МачуПикчу Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 В репутацията ми, потребителят HIT ме обижда за пореден път, наричайки ме "ненормалник" моля да получи бан. Благодаря! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 В репутацията ми, потребителят HIT ме обижда за пореден път, наричайки ме "ненормалник" моля да получи бан. Благодаря! ами това не е обида Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Уважаеми модератори. Искам да споделя с вас огорчението си от потребителя HIT. Днес в деня на прошка, отворих съобщение получено от него. Първоначално реших, че се е вразумил и иска да му простя и дори мислех да го направя. Но уви, какво да видят очите ми: Възмутен съм и много наранен от грозното словосъчетание с което ме е нарекъл. Моля да се вземат мерки и въпросният да бъде санкциониран. Благодаря ви! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Уважаеми модератори. Искам да споделя с вас огорчението си от потребителя HIT. Днес в деня на прошка, отворих съобщение получено от него. Първоначално реших, че се е вразумил и иска да му простя и дори мислех да го направя. Но уви, какво да видят очите ми: Възмутен съм и много наранен от грозното словосъчетание с което ме е нарекъл. Моля да се вземат мерки и въпросният да бъде санкциониран. Благодаря ви! Сигурно има защо !!! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Недей така, после на твоята съвест ще тежи самоубийството му - виж го, че живее във форума. Просто в момента е в нервна криза и за пореден път си показва ниското ниво. Обиди към мен от въпросния потребител, очаквам да бъдат взети мерки! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Обиди към мен от въпросния потребител, очаквам да бъдат взети мерки! Удобен цитат, но мисля, че би било добре и ти да поставиш тук няколкото поста, пълни с обиди и простотии, които преди това избълва в същата тема Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Удобен цитат, но мисля, че би било добре и ти да поставиш тук няколкото поста, пълни с обиди и простотии, които преди това избълва в същата тема Обиди към кого? Не мисля, че ирония и подигравателни думи към Десислава са в разрез с правилата на форума. Да не говорим, че въпросната чалгарка нито Ви е майка, нито Ви е роднина, че да я защитавате като обиждате другите! Но няма значение, аз повече не смятам да комуникирам с двуличните й (според мен фенове), единствено СГ и Слави от цялата маса са тези, с които от тук - нататък ще водя диалог. Лек ден на всички, дето ме наплюха, а утре ще ми дадат плюсове в репутацията, а другиден ще носят мои графики или ще си поръчат такива. Смях и резил! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Учудвам се на поребители като Фокса и Печенко, които са мегаконфликтните личности, през седмица ядат банове, а сега се кандидатират и за модове. То форума опустя. Толкова да няма работа за модовете - затварят се теми, които отгтоварят на правилата и има интерес към тях, а се толерират други, които са безмислени. Какво ще модерирате точно не е ясно. Христина, Фаст и Стела са достатъчни. Останалите нищо не вършат. Ако все пак би имало нови - Салвата и Боровинката са далеч по добър избор от Фокси и рязания Позитивни са, не съм видял да сипят заплахи и клетви и имат обективна преценка. ГерганаФен и SG също биха били добър избор. Вероятно нямат по нито едно наказание, а и не са си позволили да обиждат, дори когато те са били обиждани. http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1780824 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Няма нужда да обясняваш на "ПАРЦАУА на КВАРТАУА", то си знае само и единствено неговото. И да спре наркотиците. Голяма радост, че целият китаиски народ ти е минал през гъза, а цялата им кока - през носа. Аз съм бутиков продукт, заралика от парцали. Oще цитати от този титан на мисълта има ли нужда да поствам. Айде малко почивка вече, че се начетохме на гнусотията му Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Гръмни се вече Сенуж, от кое боли повече - че никой н е иска да ти го слага, или че Преслава за 15 години се осра като певица в лицето на народа и днес никой я няма за нищо.... Само Сенужката те огрява с внимание и ДОБРИНИ А това е по скоро наказание, от колкото привилегия... Дънните рибки като теб, сенужката и фокса или не получават внимание/пост или получават такива постове-подигравки, над които да се кьорите и умувате по час. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Сенужке, бъди сигурно, че на парцала на квартала му е много по гот от колкото на парцала, който никой не иска да докосне и да ползва Сенужката се насира Когато ме обсъждаш с мръсната си уста - ще получаваш такива коментари. Поне да беше мъж и да посочиш своите обиди, но какво ли очаквам мъжки постъпки точно от теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Sprete da komentirate nqkakvi Gagi,Keyti,Beyonceta.. KRALICATA E EDNA !! Pak ma4ka s hit. veche nad 10 godini T O P !!! Кирилица? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Аз също! Толкова нахално и нагло същество. Сере ми се като видя нейн пост Епитети към съвършената ми същност. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Оф, как пък все най-големите утайки четат морал за тея 40 дни. Сенужката нещо много започна да си позволява, според мен една почивка от форума ще му се отрази добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Съмнителен ти е живота. Спам в скъпоценната ми тема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 До момента не изглежда да си е взел поука и злоупотребява с възможността все още да използва някои функции на форума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 До момента не изглежда да си е взел поука и злоупотребява с възможността все още да използва някои функции на форума. Казаха ти го! Нуша Богиня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Казаха ти го! Нуша Богиня Поне за едно да беше познал. Ясновидските му способности са твърде слаби явно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 2 Report Share Публикувано Декември 2 Поне за едно да беше познал. Ясновидските му способности са твърде слаби явно. Важното че ти го каза! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Някой мод да вкара в ред DJ раздела. Пълен бардак е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1867146 Липса на RQ: в заглавието. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108192 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108178 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108198 Неподходящи теми за този раздел. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108192 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108178 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=108198 Неподходящи теми за този раздел. Първите две са затворени, а последната си е за раздела, защото се отнася за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Мдам, няма да казвам за кой гледах филм оня ден, че е споделял точно същото мнение - Как жените е редно да си седят вкъщи и да раждат следващото поколение на славната арийска раса ... А на консерва се обижда. Спам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Спам. А не обида? уоу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.