Dinnev Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Мисля, че си колкото сина на Татяна, я дай снимка на майка ти, че да сравним коя колко е хубава. И това, че ти имаш комплекс, че си от село, това не значи че по принцип е нещо срамно. П.п. Чакаме снимка на майка ти, че да видим що е то красота след като Татяна е грозна селянка. Не знам дали е наказан, но ако не е... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не я качвай ве миндил. Сега ще я пуснат в канала. Накажете го! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Накажете го! Миндил в превод означава салфетка :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Миндил в превод означава салфетка :1000 (29): Всички знаем, че не си искал да кажеш: "Не я качвай бе салфетка". :D Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 Каквото и да е искал да каже, вече е в отпуск. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Каквото и да е искал да каже, вече е в отпуск. Благодаря за бързата реакция! Сега ако може да проверите акаунта на DivaPantera.. мисля, че Danger пише от акаунта му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Благодаря за бързата реакция! Сега ако може да проверите акаунта на DivaPantera.. мисля, че Danger пише от акаунта му. Проверих, не е Danger. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Благодаря за бързата реакция! Сега ако може да проверите акаунта на DivaPantera.. мисля, че Danger пише от акаунта му. айси трай си айси трайси ! Проверих, не е Danger. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Къв си ти бе, нещастник? Ще се радва колкото си иска и на каквото си иска. Тръгнал мръсния тъпанар да ми нервничи. Постовете ви говорят толкова много колко сте жалки, че и представа си нямате. Елементарни същестеа. Да ми прости Бог за думите, но вземете се стегнете. По цял ден ми плюят хора успели хиляда пъти повече от тях. Обида(и) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Вижте го това тотално повреденото психарче - Fast.... и се пазете...... Той е.... баннах го по-рано през деня и за това получи психично разстройство и се опита да ми разбие профила във фейса.... Груба обида. "повредено психарче" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 пиченкото сиг е запалил бастуна на новата ми профилна за това цял ден не пише - ръцете му заети :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Как да изтрия акаунта си завинаги? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Петкане, като ми дадеш минуси и от двата профила по-як ли ще станеш, душата? Същия насран и рус гей ще си останеш. П.П Скандализирам със 6 по макроикономика!!! Края на годината дойде и е време за учене. Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Правя много двоини постове. Няма ли начин сам да си трия постовете ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 ето и тук двоино -_- Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 ето и тук двоино -_- Явно нета ти е бавен и повтаряш по няколко пъти изпрати Преди като бях на БТК (виваком сега) често ми се случваше Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Явно нета ти е бавен и повтаряш по няколко пъти изпрати Преди като бях на БТК (виваком сега) често ми се случваше В мауса е проблема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Няма ли начин сам да си трия постовете ? Влез в някоя от специалните групи или стани модератор. Друг начин няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Влез в някоя от специалните групи или стани модератор. Друг начин няма. Тогава извинявам се на модераторите, че имат двойна работа, не е до мен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Ако може потребителското ми име да се смени на nikinlay Edit: обърках темата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Яница от 2 директно на 4 място в Рама хит :Д Тоя педераст Марин нарочно гласува за Анелия и Деса,за да може Яница да е назад :Д баси злобата Обида Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 В мауса е проблема. Казах ти мило, нали е по-лесно да си купиш нова мишка? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Казах ти мило, нали е по-лесно да си купиш нова мишка? Аз и ти си имаме мъки с : "ъ" "щ" "я" "ю" "й" ... aз когато пиша ги копирам от "0 нови съобщения" a другите ги копирам от мнения на други потребители или в translate ти как се справяш ? Да искаме една азбука да ни се показва за по-лесно да пишем, какво мислиш ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Сложи си БГ фонетика. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Сложи си БГ фонетика. Опитах това преди време. Но буквите бяха побръкани. Примерно притиснеш С излиза ти И и така. Няма проблем и така съм свикнал. Чисто питах Лакито как пише Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.