиди към потребителката Янева 2. Обсъждане на потребители 3. Коментари, които не са към попфолка, което се случва ежедневно. @Willy @Blueberry @djmuri Прави се нова точкова система за наказания. До тогава съм скрил обидните коментари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 преди 1 минута, Willy каза: Прави се нова точкова система за наказания. До тогава съм скрил обидните коментари. Тоест дотогава можем да се псуваме на воля без да има наказания. Ами да ги почвам тия. За тези обиди най малко 3 дни почивка. Аз за куче на исляма почивах 9 дни. Осен това си пропуснал този. Тъпо е да се говори за потребител, който дори не влиза, за да може да се защити. А въпросния да не говори кой бил натирен, защото по позорно натирен от него в историята на рама няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VulkoIsTheBest Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Хахахаха, СМЯХ! Колко черна мъка има по тоя свят, не е истина! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Тази тема може ли да се отключи? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Октомври 28 Report Share Публикувано Октомври 28 Оф омръзна ми да търся по-подходящо място, щото и не виждам, та тука ще е. @meletoмеждудругото, да ти докладвам един хипер досаден бъг на тоя нов форум. Упорито като поствам, и примерно някой от листата ми с блокирани да кажем индивиди е решил да го направи преди мен, при "релоуда" на страницата ми изкарва и поста, който иначе е редно да е блокиран. Просто отбелязвам, да си знаеш, би било хубаво да не случва, иначе въпросната функция работи много по-добре от преди. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.